Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    26. Veljača 2019. 18:52

Mika111

Raštika mcg su mikrogrami, znaju tako napisati kad nema one oznake za mikro .

E hvala. 😉👌 A sta bi onda trebalo piti dvije dnevno. 🤔

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    26. Veljača 2019. 21:01

Babylove, Tata i Rastika uh to bi bio predivan razlog, al nazalost nije do toga 100% osim ako nisam nova djevica marija...🤣 Zadnji odnos 6dc, 9dc histeroskopija i nakon toga zabranjeni odnosi dok ne dodje M tj dok ne prodje ta M! Tako da susa susa kod nas vlada, i to takva da se mm sali da se češće sexa sa casicom na kbc nego samnom u ovoj godini. A kasni vjerojatno jer sam prosli mjesec bila na stimulaciji pa se to dosta sve smrda od tih silnih hormona s kojima su me filovali, mislim da mi je O bila negdje oko 16-18dc tako da ocito su ovi lijekovi koje sam dobivala ucinili svoje i sad kad bi najvise htjela da dodje nje nema. 😟
    Rastika ja sam isto uzimala taj selen iz dm i dovoljno je jednu tu tabletu jer je to dnevna potreba i nesmije se pretjerat s njime. I dobro ti Mika napisala za oznake. Sretno i nadam se da ce kod tebe brzo uroditi plodom! 

Ena1989
    26. Veljača 2019. 21:49

Grizli zanima me dal Hsg jako boli ili mogu očekivat bolove ko kod histeroskopije? Doktorica s VV me uputila da to obavim poslije ciklusa pa da onda ako je i to u redu idemo u postupak

Grizli
    26. Veljača 2019. 21:52

Hellena ja nisam radila hsg jer su smatrali da to nije problem. Al cure koje su to prošle sigurno ce ti znat rec. Koliko sam zapamtila ako su jajnici prohod i onda je nesto kao histero, a ako nisu onda da bude bolno. Jesi radila histeroskopiju? 

Grizli
    26. Veljača 2019. 21:52

Oprosti jajovodi ne jajnici... Mob sam trkelja

Reni
    26. Veljača 2019. 22:27

Rastika ne znam koji si selen uzela,u mene je ovaj

Reni
    26. Veljača 2019. 23:14

Cure sto mislite o ovom,kad bi mogla ocekivat pik? Prvi puta ih koristim ovih dana pa sam jos traljava u tome..ova svjetlija je od jucer a tamnija danas..radila sam jos dva dana prije,vec sam postala sliku

Po aplikaciji su mi danas poceli plodni dani..večeras se bacam na posao 😁 sretno nam svima koje se jos trudimo 🤗🤗🤗

Mallla
    26. Veljača 2019. 23:30

Rekla bi za dan dva će bit pik!
    Sretno u lovu.... Uživaj 😊

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    27. Veljača 2019. 06:24

Hellena 1989

Grizli zanima me dal Hsg jako boli ili mogu očekivat bolove ko kod histeroskopije? Doktorica s VV me uputila da to obavim poslije ciklusa pa da onda ako je i to u redu idemo u postupak

Draga kako je rekla grizli.. ako su prohodni.okej je ali ako nisu boli.. uzasno boli ne zelim ti uljepsavati pa cu ti rec tocno kako je... znaci meni se je ispostavilo da su neprohodni i bolilo je toliko da sa kosu s glave cupala... nakon par sati dok su droge prestale djelovat hodat nisam mogla... krvarila sam 3 dana.. tek sam taj 3 dan dosla sebi... ja drzim 🤞 da sve bude ok kod tebe

Raštika
    27. Veljača 2019. 09:41

Grizli

Babylove, Tata i Rastika uh to bi bio predivan razlog, al nazalost nije do toga 100% osim ako nisam nova djevica marija…🤣 Zadnji odnos 6dc, 9dc histeroskopija i nakon toga zabranjeni odnosi dok ne dodje M tj dok ne prodje ta M! Tako da susa susa kod nas vlada, i to takva da se mm sali da se češće sexa sa casicom na kbc nego samnom u ovoj godini. A kasni vjerojatno jer sam prosli mjesec bila na stimulaciji pa se to dosta sve smrda od tih silnih hormona s kojima su me filovali, mislim da mi je O bila negdje oko 16-18dc tako da ocito su ovi lijekovi koje sam dobivala ucinili svoje i sad kad bi najvise htjela da dodje nje nema. 😟
    Rastika ja sam isto uzimala taj selen iz dm i dovoljno je jednu tu tabletu jer je to dnevna potreba i nesmije se pretjerat s njime. I dobro ti Mika napisala za oznake. Sretno i nadam se da ce kod tebe brzo uroditi plodom!

Ajoj da, zaboravila sam da ste se cuvali.  😉🤦🏻‍♀️
    E tako ce i bit, jedna tableta selena. Startam danas, a ako ne bude nikakvih rezultata batalit cu sve dodatke, odradit sezonu i onda iza nje gledat ozbiljnije korake. 🤷🏼‍♂️ Hvala ti Grizli. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.