Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    26. Veljača 2019. 13:38

Pina navijamo za plus.... Jel ti mjeris bazalnu? 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    26. Veljača 2019. 14:53

Mala Tajna,saljem ti puunoo hrabrosti iako ti nece ni trebati,veruj mi.Jednostavno ni ne znas da imas to u sebi dok u ruke ne uzmes ono sto bukvalno zavisi potpuno od tebe,meko i mirisljavo.Tog trenutka postajes najgrabrija zena na svetu. 💗 
    Grizli,bi li mi ucinila uslugu jednu?🙂 De vidi stavi taj stiker sto prati dane ciklusa,da te ne moram uvek pitati gde si trenutno? 😂😘

26. Veljača 2019. 15:29

Hvala drage cure ja se nadam da se uhvatilo i da ću i ja u nedjelju ugledat bar sjenu 😂
    Mallla nazalost ne pratim, radila sam sezonu, puno noćnih smjena tako da mi se nije isplatilo jer sigurno ne bih bila redovita. Prije neki dan mi se isto pojavio bijeli kremasti iscjedak ali kod mene je to uvijek prisutno u drugoj fazi ciklusa 

Grizli
    26. Veljača 2019. 15:35

Tata hahahahaha... Koji sticker daj molim te! njih cuvam za 🤰 😉... Ja sam trenutno u iscekivanju M... Kasni 6 dana vec 🙄🙄🙄🙄😒😒😒😒... Vec me strah kad stigne da ce biti neka opaka.
    Mala tajna pa ti se pribizavas sretnom danu D.
    Cure koje love O ovih dana sretno 🤞🤞🤞

• baby
    26. Veljača 2019. 16:17

Hvala vam..imam dobrog muza pa mi je malo lakse

• Babylove
    26. Veljača 2019. 16:19

Grizli

Tata hahahahaha… Koji sticker daj molim te! njih cuvam za 🤰 😉… Ja sam trenutno u iscekivanju M… Kasni 6 dana vec 🙄🙄🙄🙄😒😒😒😒… Vec me strah kad stigne da ce biti neka opaka.
    Mala tajna pa ti se pribizavas sretnom danu D.
    Cure koje love O ovih dana sretno 🤞🤞🤞

Jesi li radila kakav testic? Mozda vam Fet ne bude trevao sada🤞🤞

tata_me_zove_zlato
    26. Veljača 2019. 17:12

Grizli,a sto bi toliko kasnila?

Raštika
    26. Veljača 2019. 17:34

Grizli, ajde da kasni zbog trudnoce pa da odem popit stogod dok sam jos na kvartu. 😂😂🤘🏻
    Uzela ja danas jadrankinu otopinu, selen, magnezij klorid, vitamin C... pa cemo vidit. Pit cu kako je Grizli stavila upute i nadat se cudu. 🤷🏼‍♂️
    U ponedjeljak se vracam na stare postavke, vracam se decku (ovo zvuci ko da sam ga ostavila 😂😂). I krece akcija, ovulacija mi je danas/sutra... nemam pojma. Nema sexa, ne pratim nista, ovaj mjesec ne cekam nista a za dalje cemo vidit. Nema predaje! 💪🏼👊🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    26. Veljača 2019. 17:39

E zaboravih pitat... u vezi selena. Ja sam ga uzela u dm-u. U ovim uputama sto sam skinula od grizli pise dnevna doza selena za odrasle 100 mcg. Mcg kao mjerna jedinica ne postoji. A na kutiji od tableta pise 1 tableta ima 50 mikrograma selena i to je kao 100% dnevna doza. I pise da se pije 1 dnevno. Sad mi bas nije jasno nista. Kakav mcg??

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    26. Veljača 2019. 17:47

Raštika mcg su mikrogrami, znaju tako napisati kad nema one oznake za mikro .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.