Koliko mi je drago zbog vasih + 😍
Predivnooo cestitam vam svima.
Ja sam odlucila da vise ne zelim da se ubijam u pojam svaki mjesec oko menst hoce li doci ili ne.I o tome zasto ja ne mogu ostat trudna?Pa se tjesim pa muz nije stalno tu an terenu je mozda je do toga pa ovo ono itd.Dosta sam razmisljala o svemu i odlucila da odustajem od testova pracenja plodnih dana itd.Onaj gore je vec sve unaprijed odredio i protiv Bozije volje se ne moze.
Ako je meni sudeno da ne ugledam taj + tako ce i biti.Previse sam se opteretila i previse suza prolila za ovih 8 mjeseci ne raunajuci vezu dugu kada nismo radili na tome ali se ipak
nismo nokad stitili tako da nam se ni tad nije desilo.Nastavljam da citam vase kom naravno i radujem se s vama oko vasih pluseva ali sigurno se necu dugo javiti.❤️
Citam vas i pratim🍺 sretno cure, pa da jos ove godine dobijemo bebice 💗💗💗💗
Koliko mi je drago zbog vasih + 😍
Predivnooo cestitam vam svima.
Ja sam odlucila da vise ne zelim da se ubijam u pojam svaki mjesec oko menst hoce li doci ili ne.I o tome zasto ja ne mogu ostat trudna?Pa se tjesim pa muz nije stalno tu an terenu je mozda je do toga pa ovo ono itd.Dosta sam razmisljala o svemu i odlucila da odustajem od testova pracenja plodnih dana itd.Onaj gore je vec sve unaprijed odredio i protiv Bozije volje se ne moze.
Ako je meni sudeno da ne ugledam taj + tako ce i biti.Previse sam se opteretila i previse suza prolila za ovih 8 mjeseci ne raunajuci vezu dugu kada nismo radili na tome ali se ipak
nismo nokad stitili tako da nam se ni tad nije desilo.Nastavljam da citam vase kom naravno i radujem se s vama oko vasih pluseva ali sigurno se necu dugo javiti.❤️
Hei,ja i dragi se ne pazimo pola godine pa isto nista, najbolje da se opustimo ne razmisljamo samo o tome i doci ce i nasi plusevi.
Nedavno mi stara kolegica pricala da 7 mj nisu mogli da je vec mislila da nikad nebudu imali bebu, a eto sad joj je treba beba u trbuscicu.zato samo pozitivno i drzim ti fige 🧡💛💛
tinika ah znam ja to sve ali mi imamo vezu od 5 godina iza sebe i sada 8 mj braka zato sam ubjedena da ocigledno necemo uspjeti.Ali zensko kao zensko more suza prolije svaki mjesec.Same sebe ubijamo u pojam zato sam ja tako odlucila😊Mislim da je tako najbolje.Vise mi je preko glave plodni dani more testova za trudnoce uzalud bacene pare i pracenje kojekakvih sinptima koje same sebi umislimo.Ovaj mj ja sam bila ubjedena da je to to rekoh napokon smo pokrili sve plodne dane i sve zivo kad ono sipak dode tacna kao sat.
Lady super se vidi druga crtica s obzirom da ti je 7 dana prike izostanka! Drzim fige da nastavi tamniti i da uskoro javis da si cula srce svoje bebice!
Peggy sa spermiogramom se borimo vec jako dugo i svasta je mm vec isprobao. Kod njega varira dijagnoza od asthenozoospermije do oligoasthenozoospermije... Tako da znam kako vam je! Sretno!
Mala mu i lady cestitam vam, zelim vam mirnu i urednu trudnocu ❤❤
Draga hvala ti ako zaista bude trudnoca <3
Jer je vrlo rano samo ja sam mnogo nestrpljiva pa radim testove :/ <3
url=https://lilypie.com]
Lady super se vidi druga crtica s obzirom da ti je 7 dana prike izostanka! Drzim fige da nastavi tamniti i da uskoro javis da si cula srce svoje bebice!
Peggy sa spermiogramom se borimo vec jako dugo i svasta je mm vec isprobao. Kod njega varira dijagnoza od asthenozoospermije do oligoasthenozoospermije… Tako da znam kako vam je! Sretno!
Javljm ujutro jel tamnija nadam se da ce biti <3 i nadam se da cu uskoro cuti srce svoje bebice prije 2 i i po mjeseca ga nisam cula :( spontani..
url=https://lilypie.com]
tinika ah znam ja to sve ali mi imamo vezu od 5 godina iza sebe i sada 8 mj braka zato sam ubjedena da ocigledno necemo uspjeti.Ali zensko kao zensko more suza prolije svaki mjesec.Same sebe ubijamo u pojam zato sam ja tako odlucila😊Mislim da je tako najbolje.Vise mi je preko glave plodni dani more testova za trudnoce uzalud bacene pare i pracenje kojekakvih sinptima koje same sebi umislimo.Ovaj mj ja sam bila ubjedena da je to to rekoh napokon smo pokrili sve plodne dane i sve zivo kad ono sipak dode tacna kao sat.
Mogu prespostavit kako se osjecas...al misli samo pozitivno,i ja sam odlucila bez pracenja plodnih dana ovo ono, em kupujem lh trakice, pa testove, pa folnu,pa cink, pa maca prah ma ni ne znam sta sve.nisam..al kada nam je odredeno onda cemo i mi ugledati plusice..
Probaj ici ginekologu pa trazit misljenje i sta dalje,ja ti mogu dati jedino taj savjet a najvise zazeljeti srece i da vam se sto prije ostvari vasa zelja, i znas kako se kaze : sto se sugo ceka bude najslade 💙❤
Sortiraj odgovore
Najstariji