Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    24. Veljača 2019. 09:00

Vražićak sorry ali ti opet isto....bas kao sto je Grizli rekla prije 2-3 mjeseca si stalno govorila kako ti kasni i ispitivala kad mozes napraviti test pa onda kad te neka od nas savjetuje ti napises napravit cu ga za 3 tjedna ako ne dođe 😟😟, ne kuzim te baš, ako si odlucila raditi test 05.03.onda napiši, cure kasni mi, ali cu test raditi tek 05.03.ako ne dode i dobro, a ne da mi savjetujemo i navijamo a ti po svom .Sorry ako sam bila gruba i zelim ti da svakako bude plusa kad odlucis napraviti test. 😉

Mika111
    24. Veljača 2019. 09:01

Lady jesi ponovila test? Nadam se da crtica tamni☺

Tinchy_07
    24. Veljača 2019. 09:12

Malla ovo je bas lijepo receno da nebo nam da put, a mi sami biramo korake. Bas sam to muzu pokazala i kazem vidi zasto sam plakala kad sam dobila jer svaki put mislim da sam taj mjesec mogla odabrat nesto drugo pa mozda bi bio plus, mozda je do mene. 
    Vise puta sam se iskljucivala iz foruma jer imala faza da mi dosta i ostavila se trakica i svega ali svaki put se vracam jer moja psiha nezna ne razmisljat o tome vec samo borit se za to.
    Lady,  Vrazicak i ako ima jos cura za test ovih dana drzim 🤞za veeeeliki plus

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

ena0206
    24. Veljača 2019. 11:13

Cure čestitam na + 😘
    Evo meni 5 dan mjesecnice,ovaj put je bila bas obilna.. inace mi traje 6 dana, pa se brzo bacam na posao. 
    Prosli mjesec smo muz i ja imali odnos dan prije ovulacije i nista jer je bila prevelika apstinencija.. 
    I btw. Imala sam godinama redovan ciklus koji je 27 ili 28 dana trajao. A ima 5 mjeseci da mi se poremetio i sada traje 30-34 dana. 🤨 

ena0206
    24. Veljača 2019. 11:16

Lady33

Grizli

Lady super se vidi druga crtica s obzirom da ti je 7 dana prike izostanka! Drzim fige da nastavi tamniti i da uskoro javis da si cula srce svoje bebice!
    Peggy sa spermiogramom se borimo vec jako dugo i svasta je mm vec isprobao. Kod njega varira dijagnoza od asthenozoospermije do oligoasthenozoospermije… Tako da znam kako vam je! Sretno!

Javljm ujutro jel tamnija nadam se da ce biti <3 i nadam se da cu uskoro cuti srce svoje bebice prije 2 i i po mjeseca ga nisam cula :( spontani..

Lady  je li crtica tamnija, drzim fige 🤞🏼

• Lady33
    24. Veljača 2019. 11:28

Drage danas sma provjerila po kalendaru ipak je danas 7 dana do menstruacije ponovila sam jutros test al ista je crta kao i jucer. Ovaj drugi je od danas 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Veljača 2019. 11:30

Mika111

Vražićak sorry ali ti opet isto….bas kao sto je Grizli rekla prije 2-3 mjeseca si stalno govorila kako ti kasni i ispitivala kad mozes napraviti test pa onda kad te neka od nas savjetuje ti napises napravit cu ga za 3 tjedna ako ne dođe 😟😟, ne kuzim te baš, ako si odlucila raditi test 05.03.onda napiši, cure kasni mi, ali cu test raditi tek 05.03.ako ne dode i dobro, a ne da mi savjetujemo i navijamo a ti po svom .Sorry ako sam bila gruba i zelim ti da svakako bude plusa kad odlucis napraviti test. 😉

Slažem se! Nisam bila tu prije par mj. Pa ne znam što je bilo ali čitajući odgovor sam pomislila "što pitaš kad praviti ako znaš kad ćeš" . Bez uvrede vrazicak al ispada bezveze! 

Mallla
    24. Veljača 2019. 11:33

lotus

Malla ovo je bas lijepo receno da nebo nam da put, a mi sami biramo korake. Bas sam to muzu pokazala i kazem vidi zasto sam plakala kad sam dobila jer svaki put mislim da sam taj mjesec mogla odabrat nesto drugo pa mozda bi bio plus, mozda je do mene.
    Vise puta sam se iskljucivala iz foruma jer imala faza da mi dosta i ostavila se trakica i svega ali svaki put se vracam jer moja psiha nezna ne razmisljat o tome vec samo borit se za to.
    Lady, Vrazicak i ako ima jos cura za test ovih dana drzim 🤞za veeeeliki plus

Hvala, to je samo moj neki stav u koji vjerujem... Samo osobno ga promatram malo pozitivnije. Nije greška činiti što možemo a ne uspjeti, greška je ne ostati na nogama nakon neuspjeha. Zato smo tu da bodrimo jedna drugu sve poredu baš da bi ustale nakon neuspjeha! 

• Lady33
    24. Veljača 2019. 11:34

Al me boli stomak bas ima jos 7 dana al me boli kao da cu dobiti ;/

Mallla
    24. Veljača 2019. 11:36

Lady crta se jasno vidi. Sumnjam da bi 2 puta test dao grešku.... Mislim da je mala mrva tu samo dok još dođe nedolazak M pa je prva "kriza" prošla... Oprosti što ja ovako, polazim iz vlastitih strahova! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.