Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    24. Veljača 2019. 12:12

Lady crtica se vidi i danas, svijetla, ali vidi se....vjerujem kako ce svaki dan biti sve tamnija i tamnija, probaj se opustiti sto vise možeš, mislim da su u ranoj trudnoci bolovi poput menstrualnih skroz uobicajeni tako da samo polako....

• Lady33
    24. Veljača 2019. 12:32

Nadam se zaista imam nadu jer se vidi ova crta a tek je 7 dana do menstruacije ...prosli put se nije vidjela kako treba ni 3 dana kasnjenja...nazalost nije ni bila dobra trudnoca...

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    24. Veljača 2019. 14:58

Čestitam curama na plusu, Lady ja vidim sjenu 😘 meni je sa kineskim testom isto tako bilo a poslje je clear blue jasno pokazao plus :) 

Grizli
    24. Veljača 2019. 15:07

Lady jos je jako rano i ovo je super ocitanje. Predlazem ti da pricekas 3-4 dana pa ponovis tek onda vi mogla biti tamnija jer sad su male vrijeddnoati bete i onda nije ni za ocekivati da ces nešto jaku crticu imati. Samo smireno i pozitivno docekaj nedolazak M i debeli veliki plus na tvom testicu! 

• Lady33
    24. Veljača 2019. 15:11

Hvala drage sacekat cu koji dan pa ponoviti <3
    Pijem folnu posle spontanog tako da ne znam sta bih mogl jos kako da se cuvam hehe?

• Lady33
    24. Veljača 2019. 15:11

Nadam se da ovo nije neka lazna sjena :/

24. Veljača 2019. 15:56

Vrazicak samo sam čekala oce se opet javit 😂😂 mislim da bi svaka od nas ovdje napravila test i puno prije, a ne 2 dana nakon kašnjenja izjavit kako ces jos malo cekat,  kako si i prosli put 😂 daj nauci nas kako treniras to strpljenje 
    Lady čestitke od srca , ne vjerujem da bi na dva testa bila lazna sjena. Nadam se da ce ti dalje samo ic tamnija ❤

Mika111
    24. Veljača 2019. 16:18

Pina kakvo je kod tebe stanje? Jesi ulovila o?

24. Veljača 2019. 16:33

Mika, hvala na pitanju,  mi smo pokrili dan prije O i nekih 12 sati iza O, znam tocno jer me uzasno bolilo a inace je uopce ne osjecam. Sad je onaj najgori period čekanja, al zato sam otisla na odmor tjedan dana, kad se vratim taman ce bit 10 dpo pa cu radit test.  
    Kako si ti? Prosla m i sad cekas O?

peggy95
    24. Veljača 2019. 16:43

Čestitam curama koje su ugledale plusić 😊
    Nažalost mom mužu je dijagnosticirana oligoasthenozoospermija... zato ni nema trudnoće, no bar sada znamo na čemu smo! 
    Jučer smo se isplakali, ispuhali, ali idemo se suočiti s problemom u nadi da ćemo poboljšati spermiogram... meni će uskoro ovulacija pa se svejedno bacamo na posao, jer čuda su moguća 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.