Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    23. Veljača 2019. 20:52

Lady cestitkee,mislim da je to to 😍😍😍
    Grizli hvala na detaljnom objasnjenju 🤗
    Mala le90 sretno nam! Ajmo plusevi,dobro je krenulo 🤩🤩

• Lady33
    23. Veljača 2019. 21:25

Reni

Lady cestitkee,mislim da je to to 😍😍😍
    Grizli hvala na detaljnom objasnjenju 🤗
    Mala le90 sretno nam! Ajmo plusevi,dobro je krenulo 🤩🤩

Hvala Reni nadam se da je to to <3 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Veljača 2019. 22:12

Lady33 navijam da to bude to. Da će tamniti... Mene su 2puta kinezi zafrkli s tom sjenom a jedan put je bio THE PUT....navijam svim srcem!

Elenica20 daj si malo vremena. Popusti malo ali ne baš dignuti ruke i prepustit nebu. Nebo nam da put a mi biramo korake. Ako budeš pratila makar 1 stavku i ne bude išlo znati ćeš da trebaš medicinsku pomoć npr. A zašto je ne bi iskoristila ako do toga dođe. 
    Ima nas još koji se nismo pazili u vezi pa ništa, pa u braku isto ništa pa nam uspjelo .... Evo sad bi još jedno djete pa je opet slično, pokušaji i padovi... Ipak vjerujem da će uspjeti kad tad. Glavu gore 

Raštika
    24. Veljača 2019. 00:31

Evo plusica, cestitam od ❤️  Neka pozitive, svima nam bude lakse. 😉
    Samo da se ‘izjadam’, ja koja nisam osoba od crkve... frend me nagovorio da odemo danas na neku duhovnu obnovu kod Zagreba. Meni je to prvi put.. e kad je krenula molitva za sve koji ne mogu imat djecu ja sam se ljudi moji rasplakala ko curica. Doslovno je bila ona ‘suza suzu goni’. 😂😂😂
    Morala sam to podijelit s nekim. 😂😂
    Sretno cure, veljaca ispade ipak pozotivna. Neka, neka. 😉👌

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mala_mu
    24. Veljača 2019. 00:42

Cure veljača je mjesec ljubavi!
    Znaci plusića će biti sljedeći mj!
    Samo hrabro i glavu gore! 🎈

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Vrazicak123@
    24. Veljača 2019. 08:13

Pozdrav dame moje😘
    E ovako dva dana mi kasni menga.
    Pa sad kad bi bilo dobro napraviti test.
    Pozdrav dame moje 😘

Mallla
    24. Veljača 2019. 08:34

Vrazicak odmah 😆 Sretno!

Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija .... To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšanje! 

Grizli
    24. Veljača 2019. 08:45

Vrazicak jel nisi ti prije nekih 2-3 mj imala situaciju da si imala plus na testu, a slijedeci si bila najavila raditi tek za 7 dana jer nisi bila sigurna dal je tocan? I onda se poslije nisi javljala vise! Sto je na kraju bilo? Nadam se samo krivo ocitan test. 

Vrazicak123@
    24. Veljača 2019. 08:47

Grizli

Vrazicak jel nisi ti prije nekih 2-3 mj imala situaciju da si imala plus na testu, a slijedeci si bila najavila raditi tek za 7 dana jer nisi bila sigurna dal je tocan? I onda se poslije nisi javljala vise! Sto je na kraju bilo? Nadam se samo krivo ocitan test.

Krivo ocitan test draga 😍😍

Vrazicak123@
    24. Veljača 2019. 08:49

Mallla

Vrazicak odmah 😆 Sretno!

Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija …. To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšan

Grizli

Mallla

Vrazicak odmah 😆 Sretno!

Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija …. To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšanje!

Draga napravila bih ga negdje 05.03 tada je nama godišnjica 2 godine pa zato.
    Da iznenadim muza.
    Pozdrav draga 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani