Lady cestitkee,mislim da je to to 😍😍😍
Grizli hvala na detaljnom objasnjenju 🤗
Mala le90 sretno nam! Ajmo plusevi,dobro je krenulo 🤩🤩

Lady cestitkee,mislim da je to to 😍😍😍
Grizli hvala na detaljnom objasnjenju 🤗
Mala le90 sretno nam! Ajmo plusevi,dobro je krenulo 🤩🤩
Hvala Reni nadam se da je to to <3

url=https://lilypie.com]
Lady33 navijam da to bude to. Da će tamniti... Mene su 2puta kinezi zafrkli s tom sjenom a jedan put je bio THE PUT....navijam svim srcem!
Elenica20 daj si malo vremena. Popusti malo ali ne baš dignuti ruke i prepustit nebu. Nebo nam da put a mi biramo korake. Ako budeš pratila makar 1 stavku i ne bude išlo znati ćeš da trebaš medicinsku pomoć npr. A zašto je ne bi iskoristila ako do toga dođe.
Ima nas još koji se nismo pazili u vezi pa ništa, pa u braku isto ništa pa nam uspjelo .... Evo sad bi još jedno djete pa je opet slično, pokušaji i padovi... Ipak vjerujem da će uspjeti kad tad. Glavu gore

Evo plusica, cestitam od ❤️ Neka pozitive, svima nam bude lakse. 😉
Samo da se ‘izjadam’, ja koja nisam osoba od crkve... frend me nagovorio da odemo danas na neku duhovnu obnovu kod Zagreba. Meni je to prvi put.. e kad je krenula molitva za sve koji ne mogu imat djecu ja sam se ljudi moji rasplakala ko curica. Doslovno je bila ona ‘suza suzu goni’. 😂😂😂
Morala sam to podijelit s nekim. 😂😂
Sretno cure, veljaca ispade ipak pozotivna. Neka, neka. 😉👌
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure veljača je mjesec ljubavi!
Znaci plusića će biti sljedeći mj!
Samo hrabro i glavu gore! 🎈

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Pozdrav dame moje😘
E ovako dva dana mi kasni menga.
Pa sad kad bi bilo dobro napraviti test.
Pozdrav dame moje 😘
Vrazicak odmah 😆 Sretno!
Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija .... To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšanje!

Vrazicak jel nisi ti prije nekih 2-3 mj imala situaciju da si imala plus na testu, a slijedeci si bila najavila raditi tek za 7 dana jer nisi bila sigurna dal je tocan? I onda se poslije nisi javljala vise! Sto je na kraju bilo? Nadam se samo krivo ocitan test.

Vrazicak jel nisi ti prije nekih 2-3 mj imala situaciju da si imala plus na testu, a slijedeci si bila najavila raditi tek za 7 dana jer nisi bila sigurna dal je tocan? I onda se poslije nisi javljala vise! Sto je na kraju bilo? Nadam se samo krivo ocitan test.
Krivo ocitan test draga 😍😍
Vrazicak odmah 😆 Sretno!
Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija …. To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšanVrazicak jel nisi ti prije nekih 2-3 mj imala situaciju da si imala plus na testu, a slijedeci si bila najavila raditi tek za 7 dana jer nisi bila sigurna dal je tocan? I onda se poslije nisi javljala vise! Sto je na kraju bilo? Nadam se samo krivo ocitan test.Vrazicak odmah 😆 Sretno!
Raštika to je normalno., kada je čovjek jako emotivan, zabrinut ili očajan a dodirne mu se ta točkica događa se izljev emocija …. To ti je vjerojatno trebalo i vjerujem da si osjetila olakšanje!
Draga napravila bih ga negdje 05.03 tada je nama godišnjica 2 godine pa zato.
Da iznenadim muza.
Pozdrav draga 😍😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji