Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamor
    23. Veljača 2019. 16:53

Grilzi hvala, tako sam i procitala, nemam nikakve mutacije gena.

• ljubicica123
    23. Veljača 2019. 17:00

Lady33

Cure kako su vam se pokazeli one step testovi za trudnocu meni danas stiglo postom 10 sa aliexpresa. Trebam dobiti za 7 dana kd mogu prvi uradit najranije :/

ja sam radila 7 dana prije i pozitivan😊

Grizli
    23. Veljača 2019. 18:44

peggy95

Grizli hvala puno… apstinencija je bila 2 dana, čak i nepuna 2 dana pa se tješimo da je zbog toga loš nalaz. Progoresivni su 10% .. radio je i nalaze za bakterije i gljivice i to je u redu
    Dobio je uputnicu za urologa pa ćemo vidjeti što dalje!

Peggy onda je to definitivno utjecalo na smanjen ukupni broj spermij, a mozda i djelomicno na brzinu. Za brze spermice je bolje malo duza apstinencija. Tako da se pozabavite sa rijesavanjem broja brzih jer 10% je mali nivo, a kolicina ce se sigurno slijedeci pit porpaviti uz duzu apstinenciju. 

• Lady33
    23. Veljača 2019. 18:49
    Ja uradi jedan malo prije kod vidim drugu sjenu vrlo malo :D
    Ja uradi jedan malo prije kod vidim drugu sjenu vrlo malo :D

uradi ja jedan :D koda vidjm sjenu malo druge linije...sutra ujutro cu na prvi jutarnji uraditi ovaj jos jedan one step...posle prvog spontanog toliko sam nestrpljiva iako ima jos 7 dana . Bar testova ima :D

url=https://lilypie.com]

• Alea
    23. Veljača 2019. 19:05

Profa1988

Čestitke svim novim + 🤰🏻 :). Čitam svaki dan ali nemam što pametno pisat pa se ne javljam često. Prošli mjesec sam radila nalaze hormona i nisu bili baš najbolji tako da sam se malo zbedirala i odlučila ne pratit više ništa previše već nakon sezone otići na humanu na pregled i da mm napravi spermio. Danas/sutra trebam dobit i sad skužim da nemam nikakvih simptoma osim što me leđa bole (ali to može biti i od rada). Cice mi uopće nisu bolne na dodir (inače već nakon O budu nepodnošljive). Sad su samo nekako tvrde :/ O je bila 10.-og. Imala sam nekakve grčeve i probadanja lagana prije jedno 4-5 dana, i zaspala sam dva dana za redom popodne što nikada ne radim i sad već ništa. I sad se opet javlja onaj crv koji ne da mira iako sam rekla da sigurno nema šanse i da ništa neću pratit :). A test nemam i ne mogu ga kupit do ponedjeljka 😅

Samo da ti kazem da su meni cicke bile tvrde i bio je plus😉

Mala_mu
    23. Veljača 2019. 19:07

Curke hvala Vam...
    Još uvijek nemogu vjerovati...
    Nadam se da ste skontale šta sam pisala od uzbuđenja nisam znala šta bi prije napisala....
    Stvarno sam i sebe pripremila na te silne pretrage, MM-a lagano pripremala na njegove pretrage...
    Dala maximum na poslu da bi dobila slobodan dan da idem spolne hormone praviti, i evo ne moram ☺️
    A glupača kupila samo jedan test jer nisam uopće očekivala... pa me uhvatio vikend, kod nas ništa ne radi... moram čekati ponedjeljak da kupim novi...
    Samo da sve bude u redu!
    A do tada Vam svu ovu svoju sreću šaljem da i Vi ugledate svoje plusice ✨✨✨✨✨

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Alea
    23. Veljača 2019. 19:08

Lady33

uradi ja jedan :D koda vidjm sjenu malo druge linije…sutra ujutro cu na prvi jutarnji uraditi ovaj jos jedan one step…posle prvog spontanog toliko sam nestrpljiva iako ima jos 7 dana . Bar testova ima :D

Vidim i ja sjenu😃

Mala_mu
    23. Veljača 2019. 19:10

I da Lady33 vidim sjenu 😊

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Lady33
    23. Veljača 2019. 19:18

Mala_mu

I da Lady33 vidim sjenu 😊

Nadam se draga posto su kineski ovi testovi nesto se bojim da nisu lazni a opet cu ujutro uradit jer sam relativno rano uradila ;D ja se iskreno nadam jer sam prije 2i po mjeseca imala spontani u 6 tj.

url=https://lilypie.com]

peggy95
    23. Veljača 2019. 19:39

Grizli

peggy95

Grizli hvala puno… apstinencija je bila 2 dana, čak i nepuna 2 dana pa se tješimo da je zbog toga loš nalaz. Progoresivni su 10% .. radio je i nalaze za bakterije i gljivice i to je u redu
    Dobio je uputnicu za urologa pa ćemo vidjeti što dalje!

Peggy onda je to definitivno utjecalo na smanjen ukupni broj spermij, a mozda i djelomicno na brzinu. Za brze spermice je bolje malo duza apstinencija. Tako da se pozabavite sa rijesavanjem broja brzih jer 10% je mali nivo, a kolicina ce se sigurno slijedeci pit porpaviti uz duzu apstinenciju.

Grizli hvala ti na utješnim riječima, nadam se da si u pravu! 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.