Cure kako su vam se pokazeli one step testovi za trudnocu meni danas stiglo postom 10 sa aliexpresa. Trebam dobiti za 7 dana kd mogu prvi uradit najranije :/
ja sam radila 7 dana prije i pozitivan😊
Grizli hvala puno… apstinencija je bila 2 dana, čak i nepuna 2 dana pa se tješimo da je zbog toga loš nalaz. Progoresivni su 10% .. radio je i nalaze za bakterije i gljivice i to je u redu
Dobio je uputnicu za urologa pa ćemo vidjeti što dalje!
Peggy onda je to definitivno utjecalo na smanjen ukupni broj spermij, a mozda i djelomicno na brzinu. Za brze spermice je bolje malo duza apstinencija. Tako da se pozabavite sa rijesavanjem broja brzih jer 10% je mali nivo, a kolicina ce se sigurno slijedeci pit porpaviti uz duzu apstinenciju.
uradi ja jedan :D koda vidjm sjenu malo druge linije...sutra ujutro cu na prvi jutarnji uraditi ovaj jos jedan one step...posle prvog spontanog toliko sam nestrpljiva iako ima jos 7 dana . Bar testova ima :D
url=https://lilypie.com]
Čestitke svim novim + 🤰🏻 :). Čitam svaki dan ali nemam što pametno pisat pa se ne javljam često. Prošli mjesec sam radila nalaze hormona i nisu bili baš najbolji tako da sam se malo zbedirala i odlučila ne pratit više ništa previše već nakon sezone otići na humanu na pregled i da mm napravi spermio. Danas/sutra trebam dobit i sad skužim da nemam nikakvih simptoma osim što me leđa bole (ali to može biti i od rada). Cice mi uopće nisu bolne na dodir (inače već nakon O budu nepodnošljive). Sad su samo nekako tvrde :/ O je bila 10.-og. Imala sam nekakve grčeve i probadanja lagana prije jedno 4-5 dana, i zaspala sam dva dana za redom popodne što nikada ne radim i sad već ništa. I sad se opet javlja onaj crv koji ne da mira iako sam rekla da sigurno nema šanse i da ništa neću pratit :). A test nemam i ne mogu ga kupit do ponedjeljka 😅
Samo da ti kazem da su meni cicke bile tvrde i bio je plus😉
Curke hvala Vam...
Još uvijek nemogu vjerovati...
Nadam se da ste skontale šta sam pisala od uzbuđenja nisam znala šta bi prije napisala....
Stvarno sam i sebe pripremila na te silne pretrage, MM-a lagano pripremala na njegove pretrage...
Dala maximum na poslu da bi dobila slobodan dan da idem spolne hormone praviti, i evo ne moram ☺️
A glupača kupila samo jedan test jer nisam uopće očekivala... pa me uhvatio vikend, kod nas ništa ne radi... moram čekati ponedjeljak da kupim novi...
Samo da sve bude u redu!
A do tada Vam svu ovu svoju sreću šaljem da i Vi ugledate svoje plusice ✨✨✨✨✨
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
uradi ja jedan :D koda vidjm sjenu malo druge linije…sutra ujutro cu na prvi jutarnji uraditi ovaj jos jedan one step…posle prvog spontanog toliko sam nestrpljiva iako ima jos 7 dana . Bar testova ima :D
Vidim i ja sjenu😃
I da Lady33 vidim sjenu 😊
Nadam se draga posto su kineski ovi testovi nesto se bojim da nisu lazni a opet cu ujutro uradit jer sam relativno rano uradila ;D ja se iskreno nadam jer sam prije 2i po mjeseca imala spontani u 6 tj.
url=https://lilypie.com]
Grizli hvala puno… apstinencija je bila 2 dana, čak i nepuna 2 dana pa se tješimo da je zbog toga loš nalaz. Progoresivni su 10% .. radio je i nalaze za bakterije i gljivice i to je u redu
Dobio je uputnicu za urologa pa ćemo vidjeti što dalje!
Peggy onda je to definitivno utjecalo na smanjen ukupni broj spermij, a mozda i djelomicno na brzinu. Za brze spermice je bolje malo duza apstinencija. Tako da se pozabavite sa rijesavanjem broja brzih jer 10% je mali nivo, a kolicina ce se sigurno slijedeci pit porpaviti uz duzu apstinenciju.
Grizli hvala ti na utješnim riječima, nadam se da si u pravu!
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji