Hej cure nije me dugo bilo al posla kao u priči eto… Oš kod kuće oš na poslu….
Prije svega čestitam svim + , urednu i školsku trudnoću Vam želim! 💕
Evo kao sto sam i rekla bila kod ginekologa, tražila kako mi je Grizli rekla sve neke moguće pretrage, objavila mu da se ne pazimo već dugo i da mi je to čudno… pitao me hoće li se muž složiti s tim da radi spermiogram… naravno da hoće (možete ga zamisliti kad sam mu rekla da je od prijateljice muž išao dati uzorak u nekom malom wc-u ahahaha, al mislim da je dobro prošlo, rekla sam mu da je u današnje vrijeme to normalno jer svi smo pod nekim stresom)
Ugl….
I tako ja čekam vješticu da dođe da idem te spolne hormone raditi i manga kasni… 🙄 pa kud bas sad kad sam isplanirala i na poslu taj dan slobodan da mogu kod doktora bas sam bila poludila (neznam jel se tko djeca, prošle godine mi je isto tako kasnila ja se ponadala kad ono valjda 20 testova negativni imala polip 🙄 pas m****r)
I jedva se nagovorim test napraviti kad ono blijeda druga crtica 😊✨😊✨😊
Jel tako da je? Nisam ćorava?
Hej cure nije me dugo bilo al posla kao u priči eto… Oš kod kuće oš na poslu….
Prije svega čestitam svim + , urednu i školsku trudnoću Vam želim! 💕
Evo kao sto sam i rekla bila kod ginekologa, tražila kako mi je Grizli rekla sve neke moguće pretrage, objavila mu da se ne pazimo već dugo i da mi je to čudno… pitao me hoće li se muž složiti s tim da radi spermiogram… naravno da hoće (možete ga zamisliti kad sam mu rekla da je od prijateljice muž išao dati uzorak u nekom malom wc-u ahahaha, al mislim da je dobro prošlo, rekla sam mu da je u današnje vrijeme to normalno jer svi smo pod nekim stresom)
Ugl….
I tako ja čekam vješticu da dođe da idem te spolne hormone raditi i manga kasni… 🙄 pa kud bas sad kad sam isplanirala i na poslu taj dan slobodan da mogu kod doktora bas sam bila poludila (neznam jel se tko djeca, prošle godine mi je isto tako kasnila ja se ponadala kad ono valjda 20 testova negativni imala polip 🙄 pas m****r)
I jedva se nagovorim test napraviti kad ono blijeda druga crtica 😊✨😊✨😊
Jel tako da je? Nisam ćorava?
Cestitke😊
Mala_mu cestitke od srca i zelim ti skolsku trudnocu💕
Iskra pa jesi probala drmnut normabelcic ili nesto. Ja sam dosta teska za opustit se, ali meni je stvarno pomogao
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Malamu nije to blijeda crta, crta je postojana. Čestitam!
Dugi cuklusi tuuu sam😆 meni je čudno kad su kratki. Ciklus mi uvijek šeta... Prosjek 30 dana. Ali raspon 26 do 33dana
url=https://lilypie.com]
LOTUS,nisam ništa drugo uzela nego što su mi dali,neku plavu tableticu i koktelčić antibiotika u venu.I to je to.U pon.me vode kod kardiologa i hormone kontrolirati( iako je sve to rađeno u 11 mj na sistematskom,treba ponovno).Nema mi druge nego ako bude sve ok,pitat da mi daju nešto jače za opuštanje🙃
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Mala mu, cestitke, prekrasno, ja jos cekam svoj red. 9-ti je ciklus, trebala bih NE dobiti za 8 dana. Svima ostalima puno srece.
Ovaj ciklus ubacila sam malo nocurka do ovulacije, i D vitamin, a mioinosito i folnu i dalje uzimam.
Mala mu cestitam! Kako lijepo kad te tako razveseli kad si vec spreman za slijedeci korak borbe! To je samo dokaz da nase tijelo radi sto ono hoće a ne sto mi zelimo! Sretnu trudnocu!
Anamor cek ti si vit. D uzimala do ovulacije i sad stala? Ili ga jos uzimas?
Mala mu iskrene cestitke! Kako je motivirajuce vidjet ovakav plusic 😊
Curke saljem vam puno pozitivne energije, ja sam sad u periodu iscekivanja, i da mi vrijeme brze prođe zaputila sam se na odmor od tjedan dana 😂 nadam se da ce me dobre vijesti docekat kad se vratim . sretno svima od ❤
Čestitke svim novim + 🤰🏻 :). Čitam svaki dan ali nemam što pametno pisat pa se ne javljam često. Prošli mjesec sam radila nalaze hormona i nisu bili baš najbolji tako da sam se malo zbedirala i odlučila ne pratit više ništa previše već nakon sezone otići na humanu na pregled i da mm napravi spermio. Danas/sutra trebam dobit i sad skužim da nemam nikakvih simptoma osim što me leđa bole (ali to može biti i od rada). Cice mi uopće nisu bolne na dodir (inače već nakon O budu nepodnošljive). Sad su samo nekako tvrde :/ O je bila 10.-og. Imala sam nekakve grčeve i probadanja lagana prije jedno 4-5 dana, i zaspala sam dva dana za redom popodne što nikada ne radim i sad već ništa. I sad se opet javlja onaj crv koji ne da mira iako sam rekla da sigurno nema šanse i da ništa neću pratit :). A test nemam i ne mogu ga kupit do ponedjeljka 😅
Mala mu cestitke 🙂🙂🙂
Cure danas mi je 9 dan ciklusa,danas oko 13h sam prvi put isprobala ovulacijsku trakicu. Moze li mi netko reci kad da ponovo uradim.
Sortiraj odgovore
Najstariji