Grizli hvala na brzom i preciznom odgovoru, spas si kao i uvijek! Moji ciklusi su duzi, O mi je tek bila 19dc odnosno danas, a nalaze bi trebala vadit 28.2., znači 7 dana nakon O iliti 26dc u mom slučaju. Spominjala je samo eventualno tablete i spermiogram, privatno sam isla, i to mi je naplatila samo 100kn kao folikulometriju
Pina privatnici jesu puno poduzetniji i prije krecu s necime kad zapinje al ja ti preporucam da spermiogram obavi tvoj partner prije. Ide kod svoj dr opce trazi uputnicu za to objansi da imate problema sa neplodnosti i izvadi taj nalaz, onda tek vidis dal ima smisla privatniku placat poticanje ovulacije najcesce idu sa nekoliko folikulometrija ukljuci klomifen i zanaju dati tzv stopericu da jajna stanica sazrije i pukne te predlože tempirane odnose kad da ih imate. To znaju skupo naplatiti a u slucaju da je spermiogram los nema smisla ti to placati jer onda trebate pomoc specijalista humane. U slucajubloseg spermio onda se prepisuje terapija i ponavlja nalaz za 3 mj i onda se odluci o daljnjim koracima.
Grizli hvala na odgovoru. Ma sad sam narucila profertil, tako da jos tih 60 tableta ce popit, a kasnije mozda probamo s maticnom mlijeci. Di je kupujes, koju?
Znam da zna bit i da se nekom pogorsa, ali mi smo za sada zadovoljni jer poboljsanja ima.
Joj, kad bi htjeli da stigne onda i tih tjedan dana jr cijela vjecnost. Nadam se da ce stic na vrijeme da uskoro ugledamo tvoj plusic
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Grizli hvala ti na iskrenom savjetu 😍 i slazem se s tobom, ne bih ipak toliko zurila, pobogu tek sam prvi lh pik uhvatila 😂 a i dolazi sezona pa ne vjerujem da bi imala vremena bavit se toliko s tim. Volila bih prvo rjesit svoje hormone, i one što idu 3dc, i njegov spermio, pa onda tek eventualno stimulacije itd.
Cureee dobro jutro :) koja piski ovih dana? Ja imam brdo obaveza ovih dana i sva sam smorena i umorna, pa bi mi trebo neki plusic da mi digne malo motivacije i pozitive 😍
I dalje se nadamo mrvici
Lotus ja sam uzimala za mm od pcelarstvo veber iz slavonskog broda. Imaju stand u zagrebu u nekom shopping centru, a i slaju postom. Cure sa potpomognute hvale jos i radosevic pcelara. Najvaznije je da ima poboljšanja.
Lotus ja sam uzimala za mm od pcelarstvo veber iz slavonskog broda. Imaju stand u zagrebu u nekom shopping centru, a i slaju postom. Cure sa potpomognute hvale jos i radosevic pcelara. Najvaznije je da ima poboljšanja.
Sad vec kad sam narucila nek potrosi pa ako ne bude + u roku 2 mj idemo ponovno na humanu. Sad mi trebalo malo mira nakon hssga tako da ako bude trebalo cemo probat i s tim. Hvala
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Pozdrav ženske drage,nije me bilo neko vrijeme u komentarima,ali Vas pratim budnim okom😊,sve trudilice držim 🤞u ostvarenju cilja.One koje imaju veliki➕nek do kraja bude sve u najboljem redu želim od 💗.
Znači ovako ja sam imala u 12mj HSG i nažalost dr.odustao nije htio da me boli da patim iako sam ja htjela potrpit( kaže možda od straha,možda od začepljenost),ok.što ću pomirim se s tim i predloži on meni LAPARO i ja naravno prihvatim,( u međuvremenu napravim pretrage kod anesteziologa,sve pet).
I danas dode dan D,u bolnici naprave sve što ide prema protokolu,dodem u salu op.i anesteziolog odustane od anestezije veliki tlak ( kaže najvjerovatnije od STRAHA)
Pa mislim se više u p.m. i strahu naravno doza straha je tu ali da baš toliko šteti ne mogu virovat ili sam ja poseban slučaj na ovoj planeti 😂😂😂😂.
Hvala Vam na razumijevanju morala sam Vam se pojadati😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Hej cure nije me dugo bilo al posla kao u priči eto... Oš kod kuće oš na poslu....
Prije svega čestitam svim + , urednu i školsku trudnoću Vam želim! 💕
Evo kao sto sam i rekla bila kod ginekologa, tražila kako mi je Grizli rekla sve neke moguće pretrage, objavila mu da se ne pazimo već dugo i da mi je to čudno... pitao me hoće li se muž složiti s tim da radi spermiogram... naravno da hoće (možete ga zamisliti kad sam mu rekla da je od prijateljice muž išao dati uzorak u nekom malom wc-u ahahaha, al mislim da je dobro prošlo, rekla sam mu da je u današnje vrijeme to normalno jer svi smo pod nekim stresom)
Ugl....
I tako ja čekam vješticu da dođe da idem te spolne hormone raditi i manga kasni... 🙄 pa kud bas sad kad sam isplanirala i na poslu taj dan slobodan da mogu kod doktora bas sam bila poludila (neznam jel se tko djeca, prošle godine mi je isto tako kasnila ja se ponadala kad ono valjda 20 testova negativni imala polip 🙄 pas m****r)
I jedva se nagovorim test napraviti kad ono blijeda druga crtica 😊✨😊✨😊
Jel tako da je? Nisam ćorava?
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Iskustva zena kojima se ciklus povecaao.U mene je bio 28-29 dana i poremetios e sad je 32 dana
Kad sam bila na pregledu kod ginekologa ona je rekla da je to normalno pa me sad zanima iskustvo zena kojima se ciklus povecao?Nadam se da se nece dalje povecavat jer mi se sve zbrkalo i ovulacije i sve😔
Sortiraj odgovore
Najstariji