Evo tu se sad vec i osusile skroz pa izblijedile ove pozitivne…
Petraaa oprosti gledala sam tvoju sliku koji dan ciklusa su ti bile te trakice? To zadnja trakica je bili pik?
Prve dvije(gornje) su subota 12dc, prva u 12h druga oko16-17h a 3. trakica je nedjelja 13dc oko 12h a zadnja 4. je oko 16-17h isto nedjelja…sto bi znacilo da mi je full pozitivna bila u subotu(1.i 2.trakica-jaca) a nedjelju oko 11h je puknuo folikul i pojavilo se 2-3 kapi krvi uz bol i to je to, crtica je u nedjelju vec oko 12h krenula blijedit..sve to je potvrdila i folikulometrija na kojoj sam bila cetvrtak, subota i ponedjeljak 😉
Aha ok hvala, jer meni je recimo jucer bila kao ta tvoja 1.od dole, a danas kao ta 2.od dole pa sam mislila da su tim redom slagane. Malo mi je prerano da bi vec imala O, pa me uplasilo da sto cu onda sutra imat pozotivne trakice. Valjda nece doc tako rano 😕 tek treniram sa trakicama pa tebe gnjavim jer vidim da si dobro upucena u njih. 😀 hvala ti. I jos pitanje dal sam dobro shvatila nakom pozitivne trakice O bude u rok 24h?
Kazu da bude unutar 24-36h, meni je dosad svaki put unutar 24h bila nikad duze od toga..a sto se tice te druge crtice na trakicama u ostalim danima ciklusa, tome ne pridavaj previse paznje, to ovisi i o urinu, meni zna nekad bit krajem ciklusa kao ta 2. od dolje bitna je samo ta prva koja bude full pozitivna, znaci ista ili jaca od testne, cak mi je dr na humanoj rekao, s obzirom da meni nekad bude dva dana full pozitivna, da to zanemarim, samo prva pozitivna je bitna i kad ju dobijem da ne trosim vise trakice haha
Pozdrav svim curama ovdje!!! Čitam vas već neko vrijeme i ukratko, mm i ja radimo na trudnoći od 9.mj., s tim da mi je ovo treći ciklus kako koristim lh trakice. Muž radi na terenu pa je teško pogoditi ovulaciju... Ciklusi mi traju u prosjeku 35 dana a prošli mjesec mi je pozitivna trakica bila na 23 DC. Sinoć sam se testirala i ništa. Danas od jutra osjećam lagani pritisak u lijevom jajniku. Evo moje današnje trakice (23DC mi je) od prije kojih 20-tak minuta i
mislim da je pozitivna. Muž dolazi kući večeras pa ćemo pokušati, nadam se da nećemo zakasniti.
E da, zaboravila sam reći da smo u ponedjeljak naveče imali odnos; možda je koji plivač ostao do danas 😉
Lumia ja mislim da je ovo poz.trakica :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Monikaharmonika - ja pijem čaj, kupim u ljekarnoj. E sad počela sam ga pit u pola ciklusa i prošli ciklus nije bio ništa bolji, sad pijem cijeli ciklus pa ćemo vidjeti kada će doći M. Koliko kužim tebi onda pomaže, jer ovo 28 je super normalan ciklus?
Grizli - tebi kasni ili? Meni je tako obično kad trebam dobiti :(
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Monikaharmonika - ja pijem čaj, kupim u ljekarnoj. E sad počela sam ga pit u pola ciklusa i prošli ciklus nije bio ništa bolji, sad pijem cijeli ciklus pa ćemo vidjeti kada će doći M. Koliko kužim tebi onda pomaže, jer ovo 28 je super normalan ciklus?
Grizli - tebi kasni ili? Meni je tako obično kad trebam dobiti :(
Ne pomaže, počela danas piti tek😆
Cure,zna li koja od vas gdje seje u, Zagrebu može napraviti spermiogram?
Mozda malo iskacem s teme ali nemogu naci na internetu.
Pozdrav.. :)Nemam uopce redovite cikluse od samoga pocetka kad su pocele. Gin nije dala nije nikakvu terapiju po tom pitanju..pa me zanima..ako je koja imala slicna iskustva..kako ja mogu znat kad mi je ovulacija I planirat drugu bebicu usprkos ne mjesecnicama. Npr dobijem 2/3 mjesecnice u 12 mjeseci. Hvala :)
Anymany ne meni je M prosla, doduse trajala 2 dana i to ne cijela, a danas mi je 6 dan ciklusa. I nije dosta sta sam sva sama sa sobom zbrckama danas nego jos uspijem uzocat nalaz spermio od muza da posalju na mail i skoro me strefilo kad sam vidila. Dakle ovaj put nakon svih lijekova,preparata, glupsoti sto su mu dali da pije, jede, radi nalaz dodje katastrofa. Dakle niti jedan parametar mu nije uredan vise, a samo su bili spori, a sad vise nis ne valja s njima. 😭😭😭 ma zo ne mogu biti istine.
Pozdrav svim curama ovdje!!! Čitam vas već neko vrijeme i ukratko, mm i ja radimo na trudnoći od 9.mj., s tim da mi je ovo treći ciklus kako koristim lh trakice. Muž radi na terenu pa je teško pogoditi ovulaciju… Ciklusi mi traju u prosjeku 35 dana a prošli mjesec mi je pozitivna trakica bila na 23 DC. Sinoć sam se testirala i ništa. Danas od jutra osjećam lagani pritisak u lijevom jajniku. Evo moje današnje trakice (23DC mi je) od prije kojih 20-tak minuta i
mislim da je pozitivna. Muž dolazi kući večeras pa ćemo pokušati, nadam se da nećemo zakasniti.
Da Lumia, ovo je pozitivna trakica, sretno večeras ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji