Darliv super da si to barem rijesila. Sretno sad za dalje.
Petraa da ja pijem tako kao ti sto sad pijes samo 3x1 i meni se sad tek pod tom terapijom javio smedji iscjedak. Drzim ti fige da vam uspije sad sa tom terapijom da ne morate na inseminaciju.
Babylove bas prošlu srijedu muzbponovio nalaz al jos ga cekamonjer ga salju postom a to kod nas traje ko da ga puzevi nose osobno.
Koma.... stvarno im dugo treba 😲😲😲
Evo nakon 4 dana smeđarenja došla M i to u obliku poplave s bolovima😟😟
Monika a jooj :( baš sam se nadala za tebe...
evo čekam vješticu isto svaki čas, glava mi puca danas, cike natekle...ništa, za 2 tjedna O pa u nove radne pohode ;)
Steta, a vi c se ponadal da me ti neces pratiti ovaj mjesec a kad ono eto brojat cemo dane opet skupa. Zelim da ti sto prije prodju bolovi.
Krenula ja sa lh trakicama i sad vidim kako tamne svaki dan malo da vidimo sad dal cu uloviti O, kada uopce je i da znam dal to mene jajnici rasturaju prije, za vrijeme ili nakon O za u buduce.
Gricko 💜💜💜💜 drži se
Hellena draga, vjerujem da te deprimiralo, očito je onda neki poremećaj u ciklusu 😩 bas mi je žao, bila sam sigurna da je to, to, nek dođe i prođe i onda opet u akciju, bit ce💪
Darliv sretnoooo 💪🤗
Monika i Ana Donna, idemo hrabro i pozitivno naprijed 💪
Grizli i Babylove hvala curke, vama zelim osto sto i sebi, nikad viska plusica 😘 20.04. moram napraviti test pa eto sad slijedi cekanjeeeeee i cekanje 😥
Evo nakon 4 dana smeđarenja došla M i to u obliku poplave s bolovima😟😟
Jooj to smedarenje mene zivcira vise nego ista drugo ako vec treba doc nek dode odma i mir..nista valjda ce nam travanj donijeti vise srece..drzim 🤞🤞
Grizli i Babylove hvala curke, vama zelim osto sto i sebi, nikad viska plusica 😘 20.04. moram napraviti test pa eto sad slijedi cekanjeeeeee i cekanje 😥
Brzo ce 20.-i 😊😊 drzimo 🤞🤞🤞
Pozz cure,ja sam danas bila na dogovoru u zg.za mpo.i evo obavimo pretrage i iduci mj krecemo u postupak.bas sam sretna.mislila am da ce se oduziti i da cemo tek moci u 6mj al eto...jos se moramo dogovoriti da li ce biti inseminacija ili ivf..sve ovisi o nalazima.cure puse svima i da sto prije ugledamo plus..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Evo tu se sad vec i osusile skroz pa izblijedile ove pozitivne…
Petraaa oprosti gledala sam tvoju sliku koji dan ciklusa su ti bile te trakice? To zadnja trakica je bili pik?
Sortiraj odgovore
Najstariji