Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    10. Travanj 2018. 21:03

Cure evo ne stizem se javiti ali eto me a i s vama u mislima sam svakako 🙌❤
    Danas mi je 19dc i sad cekam da vidim kad ce pms simptomi i oce li , i nadam se sto prije M jer iduci ciklus uzimam klomifen.
    Drage moje budite mi jake 💋💋💋💋💋🤞🤞🤞🤞🤞

Petraaa
    10. Travanj 2018. 21:46

Grizli

Petraaa

Evo tu se sad vec i osusile skroz pa izblijedile ove pozitivne…

Petraaa oprosti gledala sam tvoju sliku koji dan ciklusa su ti bile te trakice? To zadnja trakica je bili pik?

Prve dvije(gornje) su subota 12dc, prva u 12h druga oko16-17h a 3. trakica je nedjelja 13dc oko 12h a zadnja 4. je oko 16-17h isto nedjelja...sto bi znacilo da mi je full pozitivna bila u subotu(1.i 2.trakica-jaca) a nedjelju oko 11h je puknuo folikul i pojavilo se 2-3 kapi krvi uz bol i to je to, crtica je u nedjelju vec oko 12h krenula blijedit..sve to je potvrdila i folikulometrija na kojoj sam bila cetvrtak, subota i ponedjeljak 😉

Ana Donna
    10. Travanj 2018. 22:03

Došlaaa vještica :(((( i to točna ko švicarski sat...
    Idemo sljedeći tjedan u Split da muž napokon napravi spermiogram, da vidimo jel sve uredu. Ja sam napravila svee žive pretrage, hormone, ureu, sve briseve, folikulometriju, i hvala bogu sve je uredu...nakon tog spontanog lani, teško se čovik može opustiti :/ 
    Ništa... sad je bilo red plakanja, opet čekanje, i onda trakice itd. Pa kreće sezona, puno posla pa onda neću niti ne želim više o tome razmišljati...znam da hoću ali manje...

• Babylove
    10. Travanj 2018. 22:17

Didi28

Pozz cure,ja sam danas bila na dogovoru u zg.za mpo.i evo obavimo pretrage i iduci mj krecemo u postupak.bas sam sretna.mislila am da ce se oduziti i da cemo tek moci u 6mj al eto…jos se moramo dogovoriti da li ce biti inseminacija ili ivf..sve ovisi o nalazima.cure puse svima i da sto prije ugledamo plus..

Drago mi je zbog tebe i sretno 💖💖💖

• Babylove
    10. Travanj 2018. 22:21

Ana Donna

Došlaaa vještica :(((( i to točna ko švicarski sat…
    Idemo sljedeći tjedan u Split da muž napokon napravi spermiogram, da vidimo jel sve uredu. Ja sam napravila svee žive pretrage, hormone, ureu, sve briseve, folikulometriju, i hvala bogu sve je uredu…nakon tog spontanog lani, teško se čovik može opustiti :/
    Ništa… sad je bilo red plakanja, opet čekanje, i onda trakice itd. Pa kreće sezona, puno posla pa onda neću niti ne želim više o tome razmišljati…znam da hoću ali manje…

Zao mi je draga ali samo jako dalje 💪💪 tocno znam taj osjecak kad te emocije puknu... sve mi znamo  nazalost😔😔 ali borimo se dalje... sretno u novom ciklusu 💖

Grizli
    10. Travanj 2018. 22:25

Petraaa

Grizli

Petraaa

Evo tu se sad vec i osusile skroz pa izblijedile ove pozitivne…

Petraaa oprosti gledala sam tvoju sliku koji dan ciklusa su ti bile te trakice? To zadnja trakica je bili pik?

Prve dvije(gornje) su subota 12dc, prva u 12h druga oko16-17h a 3. trakica je nedjelja 13dc oko 12h a zadnja 4. je oko 16-17h isto nedjelja…sto bi znacilo da mi je full pozitivna bila u subotu(1.i 2.trakica-jaca) a nedjelju oko 11h je puknuo folikul i pojavilo se 2-3 kapi krvi uz bol i to je to, crtica je u nedjelju vec oko 12h krenula blijedit..sve to je potvrdila i folikulometrija na kojoj sam bila cetvrtak, subota i ponedjeljak 😉

Aha ok hvala, jer meni je recimo jucer bila kao ta tvoja 1.od dole, a danas kao ta 2.od dole pa sam mislila da su tim redom slagane. Malo mi je prerano da bi vec imala O, pa me uplasilo da sto cu onda sutra imat pozotivne trakice. Valjda nece doc tako rano 😕 tek treniram sa trakicama pa tebe gnjavim jer vidim da si dobro upucena u njih. 😀 hvala ti. I jos pitanje dal sam dobro shvatila nakom pozitivne trakice O bude u rok 24h? 

Diana30
    11. Travanj 2018. 07:34

Babylove

Didi28

Pozz cure,ja sam danas bila na dogovoru u zg.za mpo.i evo obavimo pretrage i iduci mj krecemo u postupak.bas sam sretna.mislila am da ce se oduziti i da cemo tek moci u 6mj al eto…jos se moramo dogovoriti da li ce biti inseminacija ili ivf..sve ovisi o nalazima.cure puse svima i da sto prije ugledamo plus..

Drago mi je zbog tebe i sretno 💖💖💖

Hvala draga

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• ANYMANY
    11. Travanj 2018. 09:53

Evo i mene drage moje, trakice sam ispucala sve..pozitivnu nisam ulovila, ali sam imala i one dane kada nisam piškila uopće. Šta je ovaj mj.bilo samo Bog zna, čekam M pa ćemo vidjeti. Vrkutu pijem i iskreno se nadam da ću ovaj mj.dobiti barem malo ranije.
    Noćas sam imala takvu noćnu moru da je to strava, psiha čini svoje očito.

No dobro, čekam novu turu trakica - i od M krećem zbilja ozbiljno sa time da vidim više šta e to sve

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Monikaharmonika
    11. Travanj 2018. 11:01

ANYMANY

Evo i mene drage moje, trakice sam ispucala sve..pozitivnu nisam ulovila, ali sam imala i one dane kada nisam piškila uopće. Šta je ovaj mj.bilo samo Bog zna, čekam M pa ćemo vidjeti. Vrkutu pijem i iskreno se nadam da ću ovaj mj.dobiti barem malo ranije.Noćas sam imala takvu noćnu moru da je to strava, psiha čini svoje očito.No dobro, čekam novu turu trakica - i od M krećem zbilja ozbiljno sa time da vidim više šta e to sve

Anymany kakvu vrkutu piješ?. Ja sam kupila tinkturu u mulleru. Pije se 3×20 kapi. Jel ti piješ čaj? Gdje si ga kupila?Meni ciklusi isto šetaju, 30, 33,37, i sad zadnji 28

Grizli
    11. Travanj 2018. 11:07

Anymany sretno onda u nocom viklusu i da ulovis O. 
    Ja nemam pojma sto je meni zapravo. Ovo nije normalno, a gin mi danas i sutra ne radi. 😤 grrr... Dakle grudi jos i dalje bolne prilicno, sad sam dobila i bolove u trbuhu dole, tako da kad sjednem osjecam probadanja,kriza me bole. Ima koja iskustvo takvo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.