moj muz ima spore spermice ne znam sad tocno kako je dijagnzi naziv, a oni ne smatraju da je to problemom koji izaziva spontane. I pravo na postupak moze ostvariti samo ako ovaj nalaz nakon 3 mjeseca ne bude opet dobar, te ako u roku 12 mjeseci ne ostanem trudna. Ako ostanem i imam opet spontani onda tek 6 mjeseci iza tog aponatnog mozda nas mogu ukljuciti. Slala sam ja i zvala trazila misljenje i konzultacije svugdje i petrova, i vrh vukovec i podobnik i ivf, a pripadamo rijeci tako da zato sam tamo odlucila ostat jer svi su nam dali isto misljenje. Osim naravno privatno su rekli ako zelimo mozemo odmah u poatupak kod njih, al to nam otezava jer nismo bas blizu Zg, i to mi automatski znaci cijeli mjesec u Zg jer ko ce putovat vise puta na mjesec za zg.
Petraa koliko mjeseci si uzimala duphastone prije nego su ti dali drugu terapiju?
Evo mene opet, radila ujutro test i opet ništa, polako ludim već :( bolje da onda M dođe pa da znam na cemu sam. Deprimirana sam malo nakon ovog testa ujutro, jer mi vise ništa nije jasno. Baš smo se nekako ponadali da je konačno uspijelo
moj muz ima spore spermice ne znam sad tocno kako je dijagnzi naziv, a oni ne smatraju da je to problemom koji izaziva spontane. I pravo na postupak moze ostvariti samo ako ovaj nalaz nakon 3 mjeseca ne bude opet dobar, te ako u roku 12 mjeseci ne ostanem trudna. Ako ostanem i imam opet spontani onda tek 6 mjeseci iza tog aponatnog mozda nas mogu ukljuciti. Slala sam ja i zvala trazila misljenje i konzultacije svugdje i petrova, i vrh vukovec i podobnik i ivf, a pripadamo rijeci tako da zato sam tamo odlucila ostat jer svi su nam dali isto misljenje. Osim naravno privatno su rekli ako zelimo mozemo odmah u poatupak kod njih, al to nam otezava jer nismo bas blizu Zg, i to mi automatski znaci cijeli mjesec u Zg jer ko ce putovat vise puta na mjesec za zg.
Petraa koliko mjeseci si uzimala duphastone prije nego su ti dali drugu terapiju?
Da zapravo bez obzira na los spermiogram kod vas je dolazilo do trudnoce... kod nas nije uopce i posto je u 1 mj bila godina dana kako bas pokusavamo a nista te smo dobili dijagnozu odma su nas stavili u postupak.... kad idete ponoviti nalaz?
Evo mene opet, radila ujutro test i opet ništa, polako ludim već :( bolje da onda M dođe pa da znam na cemu sam. Deprimirana sam malo nakon ovog testa ujutro, jer mi vise ništa nije jasno. Baš smo se nekako ponadali da je konačno uspijelo
Svjesna ispravak, i meni bude ili tamnija ili iste jacine kao kontrolna ali to je ok tako ti i treba biti, neka te to ne brine 😉
Babylove ja sam samo informacije radi rekla na kolilo je meni puknuo ovaj mjesec, prosli mi je recimo na 18mm, naravno nema pravila ni kod jedne osobe od mjeseca do mjeseca moze biti drugacije a kamoli od zene do zene, meni recimo puca od 18-22mm..pretpostavljam da postoji neka donja i gornja granica koja predstavlja neku kvalitetu ili nekvalitetu same O ali nisam se nikad sjetila pitati to gin, mislim da sam procitala negdje da je gornja granica 26mm al nemoj me drzat za rijec, stvarno ne znam..
Nisam te skuzila dali si na humanoj ili ti tvoj ginic prati to sve?
Drage zene, djevojke, ne znam bori li se koja od vas s ureaplasmom, no ja sam je evo uspjela rijesiti nakon dugih sest mjeseci borbe..sest kutija razlicitih antibiotika, probiotske vaginalete, plymicol vaginalete i ulje cesnjaka u kapsulama, ne znam sto je dobitna kombinacija, ali nakon pet ponovljenih briseva napokon uredni nalazi..mojoj sreci nije bilo kraja jer nikad nisam mislila da ce mi neka bakterija toliko otezati..jer bez urednih nalaza ne mozete krenuti dalje ni u kojem smjeru, tako da tek sutra idem obaviti prohodnost jajovoda i nastavljam postupke dalje na humanoj... Svima drzim fige za veeeelike + sto prije 💞
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Drage zene, djevojke, ne znam bori li se koja od vas s ureaplasmom, no ja sam je evo uspjela rijesiti nakon dugih sest mjeseci borbe..sest kutija razlicitih antibiotika, probiotske vaginalete, plymicol vaginalete i ulje cesnjaka u kapsulama, ne znam sto je dobitna kombinacija, ali nakon pet ponovljenih briseva napokon uredni nalazi..mojoj sreci nije bilo kraja jer nikad nisam mislila da ce mi neka bakterija toliko otezati..jer bez urednih nalaza ne mozete krenuti dalje ni u kojem smjeru, tako da tek sutra idem obaviti prohodnost jajovoda i nastavljam postupke dalje na humanoj… Svima drzim fige za veeeelike + sto prije 💞
Sretno ti draga, 😊😊😊 drago mi je da si napokon uspjela... ja sam imala ali sam jednom terapijom uspjela izljeciti 😊😊 kuda ides na humanu? Kakva je vasa diagnoza?
4 mjeseca, 2x1 10 dana ali nikakve promjene nije bilo, potpuno isto kretao ciklus opet sa smedim iscjedkom, sve isto kao i bez Duphastona...sad nakon Klomifena ga opet pijem ali sad 2 tjedna 2x1 i onda test, ako je pozitivan nastavljam piti ako je negativan prestajem i cekam M..e sad samo da opet iscjedak ne krene ranije onda ne znam sto cu...🤔
Svjesna ispravak, i meni bude ili tamnija ili iste jacine kao kontrolna ali to je ok tako ti i treba biti, neka te to ne brine 😉
Babylove ja sam samo informacije radi rekla na kolilo je meni puknuo ovaj mjesec, prosli mi je recimo na 18mm, naravno nema pravila ni kod jedne osobe od mjeseca do mjeseca moze biti drugacije a kamoli od zene do zene, meni recimo puca od 18-22mm..pretpostavljam da postoji neka donja i gornja granica koja predstavlja neku kvalitetu ili nekvalitetu same O ali nisam se nikad sjetila pitati to gin, mislim da sam procitala negdje da je gornja granica 26mm al nemoj me drzat za rijec, stvarno ne znam..
Drage zene, djevojke, ne znam bori li se koja od vas s ureaplasmom, no ja sam je evo uspjela rijesiti nakon dugih sest mjeseci borbe..sest kutija razlicitih antibiotika, probiotske vaginalete, plymicol vaginalete i ulje cesnjaka u kapsulama, ne znam sto je dobitna kombinacija, ali nakon pet ponovljenih briseva napokon uredni nalazi..mojoj sreci nije bilo kraja jer nikad nisam mislila da ce mi neka bakterija toliko otezati..jer bez urednih nalaza ne mozete krenuti dalje ni u kojem smjeru, tako da tek sutra idem obaviti prohodnost jajovoda i nastavljam postupke dalje na humanoj… Svima drzim fige za veeeelike + sto prije 💞
Darliv svu srecu ti zelim!! 😘
Darliv super da si to barem rijesila. Sretno sad za dalje.
Petraa da ja pijem tako kao ti sto sad pijes samo 3x1 i meni se sad tek pod tom terapijom javio smedji iscjedak. Drzim ti fige da vam uspije sad sa tom terapijom da ne morate na inseminaciju.
Babylove bas prošlu srijedu muzbponovio nalaz al jos ga cekamonjer ga salju postom a to kod nas traje ko da ga puzevi nose osobno.
4 mjeseca, 2x1 10 dana ali nikakve promjene nije bilo, potpuno isto kretao ciklus opet sa smedim iscjedkom, sve isto kao i bez Duphastona…sad nakon Klomifena ga opet pijem ali sad 2 tjedna 2x1 i onda test, ako je pozitivan nastavljam piti ako je negativan prestajem i cekam M..e sad samo da opet iscjedak ne krene ranije onda ne znam sto cu…🤔Svjesna ispravak, i meni bude ili tamnija ili iste jacine kao kontrolna ali to je ok tako ti i treba biti, neka te to ne brine 😉
Nisam na humanoj jos, zasada s ginicem sve iako smo bili na humanoj na razgovoru pa nam je receno da jos pokusavamo sami tako pomocu folikulometrija i tempiranih odnosa jer su nam kao nalazi vise manje uredni i on nam je savjetovao probat s Klomifenom jer je moguce da O nije kvalitetna pa ako u narednih 6 mj ne uspije onda mozemo krenuti s inseminacijama…pa eto sad cemo vidjeti, pokusat cemo sve prije inseminacija 😊
Onda vam svu srecu zelim da ne morate na inseminaciju 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji