Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    12. Travanj 2018. 07:30

Babylove  vi se pripremate za prvi postupak u vinogradarskoj? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    12. Travanj 2018. 07:40

Babylove

Grizli

A tvohi nalazi su svi uredni? Jer meni je sve uredno. Je muz radio kakve jos pretrage nakon tog nalaza?

Moji su svi sto sam radila super, jedino nisam bila na hsg jer je njegov nalaz takav pa nema potrebe da idem…

On je od nalaza radio za pocetak spermiogram, bris uretre, urin i mikrobioloski ejakulat… i sa time smo isli u vinogradsku i oni su tamo trazili ABO, Rh(D), markere za hepatitis B i C , HIV i sifilis (to smo oboje morali), i da kod njih ponovi spermio i mikrobioloski i to je bilo to, nakon tog nihovog nalaza nista vise nije morao

Da meni su isto nalazi svi uredni, osim te PAI 1 trombofilije, al to su rekli da je zanemarivo. Moj je morao vaditi hormone stitnjace i spolne, to mu je 3 spermio i sad jos mora neki anti-mullerov hormon i ejakulat bakterijoloski. To ne znam gdje se radi al pretpostavljam da ce dobiti uputnicu pa ce pisat. Njemu je spermio radio kbc rijeka humana pa pretpostavljam da ga nece traziti 4.put to jer i ako nam daju postupak to ce biti tamo. Jedino sto od toga nisam radila su sifilis i HIV, ostalo sam ja sve. Jesu tebe trazili da ponavljas npr hormone spolne ili stitnjacu, briseve. Odnosno dal ti nalazi zastare ako su radjeni prije 3-4 mjeseca. Jo ja te gnjavim al sad si korak ispred nas pa mi puno pomazu te informacije jer nakon svega u totalni bad me uspio bacit taj nalaz.

• Babylove
    12. Travanj 2018. 08:03

Darliv tako je, imam pravo 2 puta prirodno i 4 stimulirano... bili smo prosli ciklus prirodno ali pukao mi je folikul prije aspiracije pa sada cekamo novi ciklus...
    Grizli nista me ne gnjavis 😊 Taj anti-mullerov hormon (AMH) nije vadio ali ja jesam, pa ako ti nisi predpostavljam da ce te traziti... radila sam u vinogradskoj jer kod nas u vtc to ne rade.. a ejakulat je radio mikrobioloski ne bakterijoloski... ali to rade u svim bolnicama koliko sam upucena... nalaze nisam ponavljala je smo sve u mj dana odradili... i briseve sam u 1 mj radila zadnje i nisu me sada trazili ponovo.... sto se tice sifilisa i hiv-a i to cete oboje morati jer to traze u svim bolnicama prije postupka... 
    Ubiti mi smo imali samo nekoliko nalaza i moj ginic me je poslao na humanu... zatim su mi oni rekli sto sve treba jos( znaci prvi put samo informativno ides) 
    Onda sam ponovo isla sa svime i odma se dog sto cemo dalje... tamo se sve brzo odvija samo sam 2 tj cekala za prvi taj inf. razgovor... 

Grizli
    12. Travanj 2018. 09:06

A nista ja sam bila na humanoj vec 3 puta, zato i imam brdo nalaza, osim tog za sifilis. Ma sto treba napravit cemo nije problem nego to ide tako polako kod nas sve se čekaju nalazi tjednjma pa taman dok skupim jdne drugi obicno dodju stari. 😏 hvala ti

• anavi88
    12. Travanj 2018. 11:02

Kike sta se tice hsg to mi je bilo nesto najgore sta sam od 
    pretraga prosla,meni jako bolno ali je bilo brzo gotovo,bila sam 2dana u bolnici.e sad je neko spiminjo vrkutu caj pa mogu reci i svoje iskustvo posto sam je pila prosli mjesec,poremetila mi ciklus,dobila sam ranije M,trajala je duze i bila obilnija nego inace

Kike0001
    12. Travanj 2018. 11:52

Darliv hvala, bitno mi je da se nešto poduzima za bliže plusu. Meni u upustvima piše prvi utorak i četvrtak nakon M da se to radi, je li tako i kod tebe?
    Anavi88 hvala i tebi na odgovoru, psihu cu pripremiti na bol 😢
    Šta ide poslije tog hsg-a?
    Darliv i Anavi da li vam je pomoglo?

Grizli
    12. Travanj 2018. 12:01

Eto ko sta sam i mislila progesteron mi je dupli nego sto bi trebao biti u folikularnoj fazi. Ljuta sam na te Duphastone skroz. Sve su poremetili 😩

• Babylove
    12. Travanj 2018. 12:46

Grizli

Eto ko sta sam i mislila progesteron mi je dupli nego sto bi trebao biti u folikularnoj fazi. Ljuta sam na te Duphastone skroz. Sve su poremetili 😩

Ja stvarno nemogu reci, nalaze sto smo u Vinogradskoj isti dan su bili svi... a ove sto smo u vtc radili najduze 5 dana...
    Mozda da odete privatno, moja kolegica je platila 1500 kn isti dan su oboje sve napravili i nalazi su dosli za cas... ja da sam znala da zapravo to i nije tako puno prvo bi otisla privatno jer sam ovsko vec izvozala i 2000 kn goriva...
    A da ti se promijeni terapija? Ocito ti te tablete ne pasu 🤔

Ana Donna
    12. Travanj 2018. 12:53

Grizli

Grizli, oprosti što ovako upadam...za šta ti piješ Duphaston? Ja sam ga jednom samo pila jer taj mj nisam dobila M, i pila sam ga samo 5 dana hvala bogu (užasno mi legao na želudac), i onda sam dobila i nisam ga više koristila ...rekao mi Gin da nema potrebe, jer mi sljedeća M opet došla uredno 28 dana

Grizli
    12. Travanj 2018. 13:38

Babylove gdje to tocno rade ako budem trebala da znam? 
    Ana Donna ja to pijem kao prevenciju u slucaju da dodje do trudnoce. Daju to zenama koje su imale vise spontanih, a ja ih imala 4. 
    Isla kod ginekologa koji mjenja moju i dakle ocito duphaston mi poremetio sve hormone, imala O 4 dc i od tida svi ti jako simptomi, zato i imama povisen progesteron, al naravno u 2 dana jajna stanica se ne razvije i to je propao ciklus. Dobila upitnicu da idem opet na humanu jer su oni prepisali terapiju i moj gin ju ne smije mjenjat dok oni ne odobre. 🙄 dakle s njihovom terapijom ne da necu imat uspjesnu trudnocu nego cu imat nikakvu. Bas sam ljuta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.