Al ja sam Babylive dobila isto to misljenje od poliklinike ivf i podobnik iz zg tako da mislim da nije problem u neatrucnosti lijecnika kbc nego jednostavno da oni pojma nemaju sto i zasto zato da svaki put samo kazu to je normalno.
Ja upravo od doktorice..
Cekam da dobijem M danas je 29dc, i rekla mi da joj odem treceg dana ciklusa..dala mi je Femara tablete i rekla da si kupim hcg injekciju..kaze pojasnit cu ti sve kad mi dodjes treceg dana ciklusa.. zakaj ce mi hcg injekcija..
Petraaa cini mi se da si i ti na stimulaciji, jesi na klomifenu ili femari? Kako si reagirala?
Curke ja radila test i dalje negativan :( ujutro ću radit opet, ne kužim više šta se dešava. U petak idem kod ginekologa da vidim kakvo je stanje, hoće doć menga ili me to testovi samo zajebavaju da se živciram bezveze
Svjesna znam da te tzv stoperice si zenske daju ja mislim 36h prije inseminacije da se ovulacija dogodi bas tocno onda ako se dobro povezala kako su to meni objasnili kao jedan od mogucih postupaka. Sretno onda da dodje M i taj 3 dan dobijes sve informacije.
Hellena bas sam mislila da ce tebi biti sad vec plus. Hm
Ja upravo od doktorice..
Cekam da dobijem M danas je 29dc, i rekla mi da joj odem treceg dana ciklusa..dala mi je Femara tablete i rekla da si kupim hcg injekciju..kaze pojasnit cu ti sve kad mi dodjes treceg dana ciklusa.. zakaj ce mi hcg injekcija..
Petraaa cini mi se da si i ti na stimulaciji, jesi na klomifenu ili femari? Kako si reagirala?
Jesam jesam, to jest bila sam na Klomifenu od 3-7dc i reagirala sam super, bez ikakvih nuspojava, 2 lijepa folikula, upravo sam danas bila na zadnjoj folikulometriji i sve proslo super, subotu navecer bila pozitivna trakica a u nedjelju ujutro folikuli puknuli, bilo malo laganih bolova koji su trajali 3-4 sata, 2-3 kapi krvi i to je to, danas na uzv potvrdeno da je bila ovulacija, gin kaze da su maternica i endometrij savrseni..ugl super sam reagirala na klomifen bez ikakvih nuspojava e sad samo da su spermici odradili svoj dio posla kako treba...a za Femaru sam cula, cak mislim da je ona isto sto i Klomifen samo jos bolja jer ne stanjuje endometrij iako meni nije ni Klomifen ali mislim da je Femara na boljem glasu od Klomifena...e sad za stopericu ti ne znam jer su meni prirodno pukli, ne znam zasto ti je odma rekla da kupujes hcg, mislim da to eventualno ako se pracenjem utvrdi da nece puknuti sami a dosegnu odredenu velicinu pa tek onda..ne znam stvarno za hcg, ja nisam kupovala to, prirodno su puknuli na neki 21-22 mm i uredno je prosla O, sad je sve na gospodi spermicima 😉
Petra, jesu li rekli kada da imate odnose ili su rekli da pokušavate kao i inace u vrijeme kad bi trebala biti ovulacija ili se to istempira?
A vidjet cu kako ce moji jajnici reagirati. Ne znam jesi negdje pisala imas li pcos, jesi li ranije nekad utvrdila ovulaciju?
Mene je danas gledala na uzv da vidi da li je bila ovulacija u proteklom mjesecu kaze nesto je bilo ali jako slabo i nedovoljno. Trakice su mi tako i pokazale tj druga crta nije niti bila jaca od kontrolne samo iste jačine.
Al ja sam Babylive dobila isto to misljenje od poliklinike ivf i podobnik iz zg tako da mislim da nije problem u neatrucnosti lijecnika kbc nego jednostavno da oni pojma nemaju sto i zasto zato da svaki put samo kazu to je normalno.
Ali ako je spermio los ne vidim razlog zasto vas ne salju na MPO ... i kod mog dragog je los i odmah idemo na izvantjelesnu.... ja ti idem u vinogradsku i stvarno su tamo svi susretljivi... dali ste dobili i dijagnozu spermiograma?
Helena tebe bas zeza ova M nadam se da je ipak ++
Sto se tice folikula moj je u utorak na pregledu bio 16mm i u srijedu navecersam si dala stopericu te sam u petak ujutro isla na uzv i folikul js ipak puknuo... tako da ne mora biti 20 21... mislim da to iato ovisi od zene do zene ....
Petra, jesu li rekli kada da imate odnose ili su rekli da pokušavate kao i inace u vrijeme kad bi trebala biti ovulacija ili se to istempira?
A vidjet cu kako ce moji jajnici reagirati. Ne znam jesi negdje pisala imas li pcos, jesi li ranije nekad utvrdila ovulaciju?
Mene je danas gledala na uzv da vidi da li je bila ovulacija u proteklom mjesecu kaze nesto je bilo ali jako slabo i nedovoljno. Trakice su mi tako i pokazale tj druga crta nije niti bila jaca od kontrolne samo iste jačine.
Tempirali smo odnos, gin nam je rekla da u nedjelju mora obvezno bit odnos a prije i poslije kako god zelimo, mi smo imali odnos u subotu i nedjelju 2x..ja ti nemam pcos niti ikakvih problema s jajnicima, hormoni su mi uredni samo progesteron malo nizi ali nista strasno...ovulaciju imam svaki mjesec unazad 8 mjeseci otkad pratim trakicama i folikulometrijom ali kod mene je moguce da je problem u jajnoj stanici, tj dosta rano mi pukne folikul a stanica ne sazri dovoljno i onda krvarim tamnosmede 3-4 dana prije M pa smo zato pokusali s Klomifenom i Inofolicom jer Duphastone nije pomogao, ne da izazovemo O jer ju ionako imam nego da popravimo kvalitetu jajne stanice pa sam eto usput dobila jos jedan folikul gratis hehe sto se tice trakica svaki mjesec mi se lijepo pokaze, uvijek bude tamnija testna od kontrolne dan ili dva a i otkad imam M uvijek osjetim O i janik koji ovulira, kod nas spermici izgledaju zezaju, nije los spermiogram ali je likvefakcija nepotpuna pa se tesko probiju iz sjemene tekucine...zato nesto nisam bas ni uvjerena da cemo moci zatrudniti bez inseminacije ali eto htjela sam probat sve prije MPO 😊
Tempirali smo odnos, gin nam je rekla da u nedjelju mora obvezno bit odnos a prije i poslije kako god zelimo, mi smo imali odnos u subotu i nedjelju 2x..ja ti nemam pcos niti ikakvih problema s jajnicima, hormoni su mi uredni samo progesteron malo nizi ali nista strasno...ovulaciju imam svaki mjesec unazad 8 mjeseci otkad pratim trakicama i folikulometrijom ali kod mene je moguce da je problem u jajnoj stanici, tj dosta rano mi pukne folikul a stanica ne sazri dovoljno i onda krvarim tamnosmede 3-4 dana prije M pa smo zato pokusali s Klomifenom i Inofolicom jer Duphastone nije pomogao, ne da izazovemo O jer ju ionako imam nego da popravimo kvalitetu jajne stanice pa sam eto usput dobila jos jedan folikul gratis hehe sto se tice trakica svaki mjesec mi se lijepo pokaze, uvijek bude tamnija testna od kontrolne dan ili dva a i otkad imam M uvijek osjetim O i janik koji ovulira, kod nas spermici izgledaju zezaju, nije los spermiogram ali je likvefakcija nepotpuna pa se tesko probiju iz sjemene tekucine...zato nesto nisam bas ni uvjerena da cemo moci zatrudniti bez inseminacije ali eto htjela sam probat sve prije MPO 😊
Svjesna ispravak, i meni bude ili tamnija ili iste jacine kao kontrolna ali to je ok tako ti i treba biti, neka te to ne brine 😉
Babylove ja sam samo informacije radi rekla na kolilo je meni puknuo ovaj mjesec, prosli mi je recimo na 18mm, naravno nema pravila ni kod jedne osobe od mjeseca do mjeseca moze biti drugacije a kamoli od zene do zene, meni recimo puca od 18-22mm..pretpostavljam da postoji neka donja i gornja granica koja predstavlja neku kvalitetu ili nekvalitetu same O ali nisam se nikad sjetila pitati to gin, mislim da sam procitala negdje da je gornja granica 26mm al nemoj me drzat za rijec, stvarno ne znam..
Sortiraj odgovore
Najstariji