Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    09. Travanj 2018. 11:35

Evo tu se sad vec i osusile skroz pa izblijedile ove pozitivne...

Petraaa
    09. Travanj 2018. 11:38

Gricko zao mi je na losim vijestima, jos neki mali tracak nade postoji nikad ne znas, drzi se!! 😘

Ana Donna
    09. Travanj 2018. 12:54

Gricko, jaaakooo mi je žao...drži se, svi smo uz tebe 🙏 
    Anymany ja isto imam te zelebe trakice, imala i roze i isto mi pokaže ko Petri. Znam da ti je Gin u komi, molim te zbog sebe, idi kod nje/njega i popričaj o folikulometriji, da vidiš kako ti rastu folikuli, koliki ih imaš, kada pucaju itd. To ti je najbolja opcija, vjeruj mi. Jer te trakice ćete izluditi, a ovako idi na pregled i bit ces mirnija. Jesi vadila hormone? 
    Monika meni treba (ne) doći sutra, ovaj pms slabi simptomi, osim živčanoće, ali dobro na to sam navikla :) nadam se da ti neće doći 12. Možda nam se posreći 🙏 

• ANYMANY
    09. Travanj 2018. 13:01

Neznam uopće, eto sad ću pratiti baš do M šta će biti i kako. Jutros opet imam onaj bijelkasti iscjedak. Zabilježila sam si datum pa ću viditi kako će biti sad do kraja. Jedino logično mi je da je nakon ove jedne malo jače crtice možda i bila ovulacija, jer nju sam piškila taman prije puta, pa da je možda bila O tad kad sam na moru imala taj iscjedak :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    09. Travanj 2018. 13:03

AnaDona - bila sam ja kod nje, ali ne vrijedi- jer ona problem ne vidi. Uzv je sve u redu, tri trudnoće su iza mene pa smatra da nemamo problem sa plodnošću, a za problem sa ciklusima mi je rekla da kupim trakice i za 3 mj. javim rezultate (tj.da javim dali imam ili nemam ovulacije).

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    09. Travanj 2018. 13:27

Gricko zao mi je sto nemas barem bolji tretman. A drzim fige ili da je jako rana trudnoca pa se ne vidi jos ili ako je ruznija solucija da sto prije se sve vrati u normalnu i mozes opet probat dalje kad budes spremna. 
    Eto ja od sve ludosti oko te M probala tu trakicu zelenu za O i recimo meni je dana u 12 bila kao kod Petraa prva od dole recimo mozda malo tamnije ajde. Inako je defakto meni danas tek 4 dc, a moj lh kad sam ga vadila je jako nizak 2,4 bio 5 dan ciklusa a to je na donjoj granici koliko se sjecam. Morat cu da zvat gin jer stanje ne ide u normalnom smjeru za ovaj dio ciklusa.

Ana Donna
    09. Travanj 2018. 14:40

ANYMANY

AnaDona - bila sam ja kod nje, ali ne vrijedi- jer ona problem ne vidi. Uzv je sve u redu, tri trudnoće su iza mene pa smatra da nemamo problem sa plodnošću, a za problem sa ciklusima mi je rekla da kupim trakice i za 3 mj. javim rezultate (tj.da javim dali imam ili nemam ovulacije).

Anymany možda ti je onda stvarno bila O kad si bila na putu, bar po simptomima koje opisuješ...koji ti je tada bio dc? Pričekaj sad M, pa vidi kako dalje...to jest nadam se da neće doć vještica...

• Babylove
    09. Travanj 2018. 15:30

Gricko jako mi je zao nije mi jasno zasto te tako tlaci....
    Anymany zbilja je nebitno sto imas 3 trudnoce iza sebe... sve se mijenja iz godine u godinu pa tako i svi nasi hormoni... stvarno mi idu na zivce ti doktori... kao da oni iz svog dzepa placaju pretrage 😲😲😲 budi ustrajana ako te zezne ciklus opet da idete bar na osnovne pretrage...
    Grizli malo sam se pogubila... kakav je spermiogram kod tvoga muza i sta su ti rekli na humanoj... u koju uoce ides?

Grizli
    09. Travanj 2018. 16:12

To me nervira kad ne shvate da problem postoji jer je netko vec imao trudnocu. Ufff Anymany inzistirat sto drugo. 
    Babylove na kbc rijeka, nakon svih nalaza oni ne znaju uzrok mojim spontanima. Spermio od muza 1.jako jako los, 2.ga izmasakrirala da ide odmah nakon mjesec dana bio los, al bolji nego 1., sad cekamo nalaz 3. Tako da je meni receno da dalje pokisavamo prirodno dok ne upali neka uspjesna trudnoca😡

• ANYMANY
    09. Travanj 2018. 16:20

To je bilo Ana Dona 14ti dan ciklusa :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.