pozz svima…prošli mjesec radili na bebi danas radila test 2 crtice a druga blijeda..1 dan mi kasni…simptoma bas i nema jedino grčevi ko da moram dobit i peckanje/bol oko bradavica..pričekat ću 2 dana pa ponovit test..nekako mi nevjerovatno da smo nakon prvog puta uspijeli 😁 šta vi mislite?
Moguće, zašto ne :) Čestitam :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Gricko draga nisi sama. Čekamo uz tebe svi. Kako god bude, imaš nas. Tužno je, ali nije kraj svijeta. Držim palćeve da je ipak sve ok.
Grizli - baš čudno :/ Tako je meni jedan mj. došla na očekivani datum, i za dva dana stalo sve. Onda je krenulo za 10tak dana opet i trajalo 5 dana. Vidim da je test negativan, pa zbilja neznam. A gle, gin. je plaćen za posao, pa zovi - što te briga!
Profa - neki kažu da su ti prištići mogući znak trudnoće. Kada trebaš ne dobiti?
Ja sam noćas imala onu svoju tupu bol, O nije jer trakica nije pokazala ništa, a mislim da je netko još pisao da ima takvu bol dole u zdjelici, kao da ga lomi - jedino mi pada na pamet da je to "pucanje folikula" :/
E sad to je sra**, jer ako je on puknuo, a ja još nisam imala O, onda je to sve u banani.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sad gledam aplikaciju i vidim da sam i prošli ciklus imala tu bol točno kao i sada 21 dan :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Gricko drzimo 🤞🤞🤞 i na nogama!! 😘
Grizli boli te briga, samo zovi i zahtjevaj svoje, da mi nismo tako "dosadne" pola toga nebi otkrile i saznale, jer njima s kojim god problemom dodes, sve je to za njih normalno dok ne zavrsimo na hitnoj..samo budi dosadna, placeni su oni za to 😉
Pepe cestitke!! 🤗🤗
Anymany ja sam svoju O odradila jucer i jedva sam stajala na nogama, prelezala sam pola dana, nije toliko bolilo koliko me smetalo za kretati se i malo sam prokrvalila koju tockicu ali ok ovaj mj sam imala 2 folikula pa ajd ali inace imam bol u zdjelici za vrijeme O..jel piskis na trakice?
Babylove i ostale cure koje su dobile, krecemo u novo odbrojavanje!! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Grizli zovi, pusti neugodnosti i ne znam sta, to radis za sebe i svoje dijete, ovako neces bit mirna... zovi
Anymany ne mora značiti, a moguće da ti pomocu tih testova ne mozes vidit kad je O, vidiš da i nama sa normalnim ciklusom su nejasne.... a da odes do ginekologa, da pogleda na ultrazvuku
Pa neznam, piškila sam trakicu jučer i bila je i druga crta ali ni blizu onoj testnoj :/
Kike moja G.je koma, ona to uopće ne smatra problemom niti se hvata toga kako spada :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Kike0001 i Grizli hvala vam drage moje od ❤.
Citam ja vas svaki dan vise puta udem na klokanicu.
Ma nikome nije jasno zasto me pustia da ovoliko cekam. Al eto niti sam ista gore krvarila niti me ista boli pa se nisam vise javljala ni kod njega ni u bolnicu. Hvala vam jos jednom ❤❤❤Gricko molim se za tebe da ce sutra biti sve uredu 🙏
Grizli čula sam za taj Jadrankin jod, ima dobrih povratnih informacija, te škodi da probaš 😊
Monikaharmonika, jesi dobila M? Znam da smo tu negdje sa ciklusima i O? Nadam se da neće doći….evo ja ju čekam svaki čas…ne vjerujem da ce ovaj mjesec išta biti, bilo je keksa samo 2 dana prije O…
Hellena javi nam šta je bilo…mislim da su to ipak dobri znakovi koje si opisala…neka ovo bude pozitivan Travanj 💐💕🌷
Ana, nemam pojma što mi je. Evo danas je 3 dan kako mi brlja ta neka tamna krv, bude veličine 5 kn na ulošku. Počelo je oko 11 dana od O. Od ujutro mi je čist uložak, samo kad se obrišem bude ta tamna fleka. Trebala bi dobiti 12.04. ako gledam datum od prošlog mjeseca.
Evo me drage moje...nije mi ni vadia betu nego me pregleda.
I dalje nema ploda :( gestacijska 0.93cm.
Narucia me u ponediljak opet, ako se stanje pogorsa na hitnu i to je to. Al primjetila sam i da me sise manje bole i da su se ispuhale. Tako da nada mi je skroz pala u vodu. Cak se nisam niti iznenadila kad mi je reka tj vidila sam i sama samo crnu mrlju praznu :(
A eto vidit cemo sta ce rec sljedeci tjedan. Imali smo odnos samo jednom prosli mj i to kad mi je kalendsr odredia ovulaciju tako da kod mene nemoze bit neka kasna ovulacija i rana trudnoca.
No dobro, hvala vam svima jos jednom. ❤ Druzim se i dalje s vama, ne odustajemo.
Svima vam zelim punoo srece da vam Travanj bude pun plusica ❤💙
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
DANAS OPET NEMA DRUGE!
Ne kuzim uopce zasto ti se tako cudno pojavljuje...ja imam isto te trakice, probala sam i roza ali vratila se na ove zelene jer su mi najbolje...tocno kad osjetim da me lagano zateze popiskim ju i evo dobijem ovo(prve dvije su isti dan, jedna oko 12h a druga oko 16h) i onda opet poslije ovulacije lagano svijetli druga crta, uvijek je tu ali jako svijetla bude..ovo je sad slika od ove O..u subotu sam dobila te pozitivne trakice u nedjelju ujutro se O dogodila i tad sam malo prokrvarila i to je to vec u nedjelju popodne trakica pocela blijediti( druge dvije donje trakice, prva oko 13h a druga oko 18h)..sad cemo vidjet hoce li folikulometrija danas to potvrditi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji