Kike0001 i Grizli hvala vam drage moje od ❤.
Citam ja vas svaki dan vise puta udem na klokanicu.
Ma nikome nije jasno zasto me pustia da ovoliko cekam. Al eto niti sam ista gore krvarila niti me ista boli pa se nisam vise javljala ni kod njega ni u bolnicu. Hvala vam jos jednom ❤❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Danas mi je 34 dan ciklusa a dobijem ju uvijek školski na 28 dan, tako da mislim da nije prerano rađen test. Mada ne znam bi sama šta da mislim
Joooooj nadam se da je situacija kao kod Vanee 🤗🤗🤗🤗 bio negativan, nakon par dana pozitivan 😇😇😇 javiiii, nekako mi sluti na najljepše, sretno 💜
Kike nadam se i ja da bude pozitivan kad uradim u utorak ujutro novi. Danas me ujutro baš izdeprimiralo kad sam vidjela da je negativan, al hvala Bogu na mom dragom koji me oraspoloži i utješi svojom pozitivom pa se nadamo još uvijek da postoji vjerojatnost da smo ovaj put uspijeli ☺☺☺☺
Gricko nadam se da će biti sve u redu! ❤❤❤
Kike0001 i Grizli hvala vam drage moje od ❤.
Citam ja vas svaki dan vise puta udem na klokanicu.
Ma nikome nije jasno zasto me pustia da ovoliko cekam. Al eto niti sam ista gore krvarila niti me ista boli pa se nisam vise javljala ni kod njega ni u bolnicu. Hvala vam jos jednom ❤❤❤
Gricko molim se za tebe da ce sutra biti sve uredu 🙏
Grizli čula sam za taj Jadrankin jod, ima dobrih povratnih informacija, te škodi da probaš 😊
Monikaharmonika, jesi dobila M? Znam da smo tu negdje sa ciklusima i O? Nadam se da neće doći....evo ja ju čekam svaki čas...ne vjerujem da ce ovaj mjesec išta biti, bilo je keksa samo 2 dana prije O...
Hellena javi nam šta je bilo...mislim da su to ipak dobri znakovi koje si opisala...neka ovo bude pozitivan Travanj 💐💕🌷
Gricko mislim na tebe sve ove dane i stalno se borim s misli kako je to neposteno da su te toliko pustili da cekas u toj situaciji. Drzim fige draga da je sve na kraju super. Bas bas samo najbolje sutra. Javi se.
Petra Mamic nema veze sto je crta blijeda crta je tu. Cestitam i super kad ste od prve uspjeli to je nama ko naucna fantastika.
Anymany a probat cemo i ja i frendica. Dobila ona uputu od te Jadranke pa dogovorile skupa kupiti to za prvu rundu degustacije tretmana, ako nam ne bude lose od toga da mozemo si onda kupiti kuru svaka sebi. Pa ako bacimo u vjetar novce da bacimo bar pol iznosa.
Meni zenske M nestala nakon 2 dana, prvi dan malo, drugi jace, i danas me pocnu boliti grudi. Ma dal je to kome normalno?
Grizli izgleda da smo se ovaj mjesec sve pošemerile. Ti isto kao ja. Mislim da nam fali progesterona u drugom dijelu ciklusa odnosno žuto tijelo nam brzo ostari, propadne i ne može ga onda proizvoditi i zadebljati maternicu da pripremi za T ili menstruaciju ako nema oplodnje. I onda tak bezveze curkamo pomalo. I teški da će nam idući ciklus biti dobar. Moramo doktoru.😣😣
Mobika al ja vec pije progeateron 3x1 iako mi j enalaz progesterona bio uredan tako da ne znam morat cu da kod doktora ocito je neki problemcici.
Anavi, to sta ti je uranila dva dana moze biti mali poremećaj ciklusa, ne tribas se brinit ☺
Pepe1907 crtica je tu, čestitam, mnogi su uspjeli iz prve 😍
Grizli, to je bas čudno, ja bi na tvome mjestu napravila test da si mirna, pa onda na pregled
Profa1988 najbolje pricekati da M ne dođe, sve je moguće, grudi su znak trudnoće, mojoj kumi su bili takvi simptomi 🙏😍
Hellena, nadam se da ces nam javiti dobre vijesti 🙏🤗
Gricko 💜💜💜💜 nema hvala, tu smo da pomognemo jedni drugima, sretno i drzi se, u mojim si mislima i molitvama 💜💜💜💜💜
Evo zenske prosao vikend i ja ko nova.... idemo dalje 💪💪💪
Pepe cestitke, kakva god da je crtica ona je tu 💖
Gricko sretno ti danas i drzi se... mislim na tebe i nadam se da je ipak sve ok... 😊
Grizli mozda da ponovis test... meni se jednom dogodilo tako i nisam bila mirna dok ga nisam napravila... je da je bio negativan al bila sam mirnija....
Hellena 🤞🤞🤞🤞🤞 neka bude pozitivan...
Ostale trudilice isto tako 🤞🤞🤞 da ovaj ciklus bude dobitan 💖💖💖
Eto nagovorile ste me da radim test i napravila onaj neki znj sto sa trakicama za O dodje, al negativan je, a mene grudi bole za krepat. Dakle inace spavam na trbuhu nista nocas na ledjima spavala koliko me to bolilo. Mislim desilo se meni da sam imala M i nakon nje pozitivan test par dana kasnije, al sad nije pozitivan a hormoni ocito divljaju. Ne znam uopce sto sad napraviti. Moja gin ce mislit da sam skroz poludila, ja tu zenu zovem skoro svaki tjedan. Prekrizit ce moju sliku na vratima ordinacije. Vec me sram.
Gricko šaljem pozitivu i ogroman zagrljaj podrske.
Eto nagovorile ste me da radim test i napravila onaj neki znj sto sa trakicama za O dodje, al negativan je, a mene grudi bole za krepat. Dakle inace spavam na trbuhu nista nocas na ledjima spavala koliko me to bolilo. Mislim desilo se meni da sam imala M i nakon nje pozitivan test par dana kasnije, al sad nije pozitivan a hormoni ocito divljaju. Ne znam uopce sto sad napraviti. Moja gin ce mislit da sam skroz poludila, ja tu zenu zovem skoro svaki tjedan. Prekrizit ce moju sliku na vratima ordinacije. Vec me sram.
Gricko šaljem pozitivu i ogroman zagrljaj podrske.
Pricekaj jos dan dva i ako se ne promijeni nista zovi, nema te sto biti sram, sigurna sam da nisi jedina koja ju zove... i normalno je da ces ju zvati ako ti se nesto poremeti... kada si zadnji put bila ns prdgledu?
Zadnji pregleda sam imala na humanoj medicini sredinom 2 mj.,a kod svoje gin u 1.mj. I oba puta pita je sve bilo u redu. Taman kad sam pomislila ok dosla je M, sad da prodje i onda u nove akcije ovo me toliko uznemiri da je to za poluditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji