Cure ja sam dobila.,nista cekamo drugu ovulaciju,....
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hvala Anymany na info i uputi. Bas budem malo proucila to. Zainteresiralo me. Mislim znam da je jod u organizmu jako jako vazan, i poznato mi je da neki narodi npr.Japanci uzmaju puno vece doze od nas, medjutim isto tako Japanci kao i većina cina azijata ima nesto drugaciju probavu pa ne znam dal je to do njihovog metabolizma ili zaista taj jod dobro djeluje.
Kod mene se nesto gadno poremetilo,prvi puta u zivotu da mi M uranila 2dana bez ikakvog simptoma,inace uvjek tocna ko urica na 28dan,a danas mi 26dc!???zbunjena totalno
Grizli ako inaće nemaš problema nikakvih sa jetrom, probaj. Mislim da ne može naškoditi, a dosta žena piše da su ostale trudne,
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
pozz svima...prošli mjesec radili na bebi danas radila test 2 crtice a druga blijeda..1 dan mi kasni...simptoma bas i nema jedino grčevi ko da moram dobit i peckanje/bol oko bradavica..pričekat ću 2 dana pa ponovit test..nekako mi nevjerovatno da smo nakon prvog puta uspijeli 😁 šta vi mislite?
pozz svima…prošli mjesec radili na bebi danas radila test 2 crtice a druga blijeda..1 dan mi kasni…simptoma bas vi nema jedino grčevi ko da moram dobit i peckanje/bol oko bradavica..pričekat ću 2 dana pa ponovit test..nekako mi nevjerovatno da smo nakon prvog puta uspijeli 😁 šta vi mislite?
Cestitaam, blago vama :)
Cure ja sutra ujutro u 9 imam termin za betu. Napokon docekala taj ponediljak.
Nikakvih promjena ovih tjedan dana nije bilo, i dalje krvarim nekad ni kap a nekad pun papir bude kad se obrisem :/ ali apsolutno nista me ne boli. Nekako sam sve cekala da me zaboli i da se ocistim sama s obzirom da su mi oni u bolnici to najavili ali nista. Nekako se jos uvik nadam da je ipak sve u redu.
Naznam kad ce nalaz bit gotov, al valjda uspijem zamolit doktora da napravi barem uzv iako cisto sumnjan.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
pozz svima…prošli mjesec radili na bebi danas radila test 2 crtice a druga blijeda..1 dan mi kasni…simptoma bas vi nema jedino grčevi ko da moram dobit i peckanje/bol oko bradavica..pričekat ću 2 dana pa ponovit test..nekako mi nevjerovatno da smo nakon prvog puta uspijeli 😁 šta vi mislite?
Cestitaam, blago vama :)
Cure ja sutra ujutro u 9 imam termin za betu. Napokon docekala taj ponediljak.
Nikakvih promjena ovih tjedan dana nije bilo, i dalje krvarim nekad ni kap a nekad pun papir bude kad se obrisem :/ ali apsolutno nista me ne boli. Nekako sam sve cekala da me zaboli i da se ocistim sama s obzirom da su mi oni u bolnici to najavili ali nista. Nekako se jos uvik nadam da je ipak sve u redu.
Naznam kad ce nalaz bit gotov, al valjda uspijem zamolit doktora da napravi barem uzv iako cisto sumnjan.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏moje su misli i molitve uz tebe draga❤ da Bog da najbolji mogući ishod, sretno.
Gricko, javi nam, skupa iščekujemo sa tobom 🙏💜 napokon je blizu ponedjeljak, pala si mi sto puta na pamet, a kontam necu nista pitat, vidim da ne pises nists... svu srecu ti zelim sutra i molit cu se i veceras da bude sve u redu na kraju 🙏💜
Gricko mislim na tebe sve ove dane i stalno se borim s misli kako je to neposteno da su te toliko pustili da cekas u toj situaciji. Drzim fige draga da je sve na kraju super. Bas bas samo najbolje sutra. Javi se.
Petra Mamic nema veze sto je crta blijeda crta je tu. Cestitam i super kad ste od prve uspjeli to je nama ko naucna fantastika.
Anymany a probat cemo i ja i frendica. Dobila ona uputu od te Jadranke pa dogovorile skupa kupiti to za prvu rundu degustacije tretmana, ako nam ne bude lose od toga da mozemo si onda kupiti kuru svaka sebi. Pa ako bacimo u vjetar novce da bacimo bar pol iznosa.
Meni zenske M nestala nakon 2 dana, prvi dan malo, drugi jace, i danas me pocnu boliti grudi. Ma dal je to kome normalno?
Bok curke, Gricko držim 🤞 da je sve u redu.
Grizli, jako čudno :/. Imaš mozda neki test kuci da ti ipak pišneš jedan za svaki slučaj?
Meni je još 8 dana do (ne)dolaska M. Od možda dobitnog odnosa prošlo je 10 dana (s tim da je moguce i par dana prije/kasnije, sve smo pokrili 😃). Inace me poslje O bole grudi sve do M, a sad nista, jedino sam prije par dana imala neke grceve. Malo prije pod tušem skužim da su mi bradavice skroz čudne, tamne skroz i pune nekih sitnih “prištića”. Sad vise ne znam jesam li to zabrijala, čini mi se i ako je uspjelo da je rano za taj “simptom”. Jel netko imao slično šta?
Sortiraj odgovore
Najstariji