Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    08. Travanj 2018. 07:41

Monikaharmonika

Didi28

Monikaharmonika

E a ja sad nemam pojma više gdje mi je glava, a gdje rep? Kad sam danas bila na toaletu na papiru je bilo smeđe crvenog iscjetka. Od ovulacije je prošlo tek 11-12 dana. Prošli mjesec mi je M došla 12.03. I da se vodim onom logikom koja kaže da ona dolazi 14 dana poslije opet je uranila. 😦😦

Monika mozda je implantacija, drzim fige da je uspjelo kad bih trebala dobiti.?

Čisto sumnjam, previše je to krvi, doduše više je to nešto vodenkasto i tamno. Mislim da je to M u pripremi. Al grudi me bole za pop…. još od ovulacije i nisu prestale. Obično mi bol stane dan dva prije nego što krene.
    Razočarana sam u samu sebe.

Tako i mene ovaj mj od ovulacije nisu prestajale boliti tj.prvo bradavice pa cijele grudi.,i evo jutros na 30dan trbuh md boli grudi nista kao da su se ispuhale,dobit cu danas sigurno. .a nista cekam drugu ovulaciju,pa za zg u mpo vode ponovno,sretno monika i ostale cure

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• ANYMANY
    08. Travanj 2018. 10:56

Bokić cure moje, čitam vas redovito ali uopće ne stignem napisati išta. Ovaj tjedan smo u radovima u vinogradu i po vrtu i eto dani prolaze. Trakicu nisam piškila par dana. Imam još 3, pa neznam..probat ću piškiti po aplikaciji koju imam, a ona kaže da će ovulacija biti u petak..pa ću probat piškiti možda utorak srijeda četvrtak…imam naručenih novih rozih 100 kom nikako stići.
    Ovaj mjesec smo zakazali skroz. Zbunjena sam do kraja. Ona dva dana sam imala iscjedak na moru, obilni, bjeli vodenasti, i nekako mislim da je možda tada bila ovulacija ali nisam imala trakicu pa neznam jbg. To je bio 31. i 1. ali i to mi je čudno jer onda bi trebala dobiti 15/16 a to bi onda bio ciklus 30 dana (što kod mene nije bilo već mjesecima). I dalje pijem vrkutu, ne odustajem.

Inaće priča mi svekrva neki dan da je tu od susjede snaha imala cin 3, i velikih problema sa ciklusima, i kao dva mj. je pila čaj neki i da joj je ciklus sada normalan skroz, a malo mi je neugodno pitat ju što je to pila :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Ena1989
    08. Travanj 2018. 11:46

Grizli,ne odbacuj nista dok ne vidis da je dosla M, bez obzira na simptome, i Venea je osjećala da ce dobit pa eto plusic na kraju, tako da se nikad ne zna, držim fige i da je kod tebe tako, ne zamaraj se nevaljanim testom ☺

Anymanystvarno nikako na kraj sa tim trakicama, ne znam koje koristis, al bi se trebala pojaviti testna crtica, pogotovo ako je dan prije bila prisutna.

Babylove,koliko god se pripremimo na najgore, opet kad se to desi, obori nas, emocije su to velike za bebu, razumijem te, sretno dalje i samo naprijed, bit će 🙏

Helenanema te ☺ znam da smo ja i ti tu negdje sa ciklusom, nadam se da si dobro i da je sve ok 🤗

Kike evo mene, u poslu sam non stop pa se ni ne stignem javit. Menga kasni 6 dana, ujutro radila test ali ništa, totalno smo zbunjeni 😕😦 jajnici me jedino bole i to je sve od mojih simptoma PMS-a. Prosli mjesec menga trajala 10 dana pa se nadam da se nije nest tu poremetilo pa zato sad kasni. Sutra kupujemo novi test pa da vidimo sta će bit

Grizli
    08. Travanj 2018. 12:05

Monika mozda je implatacija, a možda stvarno dolazi M. meni su prosli mjesec bolile grudi doslovno dan nakon O pocelo i zavrsilo tek kad je M bila 2 dan, al ja sam taj mjesec imala u tih 14 dana apsolutno sve simptome, koji su jedan dan samo nestali mislim da je bio 25-26 dan ciklusa i opet se drugi dan pojavili, al nije bila T u pitanju tako da sve je moguce. Ovaj mjesec uopce nisam imala niti jedan simptom ni pms, sto mi je bilo cudno, a evo M mi vec danas nema vise, a prakticki sam imala 1 jednini dan bas krv, a 5 dana prije smedi iscjedak malo tako da racunam da zapravo nisam uopce imala O ovaj mjesec. 
    Anaymany mozda bas sad kad mislis da ste zakazali se dogodi uspjeh ;) 
    Hellena drzim fige da bude plus, mozda si prerano radila test. Navijam za tebe da nas razveselis malo i dignes raspolzenje ovdje :D 

Ena1989
    08. Travanj 2018. 12:13

Danas mi je 34 dan ciklusa a dobijem ju uvijek školski na 28 dan, tako da mislim da nije prerano rađen test. Mada ne znam bi sama šta da mislim

Kike0001
    08. Travanj 2018. 14:42

Hellena 1989

Danas mi je 34 dan ciklusa a dobijem ju uvijek školski na 28 dan, tako da mislim da nije prerano rađen test. Mada ne znam bi sama šta da mislim

Joooooj nadam se da je situacija kao kod Vanee 🤗🤗🤗🤗 bio negativan, nakon par dana pozitivan 😇😇😇 javiiii, nekako mi sluti na najljepše, sretno 💜

Grizli
    08. Travanj 2018. 14:48

Cure jeste vi cule za neke Jadrankine kapi joda koje pomazu posebno zenama sa problematicnom stitnjacom,ali i ostalim problemima vezanim za neplodnost,kozu,ciste pq cak i tumore? Iskustva?! Mene to pitala frendica kojoj je to kuma preporucila a ja nikad cula. 

• ANYMANY
    08. Travanj 2018. 15:19

Grizli - ja sam u toj grupi, pratim stranicu, iskustva žena, i zbilja svi imaju dobra iskustva. I sama sam htjela probati, ali ja imam problema sa jetrom - pa mi je gospodin koji vodi grupu bio nesiguran oko toga smijem li piti jod, jer kaže da je najvažnije da je jetra u redu. Dao je on meni dozu i sve, ali s obzirom da je bio tako nesiguran nisam na kraju htjela probati uopće, da nebi jetru zeznula do kraja.

Drugi razlog zašto ipak nisam probala je taj što uz taj jod treba piti još neke dodatke, i meni je to sve skupa onda malo preskupo. A i zbog određenog načina kako se sve to pije vremenski, nisam za to - jer ja nisam tip osobe koji se drži vremena, obično ja to sve popijem onako "kad se sjetim".

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    08. Travanj 2018. 15:21

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    08. Travanj 2018. 15:23

Znači treba kupiti Jod, selen, c vitamin, soda, magnezij klorid - dok sve to pokupujem, ode ja u bankrot :)
    Samo koliko sam ja skužila ima i nekih kopija Jadrankinog joda, pa bi ja onda ako već idem na to uzimala baš Jadrankin.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.