Beedzet dobro dosla za pocetak. Draga stitnjacu ti svi imamo, pretpostavljam da si mislila na neki poremecaj s njom. Pa napisi sto tocno ti nije uredno kod nje. Ako je problem sa stitnjacom to se mora lijeciti ne samo zbog zelje za bebom nego i zbog drugi zdravstenih razloga.
Mala tajna onda i te i drzimo fige da budu ❤❤
Imas pravo dugo nije bilo plusica! Gdje ste koje cekate M? Neka je imala O skoro kad i ja, ne mogu popamtiti vise ko ispricavam se, al zanimama me kakav je situacija kod vas cure.
Grizli jel smo mi imali O blizu. Meni grudi bolne još od ovulacije. M bi trebala doći 12 jer sam prošli mjesec imala na taj datum ili 9 ako računam onih 14 dana od dana ovulacije.Iscjedka imam dosta, žutog , nisam pametna kakav je to. Onaj tkz.sunčani možda. Moram nositi dnevne uloške a od njih dobijem gljivice. E i sad me i to muči.
Hrabrica i nama su taj Profertil preporucali pa sam ja malo ispitivala o tome i nisam nesto preodusevljena komentarima..nisam bas naisla na nekakve informacije da je znacajno pomogao cak ni nakon 3 mjeseca, puno jacu kombinaciju vitamina mozes slozit za te novce..ne znam sta bi mislila o tom proizvodu, mi smo odustali od njega i pijemo obicni multivitamin(Oligovit)...
Hrabrica i nama su taj Profertil preporucali pa sam ja malo ispitivala o tome i nisam nesto preodusevljena komentarima..nisam bas naisla na nekakve informacije da je znacajno pomogao cak ni nakon 3 mjeseca, puno jacu kombinaciju vitamina mozes slozit za te novce..ne znam sta bi mislila o tom proizvodu, mi smo odustali od njega i pijemo obicni multivitamin(Oligovit)…
Petraaa ni meni nisu te nekak najbolje sjele..premalo info o njima i dostupne uglavnom samo preko neta..Međutim, evo i dalje čitam ali sad za fertilup i mogu ti reći da ima dosta parova kojima je pomoglo, dobre su povratne info..tak da mislim da ćemo to piknut. I znam da se ta kombinacija može složit jeftinije da sama kemijam al me nekak frka da nešto ne izostavim što bi možda baš pomoglo pa radije biram taj mix u jednoj tableti..Ja sad čekam laparaskopsku i taman nek se muž puca tableticama dok se ja oporavljam i konačno možemo nastaviti s pokušavanjem nakon prisilne pauze <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Petraa super vjesti onda akcija i puno uspjeha zelim. Monika suncani iscjedak je uvijek dobar znak. 🤞 da ne dodje ti.
Hrabrica evo moj m pije fertil up narucim ga preko neta jer kod nas ga u ljekarni nisu imali. Mi smo zadovoljni nakon mjesec dana sa 5% dosli na 14% pokretnih, nije idealno, ali sad ga je uzimao jos 2 mjeseca i bas neki dan ponovio spermio sad cekamo nalaze pa cemo vidit. I vidit cemo dal su se ubrzali i popravila morfologija im. On je uz to pio i tekuci l-caritine kupljen u pollet sportu 1500mg dnevno na preporuku urologa. Tekućina je ko sok mjesa se sa vodom i ukusno je.
Evo ja da se javim,danas ispracam vesticu,pa u nove pobede.Krecem sa trakicama za koji dan.
Zasto nam je Kike otisla tako odjednom?
Grizli,zao mi je zbog neuspeha u ovom mesecu... sad ce plusic kao rodjendanski poklon! :-)
Monika,lici mi na pozitivno kod tebe,tj zvuci mi tako.
Novoj curi dobrodoslicu zelim i plus sto pre.
Petraa uzbudjena sam zbog tebe i srecno!
Babylove,ne ocajavaj,uhvaticete ubrzo sigurno,sta je 30ak dana,ne?Sad kad je lepse vreme ,aktiviramo se i dani brze prolaze :_)
Hrabrica,drzi se,nisi za dzabe Hrabrica :-)
url=https://lilypie.com]
E a ja sad nemam pojma više gdje mi je glava, a gdje rep? Kad sam danas bila na toaletu na papiru je bilo smeđe crvenog iscjetka. Od ovulacije je prošlo tek 11-12 dana. Prošli mjesec mi je M došla 12.03. I da se vodim onom logikom koja kaže da ona dolazi 14 dana poslije opet je uranila. 😦😦
Cure jel neka od vas ima iskustva sa fertilup ili profertil tabletama za poboljšanje spermiograma(točnije imaju li vaši muževi iskustva :D ). Mi smo prvo čuli za fertilup međutim doktorica mi je rekla da je profertil odličan i sad smo u dilemi jer je razlika u cijeni skoro dupla a po sastavu su tu negdje..I ono što je meni upalo u oko, ove skuplje (profertil) se može naručit preko neta dok su ove jeftinije dostupne i u ljekarnama..Sad ne znam što uzet mužu…
Hej Hrabrica,moj muzic pije profertil tablete evo vec 2mj.i sad bih trebali uzeti jos jednu kutiju,i dodatno pije cink,mozda urodi plodom ovih dana tj.od sutra ju ocekujem (neocekujem,nadam se da nece doci ciklusi su mi od 30 do 35 dan. ..inace 4god.se trudimo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
E a ja sad nemam pojma više gdje mi je glava, a gdje rep? Kad sam danas bila na toaletu na papiru je bilo smeđe crvenog iscjetka. Od ovulacije je prošlo tek 11-12 dana. Prošli mjesec mi je M došla 12.03. I da se vodim onom logikom koja kaže da ona dolazi 14 dana poslije opet je uranila. 😦😦
Monika mozda je implantacija, drzim fige da je uspjelo kad bih trebala dobiti.?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Tata me zove zlato, nisam otisla 😂😂 moj mobitel dosa sa popravak, pa sam zamjenski vratila muzevom prijatelju, pa sam morala profil obrisat ne vidi 😂😂😂😂 pa se sada jedva ulogirala
Monika mozda je implantacija, drzim fige da je uspjelo kad bih trebala dobiti.?
Čisto sumnjam, previše je to krvi, doduše više je to nešto vodenkasto i tamno. Mislim da je to M u pripremi. Al grudi me bole za pop.... još od ovulacije i nisu prestale. Obično mi bol stane dan dva prije nego što krene.
Razočarana sam u samu sebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji