Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    19. Prosinac 2018. 16:28

Mini, pa to je vec prava bebica .Samo neka lijepo raste i dalje☺

Grizli
    19. Prosinac 2018. 16:36

Sano brzinski da napisem MINI PREKRASNO! Nek nalaz kombiniranog buse super i ugodan ostatak trudnoce ti zelim. 
    Tata 🔜👶!
    Curke ostale sretno i pratim vas iako u letu slijedecih par dana. 

MiniCooper26
    19. Prosinac 2018. 16:40

Hvala cure moje❤️

tata_me_zove_zlato
    19. Prosinac 2018. 17:01

Einter,divno,cestitke 💝🙏
    Rastika,nikad ne odbacuj sansu dok ne vidis vesticu 💪
    Mini,preslatka slicica,super tsh,kombinirani ce biti super rez pa da uzivas mirno.Da,prosle su pune 33 nedelje od tog mog puta i plusica.😁🙏🤗zavrsne pripreme u toku.
    Anna,ja nemam inace sa tim problema ni pre,ni u trudnoci,ali jaaakooo je cesto u trudnoci.Vidi konsultuj bar dr,ili idi da ti pogledaju,jako se brzo razmnozavaju u trudnoci,pa da se ne mucis jos vise.
    Grizli,da,uskoro.Uzivaj u putovanju i praznicima,ja te cekam sledeci mesec 🙏😍💝

url=https://lilypie.com]

• wintergirl
    19. Prosinac 2018. 21:41

Cure, danas sam napokon imala ultrazvuk i sve je u redu!!! Danas je točno 8 tjedana, a po ultrazvuku smo na 7. Iduci pregled je za 3 tjedna i tada bi radila sve potrebne pretrage; krv i kombinirani probir i mjerenje nuhalnog nabora. Pa da vas pitam ako je to u ok roku jer tada će već biti 11 tjedana ali kako idu blagdani dr.  mi je tako preporučila...

• baby
    20. Prosinac 2018. 06:53

MiniCooper26

i ovo sto sam vam ostala duzna sliku od prosli put ❤️💪🙏🤗

Preslatko :) uživaj u trudnoći :)

Grizli
    20. Prosinac 2018. 07:55

Wintergirl super da je sa bebom sve u redu. Drzim fige da tako ostane. Koliko znam nije nista problematicno ako je beba manja ili veća sve dok se uredno razvija! Sretno! A nazalost za tvoje pitanja ne znam odgovor, nadam se da ce ti koja cura se javiti koja vise zna o trudnoci i pregledima. Cuvaj se.
    Tata uh jedva cekam blagdane da malo odahnem i bidim si muza napokon! 

pticatrkacica
    20. Prosinac 2018. 08:38

winter

Cure, samo vam zelim pruziti podrsku i podsjetiti vas da ne odustajete koliko god tesko bilo i ponekad izgledalo beznadno.
    Mi smo imali samo 5% progresivno pokretnih spermija i iza nove godine trebali ici na prvi ivf.
    Danas smo ugledali + i dobili najljepse bozicno cudo na svijetu:))
    Vjerujte!!!😊😇🙏

Cestitam i zelim ti urednu trudnocu <3

MalaLi
    20. Prosinac 2018. 11:15

Winter i ostale trudnice čestitam! 😊 školsku trudnocu Vam želim....
    Evo ovako... jutros sam primjetila male mrljice krvi a mengu treba dobiti za 3-4 dana.... nikad mi se ovo nije desilo.... jucer sam imala odnos jel moguće od toga?

Raštika
    20. Prosinac 2018. 11:15

Dobar dana zene 🙋🏽
    Evo sam da javim da je osvanuo 29 dan ciklusa i nema menge. Ali... dan je dug a ima ovaj tjedan jos dana. 😂 
    Otisla sam kuci mama mi nije dobro pa cu neko vrijeme provesti s njom, stavljam operaciju trudnica na cekanje za sada. Vidit cemo do kad. 
    A dalje vas citam, pratim i obecajem da cu vam svima drzati fige. ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani