Ana bravo za pregled, bas mi je drago da je sve u redu i da malo srce hrabro kuca😊😊.
Tata, sobica je prekrasna, jos malo i stize mala Sanja.
Svjesna, ti si stvarno jaaako blizu svojoj bebici😍😍.
Svjesna, nema tu pravila, beba kad odluči to će biti taj datum, oni su šefovi 😂
Tata, sobica je prekrasna, preslatko 💓💓💓
Rekao mi je da opet dodjem za 4 tjedna!? Jel to ide tako inače? Malo mi se čini daleko 🤔
Bokic curke!prvo cestitke novim trudnicama a trudilicama puno srece u novim ciklusima!
Ja sam na kraju uhvatila lh pik tek 22 dc,tako da ju ne ocekujem tek krajem iduceg tjedna..ne nadam se puno ali nikad se ne zna,mozda bude kakvo novogodisnje cudo!pozdrav svima! 😍
Alisa sretno i da nas iznenadiš 🤞🤞
Hvala vam cure,trudili se i sve je sa ljubavlju ogromnom uradjeno naravno 💗
Anna,ja cak na sest nedelja idem 😁 sad sam bila u 34oj nedelji,rekao mi da dodjem za mesec dana,prvi put tako,inace cela vecnost prodje.... 😁😂
url=https://lilypie.com]
Tata soba izgleda prekrasno! 😍
Izgleda da nista ni ovaj mj...
Cijeli dan sam nadrndana 😏 boli me trbuh i sve upućuje da tetka dolazi.... a tako sam lijepo zamišljala + ispod bora zapakirati...
Place mi se cijeli dan, otišla spavati popodne malo reci da oka nisam sklopila... razmišljala sam o poznanicama koje su “slucajno” ostale trudne... o ženama koje ne žele djecu a imaju ih... pa onda opet malo plakanja i tako...
Svjesna nemam iskustva sa porodima al znam da je taj datum okviran jer se smatra da si u terminu 15 dana prije i nakon njega, ako se ne varam. Nek me isprave ove nase trudnice sa vise iskustva. U svakom slucaju sretno i da sve prodje u najboljem redu.
Tata ja kad sam vidila ovo sliku krevetica pocela sam plakati i placem vec pol sata, savrseno izgleda! Ako ikad budem imala dijete zelim bas ovo vidjet u svom domu. Danas sam jako nesto emotivna i placljiva, nikad me kao danas nije bolio jajnik u plodnim danima i ne znam dal sam vise prestrasena ili izmucena od ove boli. A nije mi jasno zasto to tako danas me boli kad na pregledu mi je gin rekla da je sve super i kako treba i po njoj bi O trebala biti sutra-preksutra. 😟 A valjda mi se sve skupilo umor, neispavanost, obaveze, sestrina bolest... Cijela ova godina mi je nekako gorka i jedva cekam onaj 31.12. da joj kazem fu** off!
Grizli, isto mi je... samo cekam da sutiram ovu godinu ravno u dupe!
Meni menga sinoc stigla, nista neocekivano.
Sa mamom stanje nije bas najbolje. Ali kuci sam, malo vidim ekipu pa sjednes s njima i pustis mozak na pasu oko svega.
Kad pogledam zadnjih pola godine samo su neke bolesti bile oko mene. Mislim da je dosta vise s tim. Nadam se da ce nova godina donijeti svima pozitivnu energiju. Jedva cekam da sutnem godinu u dupe... 🖕🏼💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tata, ovo izgleda kao san, ja jos nisam to namjestila, tek je sve oprano, ceka me dosta peglanja i slaganja, a jako se tesko krecem jer je beba nisko, koci mi noge u preponama i svakih 10 min moram odmoriti tako da sam kao usporen snimak ☺️
Grizli, iduca godina je tvoja, vjerujem da si dosta pod stresom, i posao i porodica sve te okupiralo, malo se rastereti znam da je lakse reci nego uraditi, ali nesvjesno nas neke stvari dosta koce iako sebi govorimo da to nije tako. Zelim ti sve najbolje.
Ana, svaka 4 tjedna je i meni pregled, to je sasvim dovoljno, iako jako sporo prolazi na pocetku, a kasnije se ti tjedni zaredaju pa dodje pregled, a kao da je jucer bio ☺️
Pozdrav curke, malo da se javim.
Tata ovo je stvarno prekrasno.
Meni jučer došla M, ubila me, nekako je ekstra bolna, valjda zato jer je eto prva nakon operacije. Ne znam.
I ja sam strašno emotivna, inače sam kada imam, i samo razmišljam što bi bilo da je bilo i baš mi se plače strašno.
Nisam nikad bila nešto posebno podložna ovim hormonima, ali kako se ovo sve izdešavalo i kako sam vidjela koliko je mm bio sretan kad sam mu pokazala prvu sliku sa uzv... Baš sam koma danas. Ali razveselim se kad dođem tu, pa malo ovakve predivne slike vidim, malo je lakše.
Malo ću odmoriti od svega.
Želim vam sve najbolje, ženske. Jer to zaslužujete.
Sortiraj odgovore
Najstariji