Jutro svima 🙋🏽
Ima li nekoga da ceka ovaj tjedan da menga ne dodje? Ja bih trebala dobiti srijeda/cetvrtak i stvarno se ne nadam nicemu pa da bar iscekujem tudji test. 😂😂
Trbuh me rastura vec neka tri dana i to tako da mislim da cu svaki moment dobit. Subotu sam cijelu odmirovala koliko me bolilo a cice... ama bas nista. Ni malo. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro svima 🙋🏽
Ima li nekoga da ceka ovaj tjedan da menga ne dodje? Ja bih trebala dobiti srijeda/cetvrtak i stvarno se ne nadam nicemu pa da bar iscekujem tudji test. 😂😂
Trbuh me rastura vec neka tri dana i to tako da mislim da cu svaki moment dobit. Subotu sam cijelu odmirovala koliko me bolilo a cice… ama bas nista. Ni malo. 🤷🏼♂️
Drage moje zenskice...jucer sam procitala sv8h 40 stranica koliko ste ispisale dok me nije bilo...
Ludnica na poslu...renoviranje stana i jednostavno nisam imala vremena misliti na nis ni na forum. Cestitam svima koje su ugledale svoj plusic i drzim fige da svima sve bude ok. I da svima bete budu visoke i da se svima brzo vidi tockica u maternici.
Ja sam isla na pregled koji mi je zakazala dr.nakon biokemijske i veli da je sve uredno i da sam imala ovulaciju. Dosla taman dan ili 2 iza na pregled. Uglavnom mi smo pokusavali i sad sam u iscekivanju...
Prema aplikaciji moj kalendar trebala bih dobiti u cetvrtak a prema Flo koju sam jucer skinula bi mi danas trebao biti prvi dan. I u jednoj i u drugoj su mi dani od 2014 godine (ukucala sve u Flo) i sad ne kuzim kak takva razlika....
Al ja cekam do cetvrtka...i svaki odlazak na wc sa strahom gledam jel ima kaj krvi...znam da me razumijete...
Ima ko kakvo objasnjnje zakaj toliko razlicito dvije aplikacije? nisam nikad Flo koristila.
Rastika bas mi je drago da ima jos netko tko samnom iscekuje da ne dodjeeee!
Mene cice bole i zato me frka da ce stici menga...jedino kaj nisam dobila prist niti jedan...nego mi je bas cisto lice.
Nis...cekam pa cu vidjeti.
Eto benny onda cekam s tobom. Sretno! 🤞🏼❤️
Eh Flo... i meni on pokazuje dan razlike od FF aplikacije. Iste vrijednosti unesene u obje ali datumi ne stimaju. 🤷🏼♂️😂 Ne znam na kojem principu rade ali Flo mi je puno ljepsa aplikacija.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Benny drzim 🤞🤞 za plus 😊 meni je lice isto bilo čisto, nije bilo prišteva ko inače, i niti jedan simptom osim toga i eto plus, hmmm...💓
Raštika draga, sretno 💓
Ja prehlađena, na klavocinu...dal smeta to za začeće? Imunitet mi je pao al sad pijem probiotike i trudila se budem cim vise vitamina unositi da brzo prode..isto sam bila na adventu pa nisam ni caj od vrkute pila 2 dana..
I mene je prehlada ulovila pošteno...haraju viroze...zato se vi drage naše trudnice čuvajte.
Ma te cice me muce jer me bas bole ko pred mengu...al nadam se da nije.
Benny drzim 🤞🤞 za plus 😊 meni je lice isto bilo čisto, nije bilo prišteva ko inače, i niti jedan simptom osim toga i eto plus, hmmm…💓
Raštika draga, sretno 💓
Eto benny onda cekam s tobom. Sretno! 🤞🏼❤️
Eh Flo… i meni on pokazuje dan razlike od FF aplikacije. Iste vrijednosti unesene u obje ali datumi ne stimaju. 🤷🏼♂️😂 Ne znam na kojem principu rade ali Flo mi je puno ljepsa aplikacija.
A meni Flo sad vise pase....ahahahah jer mi po njoj kasni...ali ipak mi je draza Moj kalendar jer sam na njoj vec jaaako dugo.
Al da bas bude 3 dana razlike...bezveze... 🙂
Grizli hvala na odgovoru! Cim mi m3nga zavrsi idem radit dalje nalaze da bar propuhivanje obavim u 1.mj
Cure u iscekivanju, zelim vam najljepsi poklon ispod bora
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Trudilica sretno u akciji 🤞
Benny kad bi onda mogla test napravit?
Lotus sretno i da što prije sve obaviš i ugledaš ubrzo plusić 🙏💓
Danas sam zvala Ginek i idem u petak na prvi pregled da čujemo srce, bit cu 6+1…jer u pet mu je zadnji radni dan, onda tek opet radi iza 3.1., a ne zelim toliko čekat jer cu do tad izludit 🙈 javim vam, nadam se da ce sve bit uredu i da mi to malo 💓 uljepša Božić 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji