Imate možda kakva saznanja smeta vi vaginalni probiotik spermi? Ne mogu nigdi naci nesto korisno..nemam gljivice al posto pijem klavocin ne zelim opet kandidijazu koju sam imala prosli puta pa cisto preventivno namjeravam stavljati
Trudilica sretno u akciji 🤞
Benny kad bi onda mogla test napravit?
Lotus sretno i da što prije sve obaviš i ugledaš ubrzo plusić 🙏💓
Danas sam zvala Ginek i idem u petak na prvi pregled da čujemo srce, bit cu 6+1…jer u pet mu je zadnji radni dan, onda tek opet radi iza 3.1., a ne zelim toliko čekat jer cu do tad izludit 🙈 javim vam, nadam se da ce sve bit uredu i da mi to malo 💓 uljepša Božić 😍
A planiram u cetvrtak... tad bi mi po staroj aplikaciji trebao biti prvi dan...
Samo da ne dodjeeeee.... 😏😣
Imate možda kakva saznanja smeta vi vaginalni probiotik spermi? Ne mogu nigdi naci nesto korisno..nemam gljivice al posto pijem klavocin ne zelim opet kandidijazu koju sam imala prosli puta pa cisto preventivno namjeravam stavljati
Probiotik ne bi trebao smetati spermicima... to su ionako dobre bakterije koje tu i inace zive...
Poštovani zanima me cijena ovih lijekova u vasoj apoteci i ima li nekog popusta jer je riječ o bas skupim lijekovima?
CETROTIDAE 0,25 5 AMPULA
MERIONAL 0,75IJ 30 AMPULA
OVITRELLE 250 MCG
FEMARA 1 TABLA
Želim male bebane <3 <3 <3
Poštovani zanima me cijena ovih lijekova u vasoj apoteci i ima li nekog popusta jer je riječ o bas skupim lijekovima?
CETROTIDAE 0,25 5 AMPULA
MERIONAL 0,75IJ 30 AMPULA
OVITRELLE 250 MCG
FEMARA 1 TABLA
Želim male bebane <3 <3 <3
Probiotik ne bi trebao smetati spermicima… to su ionako dobre bakterije koje tu i inace zive…
Hvala :) i mislila sam da nebi al sam htjela provjeriti
Anna,nemoj se uplasiti ako ni tad ne uspeju naci otkucaje.Ja sam bila 6+2,i jedva su nasli.Zavisi od ovulacije.U sv slucaju je sve u redu.
Mi smo juce bili na kontrolici,beba ima 2200g,46cm i nogice u ustima 😂 velicka je,ali je sve savrseno u redu.Kaze dodjite za mesec dana.Ja pitam hocu li izdrzati do tad jer to je 38a nedelja,kaze dr-bez sumnje.Jos sam jednom pitala da proverim u vezi sa porodjajem,da li cekamo prirodno jer tu je miom koji jje porastao,tu je poviseni kontrolisani pritisak,a tu je i velika dioptrija...kaze covek,zao mu da me sece,vidi on da cu ja to iz dva napona 😂 lud mi je dr skroz,flegmatican bas,ali siguran u sebe,a kako vazi za velikog strucnjaka,ja necu da sumnjam u njega.Tako da cekamo prirodno,po njegovoj proceni kraj prvog meseca...
Znate da sam se zalila na onaj osip...kako zavrsavamo radove,ostale su jos finese,pa sledece nedelje stize bebi komodica i prianjam na pranje i peglanje tih mini stvarcica,osip se povlaci...kao da je mozda i na nervnoj bazi jer nismo jos sve spremili za bebu.Ali bice i to sve gotovo,onda da okitim kucu za praznike i da uzivam.Inace,radim jos uvek,dr me hvali da nije skoro imao takvu trudnicu 😁
Pozdrav svima,srecno u hvatanju ovulacije i u iscekivanju plusica!!🙏🙏🙏
url=https://lilypie.com]
Anna,nemoj se uplasiti ako ni tad ne uspeju naci otkucaje.Ja sam bila 6+2,i jedva su nasli.Zavisi od ovulacije.U sv slucaju je sve u redu.
Mi smo juce bili na kontrolici,beba ima 2200g,46cm i nogice u ustima 😂 velicka je,ali je sve savrseno u redu.Kaze dodjite za mesec dana.Ja pitam hocu li izdrzati do tad jer to je 38a nedelja,kaze dr-bez sumnje.Jos sam jednom pitala da proverim u vezi sa porodjajem,da li cekamo prirodno jer tu je miom koji jje porastao,tu je poviseni kontrolisani pritisak,a tu je i velika dioptrija…kaze covek,zao mu da me sece,vidi on da cu ja to iz dva napona 😂 lud mi je dr skroz,flegmatican bas,ali siguran u sebe,a kako vazi za velikog strucnjaka,ja necu da sumnjam u njega.Tako da cekamo prirodno,po njegovoj proceni kraj prvog meseca…
Znate da sam se zalila na onaj osip…kako zavrsavamo radove,ostale su jos finese,pa sledece nedelje stize bebi komodica i prianjam na pranje i peglanje tih mini stvarcica,osip se povlaci…kao da je mozda i na nervnoj bazi jer nismo jos sve spremili za bebu.Ali bice i to sve gotovo,onda da okitim kucu za praznike i da uzivam.Inace,radim jos uvek,dr me hvali da nije skoro imao takvu trudnicu 😁
Pozdrav svima,srecno u hvatanju ovulacije i u iscekivanju plusica!!🙏🙏🙏
Uživajte onda u blagdanima :)
Cure, samo vam zelim pruziti podrsku i podsjetiti vas da ne odustajete koliko god tesko bilo i ponekad izgledalo beznadno.
Mi smo imali samo 5% progresivno pokretnih spermija i iza nove godine trebali ici na prvi ivf.
Danas smo ugledali + i dobili najljepse bozicno cudo na svijetu:))
Vjerujte!!!😊😇🙏
Anna Donna hvala na zeljama za plusicem
Winter cestitke od ♥️ i zelim ti mirnu, skolsku trudnocu.
Svim curama koje iscekujete da se i Vama desi Bozicno cudo🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji