Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    18. Prosinac 2018. 11:56

winter

Cure, samo vam zelim pruziti podrsku i podsjetiti vas da ne odustajete koliko god tesko bilo i ponekad izgledalo beznadno.
    Mi smo imali samo 5% progresivno pokretnih spermija i iza nove godine trebali ici na prvi ivf.
    Danas smo ugledali + i dobili najljepse bozicno cudo na svijetu:))
    Vjerujte!!!😊😇🙏

Čestitam!!!!! 😊

Mika111
    18. Prosinac 2018. 12:01

Tata, bas mi je drago da bebica lijepo napreduje, jos malo i bit ce s vama😊.
    Winter čestitam!!

• baby
    18. Prosinac 2018. 12:48

winter

Cure, samo vam zelim pruziti podrsku i podsjetiti vas da ne odustajete koliko god tesko bilo i ponekad izgledalo beznadno.
    Mi smo imali samo 5% progresivno pokretnih spermija i iza nove godine trebali ici na prvi ivf.
    Danas smo ugledali + i dobili najljepse bozicno cudo na svijetu:))
    Vjerujte!!!😊😇🙏

Čestitke :)

Ana Donna
    18. Prosinac 2018. 14:38

tata_me_zove_zlato

Anna,nemoj se uplasiti ako ni tad ne uspeju naci otkucaje.Ja sam bila 6+2,i jedva su nasli.Zavisi od ovulacije.U sv slucaju je sve u redu.
    Mi smo juce bili na kontrolici,beba ima 2200g,46cm i nogice u ustima 😂 velicka je,ali je sve savrseno u redu.Kaze dodjite za mesec dana.Ja pitam hocu li izdrzati do tad jer to je 38a nedelja,kaze dr-bez sumnje.Jos sam jednom pitala da proverim u vezi sa porodjajem,da li cekamo prirodno jer tu je miom koji jje porastao,tu je poviseni kontrolisani pritisak,a tu je i velika dioptrija…kaze covek,zao mu da me sece,vidi on da cu ja to iz dva napona 😂 lud mi je dr skroz,flegmatican bas,ali siguran u sebe,a kako vazi za velikog strucnjaka,ja necu da sumnjam u njega.Tako da cekamo prirodno,po njegovoj proceni kraj prvog meseca…
    Znate da sam se zalila na onaj osip…kako zavrsavamo radove,ostale su jos finese,pa sledece nedelje stize bebi komodica i prianjam na pranje i peglanje tih mini stvarcica,osip se povlaci…kao da je mozda i na nervnoj bazi jer nismo jos sve spremili za bebu.Ali bice i to sve gotovo,onda da okitim kucu za praznike i da uzivam.Inace,radim jos uvek,dr me hvali da nije skoro imao takvu trudnicu 😁
    Pozdrav svima,srecno u hvatanju ovulacije i u iscekivanju plusica!!🙏🙏🙏

Tata, da to sam baš citala neki dan, može bit da i rano dodjem...ma samo da bar nesto vidim da me malo umiri 😊 
    Ti si u pripremama, još malo i dolazi mali andjeo, neka je sa srećom i uzivajte u blagdanima 💓💓
    Winter čestitam 😘
    Medi89 nažalost ne znam ti cijenu svih ljekova, Ovitrell sam platila 400 kn kod priv.ginekologa, tj.u poliklinici. A mislim da je femara nesto ko clomid, to sam dobila na recept.

• bennny20
    18. Prosinac 2018. 16:01

Pojavljuju se tragovi...tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost... 😐a bas sam se nadala.  

Raštika
    18. Prosinac 2018. 18:15

Winter cestitam! ❤️❤️ Ajme bozicno cudo, divno. 👌🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    18. Prosinac 2018. 18:17

bennny20

Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.

Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• anamor
    19. Prosinac 2018. 08:43

Winter, prekrasno, cestitam...

• bennny20
    19. Prosinac 2018. 08:56

Raštika

bennny20

Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.

Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼

Aaa hvala ti!!

Uglavnom...i sluzbeno je zavrsilo iscekivanje... jos jedan mjesec iza nas...idemo u nove pobjede...

Raštika
    19. Prosinac 2018. 09:02

Meni menga sutra stize. Narucila sam ovulacijske  trakice preko njuskala tek toliko da i to probam. 🤦🏻‍♀️😂 Jer onaj maybe baby ne mogu naci. Nisu za mene sitne stvari, sve ja pogubim. Al eto, stigla mi i 3 testa za trudnocu uz trakice, kinezi jel. I napravim jutros jedan bezveze i naravno nema druge crtice ni u najavi. 😂😂 
    Ode na put danas i vjerojatno soliram iduce plodne dane tako da ja ocito preskacem i sijecanj. A tad mi rodjendan, da bar sebe razveselim plusicem kad ne mogu druge. 😂 Al tako je kako je, svo zlo u tome.  Bit ce plodnih dana. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.