Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.
Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼
Aaa hvala ti!!
Uglavnom…i sluzbeno je zavrsilo iscekivanje… jos jedan mjesec iza nas…idemo u nove pobjede…
Sretno! Znas da drzim fige i na rukama i nogama. 😉🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.
Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼
Aaa hvala ti!!
Uglavnom…i sluzbeno je zavrsilo iscekivanje… jos jedan mjesec iza nas…idemo u nove pobjede…
Sretno! Znas da drzim fige i na rukama i nogama. 😉🤞🏼
Hvalaaa.... znas kaj...mi smo ovaj mjesec bas kao ciljali...i bila kod ginekologa taman i vidla da je bila ovulacija i opet nista...tako da mislim da iduci mjesec necu vise nista gledati...koliko god mislim da kao nisam pod stresom...jesam ..jer stalno negdje j malom mozgu imam moramo sad sad sad...ne smije doci menga...mora ovo mora ono... ma nis ne mora ocito!
Drzim ja fige tebi da sutra ne stigne.. 😀
Skroz te benny razumijem. A mos se ti kulirat ali kad dodjes par dana pred mengu, svi radari i nade prorade. A to je normalno... valjda. 😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pobjeze mi poruka. Ja cu poluditi s ovim krsem od mobitela. 🤦🏻♀️😂
Hvala ti, drzi i ako ce bit uzalud ali nema veze. Jos su fige besplatne. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
E cure, da vas pitam... Jel ste imale gljivičnu infekciju? Mislim da sam dobila dole, malo mi natečeno i crveno i pojačao mi se iscjedak koji je i dalje žut, nikako bijel...zvat cu ginek ali mislim da canesten ne smijem uzimat zbog trudnoće ?
Winter cestike od srca 🙏❤️💪bravooo 🤗
Evo i mene malo nije me bilo.. Uglavnom sad vadim krv i krvnu grupu sam izvadila,mokraću i tsh koji je smanjen i sad 2,2 🙏💪 isla sam također i na kombinirani test po preporuci ginekologa iako mi je bila muka al otisla sam 🤪 sad cekam rezultate... .Neki dan sam cak i povratila ali to je bilo samo jednom 💪 ajme Tata zar je vec toliko proslo.... Jooooj.... Tocno se sjecam kad si isla na put i saznala da si trudna 🙏🤗
i ovo sto sam vam ostala duzna sliku od prosli put ❤️💪🙏🤗
Mini, preslatkooo 💓💓💓💓
Ajme Mini, rasplakala si me od srece. A sjedim u busu. 😂❤️❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ajme Mini, rasplakala si me od srece. A sjedim u busu. 😂❤️❤️❤️
❤️🤗😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji