Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    19. Prosinac 2018. 09:03

bennny20

Raštika

bennny20

Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.

Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼

Aaa hvala ti!!

Uglavnom…i sluzbeno je zavrsilo iscekivanje… jos jedan mjesec iza nas…idemo u nove pobjede…

Sretno! Znas da drzim fige i na rukama i nogama. 😉🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    19. Prosinac 2018. 10:12

Raštika

bennny20

Raštika

bennny20

Pojavljuju se tragovi…tako da nista od trudnoce ni ovaj mjesec nazalost… 😐a bas sam se nadala.

Nema predaje, zao mi je ali ne daj se. 😉💪🏼 Drzim fige da bude plus iduci mjesec pa ce osvijetliti tmurni sijecanj bez sunca. ❤️🤞🏼

Aaa hvala ti!!

Uglavnom…i sluzbeno je zavrsilo iscekivanje… jos jedan mjesec iza nas…idemo u nove pobjede…

Sretno! Znas da drzim fige i na rukama i nogama. 😉🤞🏼

Hvalaaa.... znas kaj...mi smo ovaj mjesec bas kao ciljali...i bila kod ginekologa taman i vidla da je bila ovulacija i opet nista...tako da mislim da iduci mjesec necu vise nista gledati...koliko god mislim da kao nisam pod stresom...jesam ..jer stalno negdje j malom mozgu imam moramo sad sad sad...ne smije doci menga...mora ovo mora ono... ma nis ne mora ocito! 
    Drzim ja fige tebi da sutra ne stigne.. 😀

Raštika
    19. Prosinac 2018. 10:17

Skroz te benny razumijem. A mos se ti kulirat ali kad dodjes par dana pred mengu, svi radari i nade prorade. A to je normalno... valjda. 😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    19. Prosinac 2018. 10:19

Pobjeze mi poruka. Ja cu poluditi s ovim krsem od mobitela. 🤦🏻‍♀️😂 
    Hvala ti, drzi i ako ce bit uzalud ali nema veze.  Jos su fige besplatne. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Ana Donna
    19. Prosinac 2018. 14:48

E cure, da vas pitam... Jel ste imale gljivičnu infekciju? Mislim da sam dobila dole, malo mi natečeno i crveno i pojačao mi se iscjedak koji je i dalje žut, nikako bijel...zvat cu ginek ali mislim da canesten ne smijem uzimat zbog trudnoće ? 

MiniCooper26
    19. Prosinac 2018. 14:54

Winter cestike od srca 🙏❤️💪bravooo 🤗
    Evo i mene malo nije me bilo.. Uglavnom sad vadim krv i krvnu grupu sam izvadila,mokraću i tsh koji je smanjen i sad 2,2 🙏💪 isla sam također i na kombinirani test po preporuci ginekologa iako mi je bila muka al otisla sam 🤪 sad cekam rezultate... .Neki dan sam cak i povratila ali to je bilo samo jednom 💪 ajme Tata zar je vec toliko proslo.... Jooooj.... Tocno se sjecam kad si isla na put i saznala da si trudna 🙏🤗

MiniCooper26
    19. Prosinac 2018. 14:55

i ovo sto sam vam ostala duzna sliku od prosli put ❤️💪🙏🤗

Ana Donna
    19. Prosinac 2018. 15:10

MiniCooper26

i ovo sto sam vam ostala duzna sliku od prosli put ❤️💪🙏🤗

Mini, preslatkooo 💓💓💓💓

Raštika
    19. Prosinac 2018. 15:47

Ajme Mini, rasplakala si me od srece. A sjedim u busu. 😂❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

MiniCooper26
    19. Prosinac 2018. 15:50

Raštika

Ajme Mini, rasplakala si me od srece. A sjedim u busu. 😂❤️❤️❤️

❤️🤗😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.