Rastika..nadam se da ce mama brzo ozdraviti!
Ostalim curama drzim fige... i ja sam u nekom losem raspolozenju. Jucer sam dobila nalaze papa testa koji su losi....cin 1. Prije godinu dana sve bilo.ok. al su uzeti za vrijeme najgoreg pregleda u zivotu na sistenatskom pregledu kod najgore doktorice valjda u povijsti ginekologije tako da idem kod svog doktora ponoviti jer nekako sumnjam u nju.
Nadam se da ce sve biti ok. Puno losih misli sad oko blagdana mi u glavi al to je zivot. Drzite se ostale...
Grizli nadam se da ces ipak uhvatit muza u kljucnom trenutku, tko zna, jos ima vremena za božićno cudo 😊 drzim ti fige
Ana donna javi kako je proslo! 😍
Benny ja sam isto imala cin1, mislim da to jos nije nista strasno, puuuuno treba radit na imunitetu i uz kombinaciju vaginaleta da se to rjesit. Sretno
Rastika onda je kod tebe def bila ovulacija u pitanju ako je sredina ciklusa. Zao mi je sto ti je mama bolesna. Zelim da se brzo i uspjesno oporavi.
Ana ja sam u fazi cekanja O… Trebala bi biti kroz 1-3 dana… Vidjet cemo, imam puno posla i vise sam na putu nego doma pa ne stignem pratiti nista ni trakice, a bogami ni muza.
Grizli drzim 🤞 da uhvatis muza, sretno ovaj ciklusu😘
Evo me sa pregleda, tresla sam se ko kokoš...ginek je vidio otkucaje, rekao: plod je živ 💓 pao mi ogroman kamen sa srca, ja nisam ništ čula jer je još pre pre malo, tek 6 tjedana danas, ali on to tamo vidi i čuje 😍
Anna predivne vijesti, ja sam znala da ce to tako biti, i bas mi je drago, znam koja je to sreca i olaksanje, jos kad ti upali da cujes sljedeci put neces znati gdje ces od srece ☺️
Cestitam jos jednom, odahni i uzivaj 😘
Tata, kako si ti? Jesi pripremila sve za bebicu? Kako se osjecas, ima li treme kako se porod blizi? Ja vec pomalo trtarim samu sebe 😁
Rastika onda je kod tebe def bila ovulacija u pitanju ako je sredina ciklusa. Zao mi je sto ti je mama bolesna. Zelim da se brzo i uspjesno oporavi.
Ana ja sam u fazi cekanja O… Trebala bi biti kroz 1-3 dana… Vidjet cemo, imam puno posla i vise sam na putu nego doma pa ne stignem pratiti nista ni trakice, a bogami ni muza.Grizli drzim 🤞 da uhvatis muza, sretno ovaj ciklusu😘
Evo me sa pregleda, tresla sam se ko kokoš…ginek je vidio otkucaje, rekao: plod je živ 💓 pao mi ogroman kamen sa srca, ja nisam ništ čula jer je još pre pre malo, tek 6 tjedana danas, ali on to tamo vidi i čuje 😍
Super draga 🤗💪❤️ znam kako ti je tako je i meno bilo i jos uvijek sam u nekom strahu 🤢
Bokic curke!prvo cestitke novim trudnicama a trudilicama puno srece u novim ciklusima!
Ja sam na kraju uhvatila lh pik tek 22 dc,tako da ju ne ocekujem tek krajem iduceg tjedna..ne nadam se puno ali nikad se ne zna,mozda bude kakvo novogodisnje cudo!pozdrav svima! 😍
Cure imala bih jedno pitanje i mislim da je bas za ovu temu jer je ovdje doktorirana tema ovulacije i zaceca 😁
E ovako, zadnja mi M bila 14.04.2018 Jako davno jel da hahaha 😁
Moja gin mi je odredila termin 21.1 medjutim ja nekako ne prihvatam taj termin, odredila ga je prema zadnjoj M ne znam kako. Beba je sva po mjerama skolski. Neke aplikacija mi izbacuju termin 18.1 ili 19.1.
Medjutim ja sam zatrudnila u stimuliranom ciklusu, stopericu sam primila 23.04 dakle 10dc i ovulirala i imala odnos nakon 36h to je najkasnije do 12dc bila ovulacija. Kada ove podatke upisem u tablice termin mi izbaci cak i 16.01.
Kako da ga najpouzdanije izracunam?
Grizli sta ti mislis, ili da se drzim ovog standardnog termina po svim kalkulatorima 18.01?
Anna,diivnoo,opusti se sada 💗
Svjesna,hvala ,dobro sam,danas kompletirali sve,prilazem slicicu svoje carolije ❄💗 samo pahulja da stigne.Inace,kako god da racunas,tacno znati neces .😁 U svakom slucaju,blizu si da upoznas svoju bebu 🤗💗srecno!💝 🙏 a ja,ja se ne plasim poroda,smatram da je autosugestija najvaznijai samo ponavljam-brzo cemo,dobro smo,jake smo 💪 probaj,mnogo je lakse tako. 💜
url=https://lilypie.com]
i malo novogodisnjih detalja ❄💝
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji