Winter i ostale trudnice čestitam! 😊 školsku trudnocu Vam želim….
Evo ovako… jutros sam primjetila male mrljice krvi a mengu treba dobiti za 3-4 dana…. nikad mi se ovo nije desilo…. jucer sam imala odnos jel moguće od toga?
Sad si me sjetila da se to i meni dogodilo ovaj mjesec. Bilo je doslovno par kapi a gacice mi bile tamne pa nisam odmah ni uocila. Al nisam bas nesto pridavala paznju tome. I mislim da je bilo nakon odnosa. Ali nisam sto posto sigurna. Kako to nisam upamtila??
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja vjerojatno nebi ni primjetila da sam imala tamne gaćice... znaci doslovno par mrlja... 🙄❓
Curke te mrlje mogu biti znak pada progesterona koji se dogodi par dana prije menge. Ili ako postoji mogucnost da je implantacija. Drzim fige da vam je ovo drugo.
Ja ne pratim nista ovaj mjesec, ne gledam kalendar, ne koristim trakice..moram odmoriti malo od prehlade pa nemamo ni odnose cesto ko prosle mj..
Curke te mrlje mogu biti znak pada progesterona koji se dogodi par dana prije menge. Ili ako postoji mogucnost da je implantacija. Drzim fige da vam je ovo drugo.
Ma ja sam to nekako pripisala odnosu ili ovulaciji. Ne vjerujem da je ovo drugo jer cini mi se da je bilo prerano. Mislim da mi je to bilo negdje oko 11,12,13 dana ciklusa. Zao mi je sto nisam vise obratila pozornost ili barem upamtila kad je bilo ali sta ces... 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pa Raštika onda drzim fige da se ne pojavi nikako 🤞😘 javi nam...
Jel još netko neočekuje?
Sutra ujutro idem kod ginek na pregled, tak sam nervozna, ne znam kak cu spavat, samo da bude sve uredu 🙏🙏🙏
Grizli, kako si ti? Jel si ti u fazi da čekas O ili M? Nisam sad upratila tvoju situaciju...😘
Rastika onda je kod tebe def bila ovulacija u pitanju ako je sredina ciklusa. Zao mi je sto ti je mama bolesna. Zelim da se brzo i uspjesno oporavi.
Ana ja sam u fazi cekanja O... Trebala bi biti kroz 1-3 dana... Vidjet cemo, imam puno posla i vise sam na putu nego doma pa ne stignem pratiti nista ni trakice, a bogami ni muza.
Cure kako ste ? Je li hladno u Vasim gradovima ?
Ovo vrijeme me inace jso vise baca u depresiju tako da mi je danas ono neki dan bezvezve...mene zanimaju posto idu praznici smije li ste uz utrpgestan koji stavljam vaginalno smije li se pijuckati ista ?
Želim male bebane <3 <3 <3
Dobro jutro curke.
I kod nas je jako hladno, ja danas radim poslijepodne i jos se nisam izvukla iz kreveta, bas mi je fino toplo😊.
Ana drzim fige da danas na pregledu bude sve u najboljem redu.
Grizli, nikad ne znas mozda ovo praznicno raspolozenje donese svoje, a ako ne 2019.je sigurno naša😉😉
Cao cure.. Predugo vam nisam pisala jer sam u zurbi nonstop .. Blagdani, pokloni, poso, vecere, porodice... Ufff haha. Umori me :) ja sam trenutno u iscekivanju ovulacije. Danas mi je 12.dan ciklusa. Tako, da bi trebala bit za nekih 2dana. Danas osecam grceve u jajnicima. Stiskam sakice :) nisam ovulirala, ima sigurno 8mjeseci :(
Sto se tice utrogestana i pijuckanja neznam... Ali sam prosli tjedan bila na klomifenu i uvece na zabavi nekoj popila 2 case i bogami vrtelo mi se u glavi ko da sam popila 2 litre a ne case. Totalno sam bila zaboravila da sam na klomifenu ... Ima jos koja sto ceka ovulaciju ? Ljubim vas :)
I dalje se nadamo mrvici
Sortiraj odgovore
Najstariji