Svjesna, nema tu pravila, beba kad odluči to će biti taj datum, oni su šefovi 😂
Tata, sobica je prekrasna, preslatko 💓💓💓
Rekao mi je da opet dodjem za 4 tjedna!? Jel to ide tako inače? Malo mi se čini daleko 🤔
Ana Donna i ja sam na početku trudnoće išla svaka 4 tjedna. Prošli puta i sada (početak siječnja) sam naručena za 3 tj. Ako je trudnoća uredna nema potrebe za češćim kontrolama po njihovim algoritmima. Do 16 tj me je gledala vaginalnim ultrazvukom, a onda preko trbuha. Zadnja 2 puta me nije gledala vaginalno. Oko 20tj radila cervikometriju samo. Oko 35 tj opet uzimaju bris na Streptokoka, a oko 30 tj ponavljaju vađenje krvi.
Prekrasno izgleda sobica :)
Mislim da nam je svima po necem godina ostala gorka, meni je gorko pocela smrcu drage osobe i sad se blizi godisnjica smrti pa sam zbog toga emotivna..desile su se i neke lijepe stvari ali i mnogo tuznih
Tata predivna soba svaka cast
Svjesna moja mama je rodila nas petero.
Ona tvrdi da trudnoca traje 270 dana. Kada je radjala najmladjeg brata termin joj je bio 15.04. Ona je sjela uzela kalendar izracunala i rekla ja cu rodit na Markovdan. 25.04. Tako je i bilo. Ocito je imala iskustva, poznavala svoje tijelo sta li vec pa je znala. Tih njenih rijecu sam se sjetila kad sam bila trudna,al meni to nije pomoglo. Jer sam se pocela otvarat u 6mj.i onda ostatak trudnoce morala se cuvat i kad sam usla 9mj.prestala piti lijekove rodila sam i prije termina"mog" a i ginekoloskog.
U svakom slucaju znat ces,osjetit ces kad se porod priblizi,a kao sto grizli kaze 15 dana prije/poslije je u okviru termina.
Meni je juce ovulacija bila,a akcija u utorak. Ostale dane smo nosali malog na hitnu jer je imao laringitis i temperaturu. I tako da je i ovaj mj.otpisan.
Mislim da nam svima trebaju ovi blagdani da malo dodjemo sebi. Drzim fige,cuvaj te se
Svjesna bas jesam stresirana zadnjih mjesec dana. Jedva cekam 1 mjesec da malo olabavi bar posao pa cu ako nista to imat mira. Nekako odmahujem staroj i nadam toj nekoj "svojoj" godini svake godine za docek i evo vec stize 4.takva. Tjese me prijateljice kao nakon zime dolazi toplo, al ja ko da sam zaglavila u ledeno dobu pa nikako da stigne.
Baby znam taj tezak osjecaj. Zadnji radostan trenutak sa mojoj tatom je bio jedan Bozic i svake godine sto je Bozic blize to su emocije teze. Tako da te skroz razumijem.
Ima koja cura ovdje da ceka plusic ovaj vikend?
Pozdrav svima!
Čitam vas već duže vrijeme a javila sam se prije par mjeseci pa evo me opet. Bila sam na pregledu kod gin. 11.12., sve u redu, oduševljen izgledom jajnika i endometrijem maternice samo mi je rekao da peti dan ciklusa dođem na UZV da potvrdi ovulaciju (u tridesetim godinama smo). E sad, ciklusi si mi od 31 do 35 dana. Danas mi je 38.dan i još uvijek nisam dobila. Zadnjih dana imam ponekad pritisak u maternici kao da ću dobiti ali nemam nikakvih simptoma PMS-a (čak ni bolne grudi što je uvijek do sad bio slučaj).Test negativan. Iscjedak mliječno bijele boje. Aplikacija mi pokazuje da mi prema zadnja 3 ciklusa kasni čak 8 dana. Ja se osjećam kao da neću još dobiti, čudno skroz. Već sam 4 testa potrošila i svi su negativni.
Hvala jos jednom cure.Samo jos pahuljica da mi stigne ❄💗
Grizli,mene je pogodilo to tvoje-ako budem imala dete...Ne zelim takvu skepticnost ni u najavi da cujem,pa znas za dogovor.Isprati ovu godinu,pozeli najlepsu novogodisnju zelju i ja verujem da je 2019 zaista vasa god.A kad dodjes do spremanja sobe,konsultuj me 😍
Svjesna,i ja sam razmisljala je li mi rano ili ne,ali prelomila sam jer sve mi je teze i teze kao i tebi,videla si koliki mi je stomak,ogroman stvarno,i sve mi predstavlja napor,svaka promena polozaja.A kako nikakvu pomoc nemam(ni ne treba mi) resia sam da bar te stvari za sam pocetak operem i prepeglam,i da mirno spavam do termina,ako ga docekamo.Od juce imam ceste kontrakcije,do sad su bile povremene i bezbolne,juce cesce i bolnije,mislim da se polako otvaram.Ja sam i u prve dve trudnoce ceo deveti mesec bila otvorena 2,3 prsta.
url=https://lilypie.com]
Lumia jesi sigurna da je bila ovulacija ovaj mjesec? Cudno bas da ti kasni toliko a test i dalje negativan. 😳Ajde nadam se da ce te ipak razveyelit plusic na kraju.
Tata ma nije skeptivnost nego realnost. Pomirila sam se s time ako bude super, savrseno, ako ne dobro preživijet cu i to. Ne zelim si stvarat jos veci pritisak nego sto ga imamo od okoline. A ako budem namjestavala djeciju sobu mlrat cu se konzultirat s tobom jer sad si pripremil za bebu savrseno. Jedva cekam da rodis da vidia svoju mrvicu. Mogu samo sanjat koja je to sreca.
Raštika moja draga, žao mi je što je došla, samo hrabro dalje, sad se lijepo opusti za blagdane, čuvaj mamu, nadam se da ce bit bolje, puno zagrljaja šaljem 🤗
Lumia, meni je prošle godine, baš u ovo doba kasnila 7-8 dana, i tad potrošila 3 testa, svi negativni. Na kraju išla kod ginek, nije mi potvrdio trudnoću, ali isto tako mi rekao da je bila O...ugl na kraju sam morala pit duphaston da se pojavi M...ipak drzim 🤞 da ti ne dodje M, ali ako se ovo oduzi za svaki slučaj trazi savjet ginek.
Grizli moja, jako sam se rastuzila kad sam pročitala tvoj post...ja sam sigurna da je sljedeca godina tvoja, samo jako dalje ko i do sad...znam da nije nimalo lako, mi smo eto više od godinu i pol pokušavali, bilo je svega i sama znaš...suza, svadja sa muzem, sezona, posao, stress i na kraju kad smo išli na put, pakiranje, stres, vozila taj dan 8 sati tad se desilo...rekao je moj ginek kad sam mu ispričala kak se desilo, on se smije i kaže: u medicini nema pravila...
Tak da će sve to doći na svoje, vidit ćeš 💓💓 i sad lijepo popij čašu vina i napadni muža 👍🥂
Ana zao mi je ako sam ikog rastuzila nije mi to bila namjera. Popodne sam isla peci kolace samo da iskalim negdje svu tu tjeskobu. Kaze mi muz dobro sam prosao, najeb*** je tijesto od valjka a ne ja! Eto imam novih 12 mjeseci za se nadati.
Ps cuj ti nje da popijem casu vina... Malo mi to, stavila hladiti sampanjac neki pa kad završim sa kolacima budem si ja krkla to i onda ce sve biti fiju briju... Kako si ti?
Grizli moja draga ima 2019 da bude nasa godina. Ti koja si mene tjesila i dizala ova 3 ili 4 mj sto se dopisujemo nemoj da mi padas u nikakvu depru. Dojam o tebi sam stekla da si jaka osoba i takva ostani. Znam da svatko od nas ima svoje dane tuge i ljutnje samo sam upala da napisem koju rijec podrske koju si ti meni davala . GRIZLI IDEMO SAMO NAPRIJED KRALJICE . Nema nazad u nas ratnica . Mozda se opet budemo pratile ali ovaj put da ispratimo do kraja jedna drugu . Kad si ti u pitanju ulijecem na forum ko padobranac hahahah . Nemoj mi biti tuzna
Sortiraj odgovore
Najstariji