Petraaa i meni je gin dao Inofolic, i ja ga uzimam u zadnjih 20 dana.
Nadam se da će pomoći, mada čitam da bi djelovao treba da se uzima bar 3 mjeseca.
Petraaa i meni je gin dao Inofolic, i ja ga uzimam u zadnjih 20 dana.
Nadam se da će pomoći, mada čitam da bi djelovao treba da se uzima bar 3 mjeseca.
Jesi imala kakvih nuspojava? Ja sam primjetila da sam prvih par dana uzimanja cesce piskila, sad ne znam jel to do klomifena ili do inofolica, bas cu pitat gin danas inace drugo bas nista, zivo me zanima sta ce bit danas na folikulometriji kako sam reagirala na klomifen i inofolic, mislim da cu ga i pit tako negdje 3-4 mj uz klomifen i ako nista ne bude onda krajem ljeta na inseminacije, ova terapija mi je zadnji pokusaj jer vise ne znam kako bi i sta bi, nema sta nisam probala hahaha 😣
Nisam imala nikakvih nuspojava, mi ćemo sljedeći ciklus probati prirodno, pa ako ne uspije idemo na klomifen jer ne znam da li uopće imam ovulaciju. Inače su mi dijagnoze PCOS i povećan inzulin, trombofilija svašta tu ima, pa ćemo vijdeti kako će ići, bitno mi je da imamo zeleno svjetlo nakon spontanog :)
A nista drzim nam fige, kao i ostalim curkama da bude proljetnih plusica 😉 treba izvest muza malo u sumicu na svjez zrak sad kad je zatoplilo to je jos jedino sto nisam probala, da iskoristimo lijepo vrijeme 🤣
Evo mene žene. Ne znam jesam uspjela pohvatati sva pitanja za mene, ali evo odgovora... Simpomi M su mi uvijek slični. Bol u grudima koja se javi tjedan dana prije dolaska, grčenje stomaka, žiganje jajnika, bol u donjem dijelu leđa. I dobijem veliki elan za čišćenje 😂 to su moji klasični simptomi.
Srculence je zakucalo. Sve je u redu. 6+2 ❤️ Želim svakoj od vas ovaj osjećaj. Jedva sam obuzdala suze... Držim fige i navijam za plusice! Nemojte nikad odustajat. Ja sam pravila test na 31dc i - kao kuća. 5 dana poslije + kao kuća! A osjecaj kao pred M.
Petraa da meni je evo iscjedak smedji vec 5 dana i na duphastonima sam 2 mjesec preventivno zbog ranijih spontanih. Nisam nikad prije to imala i nekako mi se cini da taj duphaston mi samo steti uopce mi se me svidja. I simptomi O su mi boli slabije izrazeni da nisam sigurna ni dal sam ju imala.PMS skoro niti nemam i to je jedino dobro, al radje kad ja to osjetim bar znam kad cu dobiti ovako nista. Morat cu zvat gin da vidim sto predlaze.
Jel Inofolic uzimate samo zbog pcos ili i druge tegobe rijesava? To uzimate cijelo ciklus ili samo dio?
Venea pa to su sjajne vijesti! Cestitam draga i cuvaj se. Nadam se da cemo sve uskoro tvojim stopama.
Evo mene žene. Ne znam jesam uspjela pohvatati sva pitanja za mene, ali evo odgovora… Simpomi M su mi uvijek slični. Bol u grudima koja se javi tjedan dana prije dolaska, grčenje stomaka, žiganje jajnika, bol u donjem dijelu leđa. I dobijem veliki elan za čišćenje 😂 to su moji klasični simptomi.
Srculence je zakucalo. Sve je u redu. 6+2 ❤️ Želim svakoj od vas ovaj osjećaj. Jedva sam obuzdala suze… Držim fige i navijam za plusice! Nemojte nikad odustajat. Ja sam pravila test na 31dc i - kao kuća. 5 dana poslije + kao kuća! A osjecaj kao pred M.
Divnoo ❤❤ uzivaj sada.🙏😘
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Grizli Inofolic uzimam neovisno o danu ciklusa. On poboljsava sintezu FSH, TSH i inzulina, samim time dobar je za Pcos. Dodatna prednost je sto poboljsava kvalitetu jajnih stanica, na uputama preciznije pise blastocista i oocita vjerujem da je to plus i za one koji zele trudnocu. Vidjet cu vremenom da li ce dati rezultat.
Venea divne vijesti.
Nisi imala redovne cikluse, pa je test bio negativan 31dc? Jesi li imala problema da zatrudnis?
Mene ove trakice izluđuju, doslovno jedva čekam M da znam di sam…
Ako sam ja dobro shvatila bez obzira koji je dan ciklusa trakica treba pokazivati DVE CRTE - TESTNU i onu koja označava da dolazi ovulacija ( a ta je dan prije ovulacije jednaka testnoj, a sve druge dane je slabija?)
Jučer sam piškila trakicu, crta nije bila kao testna ali ajde bila je tu, danas opet nema (testirala sam se dva puta).
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji