Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    04. Travanj 2018. 09:49

Grizli

Petrisa koja kolekcija! Sto si ti svaki dan to radila ili nekoliko puta dnevno?
    Jel koja koristila nedavno clear blue test za trudnocu? Jer jutros sam jednog koristila, al malo me zbunilo to sto cim sam ga izvadila iz pakiranja u testnom prozorcicu vec je bio vidljiv - prilicno jako vidljiv. Ja sam mozda zadnji put prije godinu dana i ne mogu se sjetiti dal je to normalno ili ne, a na njihovim stranicama nema nista u niti jednom prozorcicu prije testiranja, a znam da drugi koje sam koristila nedavno isto su prozorcici u pocetku skroz bijeli nema nicega. I sad ne znam dal uopce valja taj test.

Draga dali tebi to kasni M? 🤞🤞🤞🤞

_svjesna

Evo da se i ja malo pojadam :)
    Trenutno smo mm i ja na terapiji antibioticima za bakteriju u vaginalnom brisu, imam potrošiti još 3 vaginalete te napraviti kontrolni bris.
    Trenutno mi je 23 dan ciklusa i nadam se da će kasniti da sve napravim do sljedećeg ciklusa da od 2dc mogu dobiti stimulaciju ovulacije i baciti se na posao. Po običaju mi ciklusi traju oko 35 dana. :)
    Imam malo vremena, zna li koja nakon koliko dana od zadnje vaginalete se rade kontrolni brisevi na bakterije?

Ako i sljedeći mjesec budem na čekanju tačno ću da poludim, jako sam nestrpljiva jer imam osjecaj da tapkam u mjestu i ništa se ne događa. LH trakice nisu nikad pozitivne odnosno imam testnu crtu istog intenziteta kao kontrolnu ali nije nikad jača, da li ovo znači da ipak bude ovulacija nemam pojma. Ako ne stignem dobiti klomifen u narednom ciklusu ići ću barem na folikulometriju pa možda uspijemo i prirodno.

Ja sam sad zadnje kremu imala, i nalaz sam isla ponoviti kroz tj dana (imala sam ureaplazmu)

• Babylove
    04. Travanj 2018. 09:50

MalaTajna222

Cure evo nikako da vam se stignem javiti. Kod mene nema nista nova, idem sutra na folikulometriju.
    Sto se tice trakica i meni su skroz zbunjujuce. Valjda ovisi o vise toga.
    Grizli ja sam koristila cleaeblue easy i bio mi je odmah vidljiv u T prozorcicu, isto ko tebi.

Sretno ti 😊😊😊

• ANYMANY
    04. Travanj 2018. 11:44

Sa trakicama sam samo još zbunjenija...

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    04. Travanj 2018. 11:48

Svjesna - kod nas se kontrolni bris ne radi uopće :/
    Petrisa - hvala na slici, ja sam skroz tudum ali vidim da kod mene to nešto nije kako treba. Trakice sam skoro i potrosila, pa sad čekam opet druge.
    Imala sam dva dana taj iscjedak ali trakica nije bila poz. e sad jedino da mi je Ovulacija bila za vikend kada nisam piškila trakicu, ali ne vjerujem da bi imala O bez ikakvog znaka :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    04. Travanj 2018. 12:14

Svjesna meni ti taj test kad sam ga odmotala imao vec plavu crticu minus. Vrh je porozio, kontrolna crtica se pojavila, al taj prozorcic se nista nije promjenio. Identican je ostao. Cim sam ga iuvadila vec je imao negativan rezultat. A svi ostali mi uvijek budu oba prozorcica prazna pa onda tek se pojavi - ili +. Skroz cudan mi je. 
    Mala tajna jesi ti onda provjeravala mozda s nekim drugim kasnije ili ne? 
    Babylove zapravo bi sutra trebala dobiti, al posto sam na duphastonima dr mi je preporucila da danas odradim test, kao pa ako je - da ne pijem vise duphaston. Jer ja moram piti ga do + ili dok ne dobijem, al ako svaki mjesec budem cekala dan kad trebam dobiti da se testiram pa prestanem pit pa dobim tek za 2-3 dana ciklusi ce mi se jako produziti. Zato sam ga radila. Al bio je -,  ako je uopce ispravan, al ovaj mjesec mi je sve cudno tako da niti ne racunam da cu vidit +.

MalaTajna222
    04. Travanj 2018. 12:41

Grizli, ako pricamo o istom testu onda se na njemu triba pojaviti samo okomita crtica ukoliko je plusic. Nisam radila drugi test jer sam znala da nije T u pitanju , i to sam radila eto jer je kasnila M par dana.  Ja se nadam da je tebi rano jos za plusic , pusti nista nije za bacit.,uvik ima nade 🤞🤞🤞

Grizli
    04. Travanj 2018. 13:01

U prvom prozorcicu bi trebao doc plus ili -, al znaci tebi je isto u tom prvom bio odmah - prije nego si testirala mokracu. To je onaj blue clear easy ili kako vec pise

MalaTajna222
    04. Travanj 2018. 13:20

Tako je prvi prozorcic ispao bi plus ako ima trudnoce.

Grizli
    04. Travanj 2018. 13:27

Da da to znam, al me zbunjuje sto je ista bilo vidljivo u prozorcicu prije testiranja. Cim sam ga odmotala bio je nacrtan -. Mislim ja sam ga poslije koriatila, al taj prozorcic uopce nije niti boju promjenio sto inace znam na drugima da se desi kad se stavi u mokracu. 

MalaTajna222
    04. Travanj 2018. 14:03

Grizli

Da da to znam, al me zbunjuje sto je ista bilo vidljivo u prozorcicu prije testiranja. Cim sam ga odmotala bio je nacrtan -. Mislim ja sam ga poslije koriatila, al taj prozorcic uopce nije niti boju promjenio sto inace znam na drugima da se desi kad se stavi u mokracu.

Cek draga sad sam se i ja zbunila skroz. Koliko se.ja sjecam nije mi se nista promijenilo u tom prozorcicu , medjutim kad uronis mokracu i kad krene se pojavljivat kontrolna crtica , trebao bi se pojavit tada minus. A sad mi nesta na pameti da se nije nista pojavilo u tom t prozorcicu(ko da je bio vec unaprid minus)...da pokusas jos jedan testic ako imalo sumnjas? Geratherm je dobar..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.