Nista meni je minus bio i prije mokrace i nakon sto sam stavila u mokracu istog intenziteta. I nije bilo onog znas kako bude kao potamni taj dio pa onda se tek vide crtice. A sumnjam da je moguce da sam trudna ovaj mjesec. Ako ne dodje za 2-3 dana budem ponovila. A hvala ti na trudu. Kako si ti?
Nista meni je minus bio i prije mokrace i nakon sto sam stavila u mokracu istog intenziteta. I nije bilo onog znas kako bude kao potamni taj dio pa onda se tek vide crtice. A sumnjam da je moguce da sam trudna ovaj mjesec. Ako ne dodje za 2-3 dana budem ponovila. A hvala ti na trudu. Kako si ti?
Grizli, mora biti prazan prozorcic. Cim umocis u urin odmah se prvo pokaze onaj minus, ako je trudnoca u pitanju ide i druga crta za plus.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hvala Mina znaci moj tester ocito nije bio ispravan. Jer prije umakanja nije bio prazan. 🙄 dakle uzmem kao taj skuplji, na kraju 💩. A nista budem cekala ako me dodje kupim neki drugi.
Pozdrav cure moje, evo da se i ja malo javim. 24 dan ciklusa mi je. Uhvatila O oko 15/16 dana. Danas i jučer iz mene iscjetka na bacanje. Mliječno žuti pomalo vodenast.Ne svrbi, nema mirisa. Morala promjeniti gaćice koliko ga ima. Prošlo mi na hlače. Stavila sam sad dnevni uložak, mada ih ne volim. Uparim se ispod njih. A grudi isto bole. Mogao bi to biti opasan PMS ovog mjeseca ili početak nečega....vjerojatno si umišljam.... autosugestija😆😆
Petrisa koja kolekcija! Sto si ti svaki dan to radila ili nekoliko puta dnevno?
Jel koja koristila nedavno clear blue test za trudnocu? Jer jutros sam jednog koristila, al malo me zbunilo to sto cim sam ga izvadila iz pakiranja u testnom prozorcicu vec je bio vidljiv - prilicno jako vidljiv. Ja sam mozda zadnji put prije godinu dana i ne mogu se sjetiti dal je to normalno ili ne, a na njihovim stranicama nema nista u niti jednom prozorcicu prije testiranja, a znam da drugi koje sam koristila nedavno isto su prozorcici u pocetku skroz bijeli nema nicega. I sad ne znam dal uopce valja taj test.
Nekoliko puta dnevno zbog trakica koje svakako pokazuju i nisu mi precizne u dolazenju ovulacije jer ne tamne kako treba vec taj dan pokazu o... malo sam ih testirala 😂
Pozdrav cure moje, evo da se i ja malo javim. 24 dan ciklusa mi je. Uhvatila O oko 15/16 dana. Danas i jučer iz mene iscjetka na bacanje. Mliječno žuti pomalo vodenast.Ne svrbi, nema mirisa. Morala promjeniti gaćice koliko ga ima. Prošlo mi na hlače. Stavila sam sad dnevni uložak, mada ih ne volim. Uparim se ispod njih. A grudi isto bole. Mogao bi to biti opasan PMS ovog mjeseca ili početak nečega….vjerojatno si umišljam…. autosugestija😆😆
Monika, mi imamo negdje isto O sam skuzila i cikluse...Meni je danas 22 dc i jos nemam pms simptome (grudi, prištići itd).
Nadam se za tebe da je taj iscjedak neki dobar znak 😊
Svjesna - kod nas se kontrolni bris ne radi uopće :/
Petrisa - hvala na slici, ja sam skroz tudum ali vidim da kod mene to nešto nije kako treba. Trakice sam skoro i potrosila, pa sad čekam opet druge.
Imala sam dva dana taj iscjedak ali trakica nije bila poz. e sad jedino da mi je Ovulacija bila za vikend kada nisam piškila trakicu, ali ne vjerujem da bi imala O bez ikakvog znaka :/
Ako mozes naruci one roze trakice, mada sam ja testirala ovaj mj sa zelenim i isto mi pokazalo...ali svatko drugacije reagira, mozda ce tebi vise odgovarat roze...
Potrosi sad ove zelene, pa sljed mjesec kreni sa rozim od 11dc (jer su ti ciklusi duzi), 2put dnevno...nadam se da ti uskoro nece ni trebati 😉
Svjesna meni ti taj test kad sam ga odmotala imao vec plavu crticu minus. Vrh je porozio, kontrolna crtica se pojavila, al taj prozorcic se nista nije promjenio. Identican je ostao. Cim sam ga iuvadila vec je imao negativan rezultat. A svi ostali mi uvijek budu oba prozorcica prazna pa onda tek se pojavi - ili +. Skroz cudan mi je.
Mala tajna jesi ti onda provjeravala mozda s nekim drugim kasnije ili ne?
Babylove zapravo bi sutra trebala dobiti, al posto sam na duphastonima dr mi je preporucila da danas odradim test, kao pa ako je - da ne pijem vise duphaston. Jer ja moram piti ga do + ili dok ne dobijem, al ako svaki mjesec budem cekala dan kad trebam dobiti da se testiram pa prestanem pit pa dobim tek za 2-3 dana ciklusi ce mi se jako produziti. Zato sam ga radila. Al bio je -, ako je uopce ispravan, al ovaj mjesec mi je sve cudno tako da niti ne racunam da cu vidit +.
Ja ipak drzim 🤞🤞🤞🤞
Monika drzim fige da je to onaj iscjedan sa posebnim znacajem. 😎 🤞
Babylove hvala
Pozdrav curke..evo malo sam vas procitala unazad koliko sam stigla, nisam se javljala jer kod mene bas nista novog...vidim da se neki potencijalni plusici naziru pa drzim 🤞🤞🤞
Grizli nisam sigurna jesam dobro pohvatala za smedi iscjedak, da li se ti boris s njim ili netko drugi ali evo ja unazad pola godine isti problem imam 3 dana prije M curi od svijetlo do tamno smedeg i to onako kolicinski kao neka oskudnija M..i to sve pod Duphastonom a nalaz progesterona relativno uredan (39) pa smo ovaj mjesec odlucili na preporuku gin krenut s Klomifenom 3-7dc 50mg + Inofolic..evo upravo danas 10dc idem na prvu folikulometriju da vidimo sto smo postigli s tom terapijom..ugl ja imam O svaki mjesec i uredno se pokaze na trakicama i folikulometriji ali izgleda da je sama jajna stanica nekvalitetna ili nedovoljno razvijena u trenutku pucanja folikula pa smo zato odlucili malo ju "ojacati" s ovom terapijom, vidjet cu bas danas jesmo ista postigli, iako nam je ovaj mjesec dosta stresan bio i konstantno smo na putu pa ne znam koliko cemo uspjet iskoristiti ovu nadolazecu O 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji