A joj, onda ti je sigurno tesko posebno sa 100 baba.
Nema zaljenja ovaj mjesec jednostavno nije bilo sudjeno, tako da sad se treba sabrat i pocet razmisljat o slijedecem mjesecu. Maj je moj rodjendanski mjesec pa onda valjda ce biti i vise srece. 5 mi je sretan broj pa eto ti slucajnosti ako ciklus bude uredan 5.5. mozda ipak bude vise srece. Moramo biti pozitiva 😍
Grizli drzimo fige da je Maj tvoj, mozda se poklope loncici napokon 😉🤞 inace moj muz je roden u Maju i blizanac je pa drzim fige da je i moj, sto vise plusica to bolje hahaahah 😊
Babylove ja sam se s tim pitanjima jednostavno odlucila borit na nacin da odma odbrusim na bilo koje pitanje sto se tice bebe, kad pitaju ja samo kazem bit ce za 2-3 godine i da ne razmisljam sad o tome, da me vise ne ispituju i mir..bar ce im bit sok ako se dogodi prije nego isteknu te lazne 2-3 god...ha da..nema druge ili ti ili ih poslat u rodni kraj pa sam izabrala blazu verziju 😉
Petra navijam za blizance, ja sam rekla da mozda me Bog nagradi sa njima, nakon truda za bebu, posto u obitelji imam prve rodice blizanke 😍
A i strah me ocu li odma moc imati drugo, posto je nas petero u obitelji, voljela bi puno djece.
Grizli ja ti saljem zagrljaj i dobre želje da dobijes najljepši rođendanski poklon 😍
Babylove moras tom ispitivanju stati na kraj, jer šteti tebi, na grubi ili na lipi način, ja sam se radi toga zatvorila u kuću i ne pijem sa skoro nikim kave, šta ni to nije dobro, jucer bas gledala na kalendar koliko točno radimo na bebi evo 2 godine i četiri mjeseca, jos pored toga da drugi me ispitivaju, u ludaru bi zavrsila 😂
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Cao cure .. Nemam se kome obratit pa da podjelim sa vama mozda ste i vi imali takvu situaciju.. naime ja i muz se trudimo na bebi al isla sam kod ginekologa vadili mi krv i otkrili da imam stitnjacu al mi ne daju nikakve tablete a mi vec godinu dana radimo na bebi i nista ..
Petraaa, bas sam citala sinoc da puno njih koje su uzimale klomifen su na kraju rodile blizance 🤗🤗 onda smo nekako na slicnome , ja sam isto bila jucer na folikulometriji pa mi je gledala za ovulaciju. Nekad mi preskace izgleda iako je ostalo sve uredno. Pa iduci ciklus krecem sa klomifenom.
Ajde ljudi neka neko bar javi sretnu vijest vec dugo nema novog plusica 🙌🤞🤞💋
Beedzet dobro dosla za pocetak. Draga stitnjacu ti svi imamo, pretpostavljam da si mislila na neki poremecaj s njom. Pa napisi sto tocno ti nije uredno kod nje. Ako je problem sa stitnjacom to se mora lijeciti ne samo zbog zelje za bebom nego i zbog drugi zdravstenih razloga.
Mala tajna onda i te i drzimo fige da budu ❤❤
Imas pravo dugo nije bilo plusica! Gdje ste koje cekate M? Neka je imala O skoro kad i ja, ne mogu popamtiti vise ko ispricavam se, al zanimama me kakav je situacija kod vas cure.
Joj cure ja bi i sa jednim bila sretna kao da su petorke..makar jedno da se uhvati 🤞🤞
MalaTajna i gin mi je rekla da je taman prije 3 dana porodila blizance "od klomifena" hahaha cak joj je to toliko zanimljivo da ce zena subotom doc na posao, kaze predugo je da cekamo ponedjeljak pa eto odoh upravo na folikulometriju da vidimo jel rastu 😁
Da se spustim na zemlju malo, ne ocekujem ja nista vec od prve ture ali eto lijepo je znat da sam dobro reagirala na njega, malo nade nikad ne skodi 😉
Naravno draga uvik se moramo nadati🤞🤞
Ajme sritno ti zeno i javi kako proslo 👍🤞🤞❤👶🏻👶🏻
Cure jel neka od vas ima iskustva sa fertilup ili profertil tabletama za poboljšanje spermiograma(točnije imaju li vaši muževi iskustva :D ). Mi smo prvo čuli za fertilup međutim doktorica mi je rekla da je profertil odličan i sad smo u dilemi jer je razlika u cijeni skoro dupla a po sastavu su tu negdje..I ono što je meni upalo u oko, ove skuplje (profertil) se može naručit preko neta dok su ove jeftinije dostupne i u ljekarnama..Sad ne znam što uzet mužu...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Naravno draga uvik se moramo nadati🤞🤞
Ajme sritno ti zeno i javi kako proslo 👍🤞🤞❤👶🏻👶🏻
Evo me nazad..zena me pregledala pa osla na trznicu hahahah, kaze da je htjela vidjet hoce li pravilno rasti jer znaju nekad zastekat na klomifenu..uglavnom folikuli narasli idealno skolski, endometrij savrsen vec sada, O ce kroz dan-dva i opet ponovila da zadnji put kad je bila ovakva situacija su ispali blizosi...rijeci joj se pozlatile, ja bi bila sretna i sa jednim a opet ako ne bude nista necu se bedirat ipak je tek prvi ciklus na klomicima... od sutra akcija a onda zivi bili pa vidjeli! 😄 sad sam nabrijana 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji