Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Venea
    05. Travanj 2018. 21:58

Hvala vam ❤️❤️
    _svjesna - imala sam dugačke cikluse unazad 2 godine. Znalo je proći i 35 dc. Ali mi je utvrđeno da imam ovulacije koje sam i osjetila, a kasnije trakicama uplatila. Taj mjesec kad smo uspjeli (10.2.) je zadnja M bila nisam koristila trakice, ali sam imala jasne znakove da je O prisutna. Negdje na 20dc. I to je bio bingo 🙏🏻 Uspjeli smo. Nakon 6 mjeseci i moje ureaplasme koje je očito bila kočnica za trudnoću. Barem tako G kaže. Riješili je se i voila😃 tako da... briseve obavezno provjerite koja još nije. Krajem mjeseca ću i ja provjeriti jer sam rizičnija sad u T da ju pokupim kad sam ju već imala.

MalaTajna222
    05. Travanj 2018. 22:52

Cure, bila sam danas kod gin i ona kaze da do ovulacije ovaj mjesec nece doci pa iduci ciklus moram piti 5 dana neke tablete da ju izazovem. Inace sve uredno ali nemam ovulacije svaki mj. Je li ko pio tablete za to ? Kaze da nije nikakav problem jer smo tek poceli ( 2 ciklusa da radimo) i fala bogu pa sam odma isla gin. 

Petraaa
    05. Travanj 2018. 23:14

Grizli ja nemam pcos i imam redovno svaki mjesec O, ali izgleda da ta jajna stanica unutar folikula ne sazrije dovoljno ili bude nekvalitetna a kao takva se ne moze oploditi pa se pojavi taj iscjedak prije M, cak i pod Duphastonom zato pijem Inofolic+ klomifen...i danas sam bila na folikulometriji i prvi put unazad godinu dana O ce biti na desnom jajniku i to lijepa 2 folikula i jos jedan manji na lijevom pa cemo vidjet, klomifen sam uzimala samo 50mg dnevno 5 dana a Inofolic pijem svaki dan jednu vrecicu 😊

Grizli
    05. Travanj 2018. 23:50

Venea tvoja prica je bas poticajna. Drzim fige da te nista osim slatkih muka ne muci u trudnoci .
    Mala tajna dobro da si isla kod gin. Ne znam za tablete, al vjerujem da ce ti pomoc ako je do toga problem.
    Petraa hvala za info bas cu pitat gin sto misli o tome, jer meni nikad nisu radili folikulometrijom, vidljivo je bilo da su prisutne O, al vec duze kuzim kao da je u lijevoj jajniku slabija nego u desnom, a nemam pravila koji mjesec koji je aktivan tako da mozda je to problem. Ja mislila da je to samo za pcos. 
    E zenske sto mi muz sad napravi. Dakle nosio smece i sve se istreslo po podu i dok je skupljao vidio onaj glupi nevaljali test clearblue i pita on mene da sta sam bacila kad on ga nije vidio i da sta mu nisam rekla da se nazire neki plus.A nije bio plus nikakav kad sam ga bacila, pa kao njemu se cini da je. Naravno bacio ga u kontejner skupa sa svim smecem i sad sam ga skoro ubila jer mogo je lijepo sutiti a ne lupetat gluposti samo da se brinem.mislim koja budala jos ugleda plus na pokvarenom testu radjenom prije skoro 2 dana.🙄 nadam se da vasi muzevi su malo manje coknuti od mog. 

_svjesna
    06. Travanj 2018. 07:56

Ma trči po novi test da si mirna, ja ne znam kako si prespavala noć :)))

Grizli
    06. Travanj 2018. 08:02

Ma nema sanse da sam trudna daj, osjecam ko da cu svaki cas dobiti poceli su jos jucer menstrualni bolovi i glavobolja. A ovo me samo uznemirilo bespotrebno jer i ako je bio nekad plus, a ja krenem krvariti znaci da je u pitanju bila biokemijska, a vec mi je muka od same pomisli na to. Lakse mi je psihicki podnijeti da sam dobila M, nego da je možda u pitanju biokemijska trudnoca. 

_svjesna
    06. Travanj 2018. 08:09

Razumijem te u potpunosti. To čekanje je najgore, pogotovo kod dugih ciklusa kad se pitaš jesi li ili nisi.
    Koliko ti traju ciklusi? Kod mene je danas 26dc, čekam da vidim kad ce M stici.

MalaTajna222
    06. Travanj 2018. 09:42

Petraaa je li ti je to prvi ciklus da uzimas klomifen ?  Meni ga je prepisala da uzimam od 3-7dc (tj.5 dana).samo sad sam na 15dc. Pa moram cekat prvo M.
    Ajme tog cekanja viseee😞

• Babylove
    06. Travanj 2018. 11:47

Raspisale ste se pa vas ne mogu pohvatati sve... vidim da je borba i dalje sa trakicama....
    Venea sretno dalje 💖
    Ja se evo vracam kuci iz zg... vise srece drugi put, folukul je puknuo... zbedirana sam iako sam se pripremila na najgore jer sam i mislila da je puknuo po sluzi koju sam imala... ali sto je tu je idemo dalje, vec sutra sam ko nova 💪💪

Grizli
    06. Travanj 2018. 12:08

Svjesna ako si mene pitala za cikluse menj ti je prije bio tocan na 28 dan, a od kad uzimam duphaston mi je 31-32 sto me uopce ne veseli. 
    Babylove bas mi je zao da je puknuo prije. 😏 drzi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.