Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    03. Travanj 2018. 15:25

Mislim da ove moje trakice ne valjaju, pišnula trakicu sada sada nema uopće crte druge.
    Imam još 4, a one roze mi nisu došle. Kako bude neka bude, ovaj mjesec.

Gricko draga što da ti kažem, drži se i neodustaj.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    03. Travanj 2018. 15:36

Grizli,nadam se da da ce to izostajanje simptoma pokazati i drugu crticu.A hormone kad spominjes,ja sam pre par god imala manjak progesterona mislim ako se secam dobro i pre M bih imala taj smedji iscedak dan,dva ,pa i tri.Ugl regulisalo se samo od sebe,nemam toga vise. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Travanj 2018. 16:01

Sumnjam da je manjak progesterona jer pijem duphastone drugi dio ciklusa sto je progesteron pa mi nije jasno zato to jer svugdje sam nasla da to bude kad fali progesteron al to nema smisla da fali kad se krcam njime. A hvala na dobrim zeljama. 

• Petrisa
    03. Travanj 2018. 16:55

ANYMANY

Mislim da ove moje trakice ne valjaju, pišnula trakicu sada sada nema uopće crte druge.Imam još 4, a one roze mi nisu došle. Kako bude neka bude, ovaj mjesec.Gricko draga što da ti kažem, drži se i neodustaj.

Ove trakice su koma.. meni isto svakave bile.. slikat cu ti sliku od ovog mjeseca. Mislim da imam jos uvijek doma sve di se lijepo vidi jedan dan svjetlije drugi tamnije pa opet svjetlije... nastavi radit trakice ako ih jos imas jer ti vjerojatno uopce jos nije bila..

Gricko3
    03. Travanj 2018. 17:51

Evo mene opet od ginica. Kao da nisam ni bila. 
    U ponediljak ce mi tek vadit krv pa cemo vidit. Mozda i bolje tako jer ce tada rezultati bit najpouzdaniji. Do tad moram strogo mirovat a to vec i radim.

Iskreno neznam ni sta bi mislila... oni na hitnoj su me totalno dotukli rijecima i nemogu se niti nadat, a mozda i bolje da je tako, da se ne nadam cudoo, bolje da dozivim cudo! Sad cekat ponediljak, ako do tad ne dode do neke promjene. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Grizli
    03. Travanj 2018. 18:50

Gricko pa to je strasno. Kako te pustaju tako dugo u nepoznatom stanju. Uzas. Ja bi iskreno otisla u prvi privatni labos i vadila betu da znam na cemu sam. Boze moj, sirota ti poludit od brige do ponedjeljak.

• Babylove
    03. Travanj 2018. 19:01

Gricko slazem se u potpunosti sa Grizli i jako mi je zao sto si u takvoj situaciji...
    Cure sretno s trakicama 😊😊
    Ja sam danas bila na uvz i folikul je 16mm... sutra navecer si moram dati stopericu i u petak ujutro u 8 moram na uvz i ako je sve ok idemo dalje...
    Ali nekako koliko se nadam pocela i sam gubiti nadu jer nekako imam osjecaj da ce folikul puknuti prije reda, ako vec nije jer evo vec imam znatno pojacan iscjedak, iako i po mom kalendaru i po dok. izracunu O bi trebala biti u cetvrtak al vidjet cemo, nema spavanja do petka 😦😦

Diana30
    03. Travanj 2018. 19:07

Hej cure nije me bilo par dana,Gricko zasto tek u ponedjeljak beta.,jer se nevadi svaka 2dana da se vidi jel se pravilno dupla.drzi se draga...ja sam jutros radila test i negstivan je.grudi me bole onako lagano pristici su tu tsko da ovaj mj nista,bas sam u bedu.,Venea kakve si ti imala simptome prije M?ili nisi ni imala

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

tata_me_zove_zlato
    03. Travanj 2018. 19:23

Gricko draga,izvini,ali ti si pored dijagnoze uskracena i za potencijalnu terapiju koja bi do ponedeljka mozda mogla dovesti stvari u normalu.Ja sam prokrvarila u 7oj nedelji trudnoce,iz istih stopa otisla na urgentni ,sestra rekla skini se da vidimo krv na ulosku.Ja uradim to,ona kaze:To nije sveza krv,nije direktno iz materice,dr trenutno NE MOZE da vas pregleda,mozete otici kuci ili da vas primimo na lezanje.Ja se spustila na stolicu i rekla :Ni jedno ni drugo,sedecu upravo ovde dok me dr ne bude mogla pogledati.Dosla je posle 15 minuta.Srculence nije kucalo.Ali ja da sam tada otisla kuci poslusajuci tu sestru,jela bih se do kraja zivota jer ne bih znala da li je kucalo i dalje i da li sam mogla spreciti ishod.Da je do njih,nazalost,mnoge bebe bi bile izgubljene.Majke su te koje grizu i makar ispale nepristojne i bezobrazne...ponedeljak je jako daleko za tako nesto,to je cinjenica.Ja verujem da i ti kao majka znas i osecas sta je najbolje uraditi jer ipak mi nismo u tvojoj kozi i ti imas uvid u celu situaciju.Ja ti svakako sve najbolje zelim i iskreno se nadam i verujem da ce biti sve u redu. 

tata_me_zove_zlato
    03. Travanj 2018. 19:25

Meni je inace stigla M ,nema suza ovaj put,vadim trakice iz fioke i krecem detaljno da lovim ovulaciju.Jedino ne znam kako da uskladim to apstiniranje njegovo ,da spermici budu kvalitetni ,a da ne budu prespori ako preteramo sa apstinencijom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.