Gricko cuvaj se, znam kroz sta prolazis, pobrini se da ti daju adekvatnu terapiju do ponedjeljka, dakle duphaston najjacu dozu te aspirin to sam ja dobila preventivno doktorica je tada rekla da moramo uraditi sve sto je u nasoj moci, sto god bude budi jaka.
Cure,
Kolika je velicina folikula kada nastupi ovulacija, Babylove spominje 16mm, je li to znaci zreo folikul za pucanje ili treba jos da raste? Ja sam bila na uzv bio je vodeci 14mm doktorica je rekla da je to suvise malo da treba da ide do 25mm. Zbunjena sam.
Kod sporih spermica mom muzu su preporucili apstinencija najvise 3 dan, cak i za zacece su rekli da je veca mogucnost da ce oplodnja biti sa spermicem od prije 2 dana nego sa onim iz odnosa na dan O. Ako ih ima premalo onda apst.najmanje 3 dana. To nam je preporucio jedan stariji urolog koji je doduse u penziji al eto covjek valjda zna
Gricko cuvaj se, znam kroz sta prolazis, pobrini se da ti daju adekvatnu terapiju do ponedjeljka, dakle duphaston najjacu dozu te aspirin to sam ja dobila preventivno doktorica je tada rekla da moramo uraditi sve sto je u nasoj moci, sto god bude budi jaka.
Cure,
Kolika je velicina folikula kada nastupi ovulacija, Babylove spominje 16mm, je li to znaci zreo folikul za pucanje ili treba jos da raste? Ja sam bila na uzv bio je vodeci 14mm doktorica je rekla da je to suvise malo da treba da ide do 25mm. Zbunjena sam.
Moj gin je meni rekla minimalno 18 do 27 mm da bi trebao biti pred pucanje.
A sta daje vam recem. Zivim u njemackoj ode nema privatnih labosa niti ginekologa. Ja rekla da duphastone jer sam pila u prosloj T oni me blido gledaju st ce mi to...ah sta rec. Uzas zivi :(
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Cure,
Meni iskreno nitko nije nista rekao koliko je zrel za pucanje a ja sam zaboravila pitati u svom tom uzbudenju, citala sam da je vec 17 zrelo za pucanje,
Vidjet cemo u petak....
Mislim da ove moje trakice ne valjaju, pišnula trakicu sada sada nema uopće crte druge.Imam još 4, a one roze mi nisu došle. Kako bude neka bude, ovaj mjesec.Gricko draga što da ti kažem, drži se i neodustaj.
Petrisa koja kolekcija! Sto si ti svaki dan to radila ili nekoliko puta dnevno?
Jel koja koristila nedavno clear blue test za trudnocu? Jer jutros sam jednog koristila, al malo me zbunilo to sto cim sam ga izvadila iz pakiranja u testnom prozorcicu vec je bio vidljiv - prilicno jako vidljiv. Ja sam mozda zadnji put prije godinu dana i ne mogu se sjetiti dal je to normalno ili ne, a na njihovim stranicama nema nista u niti jednom prozorcicu prije testiranja, a znam da drugi koje sam koristila nedavno isto su prozorcici u pocetku skroz bijeli nema nicega. I sad ne znam dal uopce valja taj test.
Grizli ja sam ga koristila, prozorčić je bio prazan odnosno na njemu nije bilo ništa prije testiranja. Kasnije se pojavio pješčani sat i rezultat.
Je li ostao minus i nakon testiranja ili se bar nešto promijenilo, u smislu da je pokazao pješčani sat kao znak da nešto odrađuje?
Evo da se i ja malo pojadam :)
Trenutno smo mm i ja na terapiji antibioticima za bakteriju u vaginalnom brisu, imam potrošiti još 3 vaginalete te napraviti kontrolni bris.
Trenutno mi je 23 dan ciklusa i nadam se da će kasniti da sve napravim do sljedećeg ciklusa da od 2dc mogu dobiti stimulaciju ovulacije i baciti se na posao. Po običaju mi ciklusi traju oko 35 dana. :)
Imam malo vremena, zna li koja nakon koliko dana od zadnje vaginalete se rade kontrolni brisevi na bakterije?
Ako i sljedeći mjesec budem na čekanju tačno ću da poludim, jako sam nestrpljiva jer imam osjecaj da tapkam u mjestu i ništa se ne događa. LH trakice nisu nikad pozitivne odnosno imam testnu crtu istog intenziteta kao kontrolnu ali nije nikad jača, da li ovo znači da ipak bude ovulacija nemam pojma. Ako ne stignem dobiti klomifen u narednom ciklusu ići ću barem na folikulometriju pa možda uspijemo i prirodno.
Cure evo nikako da vam se stignem javiti. Kod mene nema nista nova, idem sutra na folikulometriju.
Sto se tice trakica i meni su skroz zbunjujuce. Valjda ovisi o vise toga.
Grizli ja sam koristila cleaeblue easy i bio mi je odmah vidljiv u T prozorcicu, isto ko tebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji