Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    06. Travanj 2018. 12:27

Grizli da da za tebe je bilo pitanje. A zašto se tačno daje duphaston ako su redoviti ciklusi? Znam da ga uzimaju žene kod dugih ciklusa da izazovu M. M

Grizli
    06. Travanj 2018. 13:19

Meni su dali ga zbog visestrukih spontanih, pa ga daju drugi dio ciklusa da ne bi opala razina progesterona ako je doslo do zaceca da se sprijeci rani spontani. Zato ti ga ja pijem.

06. Travanj 2018. 13:26

Grizli, ne odbacuj nista dok ne vidis da je dosla M, bez obzira na simptome, i Venea je osjećala da ce dobit pa eto plusic na kraju, tako da se nikad ne zna, držim fige i da je kod tebe tako, ne zamaraj se nevaljanim testom ☺

Anymany stvarno nikako na kraj sa tim trakicama, ne znam koje koristis, al bi se trebala pojaviti testna crtica, pogotovo ako je dan prije bila prisutna.

Babylove, koliko god se pripremimo na najgore, opet kad se to desi, obori nas, emocije su to velike za bebu, razumijem te, sretno dalje i samo naprijed, bit će 🙏

Helena nema te ☺ znam da smo ja i ti tu negdje sa ciklusom, nadam se da si dobro i da je sve ok 🤗

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Babylove
    06. Travanj 2018. 13:37

Hvala vam cure, tesko mi je lagala bih kad bi rekla da nije, cim me netko nesto pita gotovo suze na oci  koliko god se ja trudila biti jaka bas su me oprale emocije, bit ce da se sve nakupilo... ali bit ce sve ok, sutra cu vec biti kao nova, razmisljam dal da idem probati jos jednom bez stimulacije jer taman u 6 mj sam narucena za ljekove i neznam ni sama sto da radim... dragi zeli da idemo, stvarno mi je podrska al neznam 2 tj do nove M pa cu do tada odluciti...
    Grizli koji ti je danas dan ciklusa?

Petraaa
    06. Travanj 2018. 13:39

MalaTajna222

Petraaa je li ti je to prvi ciklus da uzimas klomifen ? Meni ga je prepisala da uzimam od 3-7dc (tj.5 dana).samo sad sam na 15dc. Pa moram cekat prvo M.
    Ajme tog cekanja viseee😞

Da da, prvi put, isto sam uzimala od 3-7 dana, ja sam taman dosla 3dc reci joj da mi duphaston nista ne pomaze za smedi iscjedak i pita ona mene koji ti je danas dan, ja rekla 3dc i odma taj dan krenuli s klomifenom i inofolicom, sad pratimo folikule, mislim da ce O za 2-3 dana pa cemo vidjet hoce ovo bit nas mjesec, ako ne nastavljamo s klomifenom jos dva mj iako me malo strecnulo kad je rekla na pregledu ooo ovo bi mogli bit lijepi blizanci hahaha 😮😂

Grizli
    06. Travanj 2018. 14:38

Kike nista kod mene vjeruj mi imam smedji iscjedak kontinuirano koji se primjetila sa pojacao danas tako da samo sto nije stigla. 
    Babylove poznat osjecaj da se raspadas od tuge a zelis biti pozitivna. Drzi se i mozda dragi ima pravo mozda da probate opet, malo sad odmoris poslozis si sve u glavi. Nikad se ne zna mozda bas bude uspjeha pa si skratis muke. A meni je danas 32.dan, al sam do 28.pila duphaston tako da jos imam lufta za dobiti. 
    Petraa onda mozda najbolje da odmah 2 malca budu, ajme koja sreca. Show

Petraaa
    06. Travanj 2018. 15:46

Ajme da to bi stvarno bio show hahhaha 🤣🤣

• Babylove
    06. Travanj 2018. 18:11

Grizli

Kike nista kod mene vjeruj mi imam smedji iscjedak kontinuirano koji se primjetila sa pojacao danas tako da samo sto nije stigla.
    Babylove poznat osjecaj da se raspadas od tuge a zelis biti pozitivna. Drzi se i mozda dragi ima pravo mozda da probate opet, malo sad odmoris poslozis si sve u glavi. Nikad se ne zna mozda bas bude uspjeha pa si skratis muke. A meni je danas 32.dan, al sam do 28.pila duphaston tako da jos imam lufta za dobiti.
    Petraa onda mozda najbolje da odmah 2 malca budu, ajme koja sreca. Show

Joj ti si jadna za razliku od mene prosla cuda i dalje si pozitivna tako da znam da je ovo moje zapravo nista i bit cu ja super samo da prespavam i da me svi prestanu ispitivati.... nadam se da ti M nece stici...
    Petraaa navijamo za blizance 😁😁😁🤞🤞🤞

Grizli
    06. Travanj 2018. 18:42

Babylove nije tvoja situacija nimalo laksa od moje, tvoji problemi nisu nista, veliki su za vas dvoje koliko i borba za bebu. Tako da ti razumijem koliko smeta kad svi ispituju. Ja sam se pocela izolirat od onih koji ubadaju nos kad ne treba, jer najmanje od svega ti sad trebaju tudji komentari i iispitivanja.Posveti se sebi i muzu jer to je normalno da ste zalosni u takvim situacijama. Bitno je da se umiris i skupis snage za dalje.
    I moja M stigla reci cu napokon jer mi je vec vise ju do p*** cekati. Sad 1-2 dana u pauziranja u mozgu, a onda opet krevu sive stanice ropotariti bi reko moj muz.

• Babylove
    06. Travanj 2018. 19:17

Hvala ti na ovim rijecima 😊 meni se tesko izolirat od ispitivanja jer radim u frizerskom pa onda svaki cas ispitivanje....
    Zao mi je sto je opet dosla.... 😦😦 
    Molim se za tebe da je sljedeci dobitan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.