Grizli znam da je opasno ako boli u ramenu ali za sada mi je locirana na tom jednom mjestu...pitat ću obavezno sutra na pregledu...
Hvala vam nadam se da cemo u petak vidjeti mrvicu nasu ☺️ A iskreno ja sam najvise poboljsanja vidjela koristeci Inofolic odmah sam raspoznala plodne i stvarno sam po sluzi skontala koji je dan O i eto nakon samo mjesec koristenja ostala sam trudna,tako da vrijedi probati.. zelim vam svima punooo punooo srece da sto prije ugledate svoje plusice ☺️☺️
Pina mozes si kupit bilo koje prenatale u ljekarni ili dm/muller trgovinama ne mora biti samo folacin na recept. Za cajeve ne znam nisam nikad s njima se koristila jer sam alergicna na dosta toga pa od straha se ne upustam u cajeve. Treba biti oprezan sa tim cajevima jer koliko znam neki ne mogu zajedno i treba paziti na dane u ciklusu. Al aigurno ima curka koje su probale pa ce ti znat vise rec. A za dragog pa najbolje je neki multivitamin, mislim moze on uzimat i fetilup za muske, l-karnitin, cink,l-arginin... Dosta toga je dobro za decke. A mozete i maticnu mlijec probat.
Inofolic je recimo dobar ako imate pcos ili duge cikluse. Dobra je za kvalietut jajne stanice, al meni je recimo dosta skratio ciklus se kad sam ga pila stalno pa sam jendo vrijeme ga uzimala samo prvih 10 dana ciklusa.
Imam nelagodu u donjem dijelu trbuha, lagane grceve i osjecaj ko da budem procurila svaki cas..i tak cijeli dan :( :( bojim se da bude dosla uskoro
Oprostite cure jer sam vas zabrinula 😥 nadam se da ce se i nastavit sve ok 🙏❤️ uglavnom jede mi se sve kiselo... Salata sa mali više octa ili aceta balsamica.. Kisele paprike i slicno 😁ne znam koliko je to zdravo jest . Pokusavam sto vise povrca jesti.. Naravno nekad mi se omakne i koji komad pizze ili topli sendvic. Jos uvijek imam onaj osjecaj zatezanja i nekog osjecaja dole da se nesto događa. Nikad nisam imala problema sa tenom pa nemam ni sad neke probleme osim mozda ponekog sitnog pristica i nekako mi je lice hrapavo na dodir kao da nije cisto..pa odradim svako drugi dan piling pa bude bolje 😁
Cure moje ja evo ludimmmm.... Pisala sam jucer za rozikasti iscjedak kojeg je bilo jako malo i mozda predvece ooet malo ali smedje skroz... Od jutros samo. Malo na ulosku dnevnom i kad piskim i obrisem se .. Nikad mi sw prije tako nije desilo ako cu dobiti dobijem normalno pitam se sta je sada???? Danas je 24 dan ciklusa i menstracija mi treba doci tek u medelju ali posto sam pila progesteron je li moguce daje ovako od njega i ako jest zasto ne prokine ???? Grizli pomozi :(
Želim male bebane <3 <3 <3
Moguce da je progesteron skratio ti siklus pa je to najava M. Treba neko vrijeme dok se ne unormali ciklus pod progesteronima. Koliko dana je proslo od zadnjeg progesterona?
Mini samo ti papaj sto ti se jede. Jedna pizza nije nikog ubila. Ocat samo pripazi jer ima alkohola u sebi pa probaj ga zamjeniti limunom. Nije to puno alkohola al ja pusem na hladno. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji