Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    04. Prosinac 2018. 18:32

Hej curke, evo da se javim. Danas išla na kontrolu nakon kiretaže. Sve su dobro očistili. Pita me dr. imam li kakve tegobe, pa sam spomenula da mi je jučer jako krenuo smeđi iscjedak pomiješan sa gustim bijelim i malo me grči, a ona meni možda ti je to nekakva upala, odi kod svoje ginekologinje. Ja rekoh ok, ionako idem po nalaze briseva joj odnijeti i da joj se javim. Dođem kod svoje, ona kaže zašto je ona tebi mene poslala, ja joj ispričam i kaže mi Primarijus dr te pregledavala i ona te pošalje meni! Meni je to sve skupa bilo smiješno, nisam osjećala da sa mnom nešto ne štima niti slično, štoviše dr su mi poslije zahvata rekli da je to normalno i da se ne trebam preplašiti. Uglavnom, brisevi su mi ok, nakon 2 ciklusa će me poslati na test na trombofiliju. Ne, nemam upalu :D
    Jaaaaooooo tko će dočekati dva ciklusa!!!

• Tonkica1
    04. Prosinac 2018. 18:32

Trudilica ja vidim sjenku....

• baby
    04. Prosinac 2018. 18:34

Trudilica ne vidim dobro, nekakva sjena je.

Hanni27
    04. Prosinac 2018. 19:10

Curke bok. Ovako, radimo na bebi. Inace imam pcos pa to malo teze ide (vec 7mj). Zadnju m sam imala 17.10. Ciklusi su mi inace jako neredoviti, dobijem u prosjeku svakih 50+ dana. E sad, prije tocno 2tj sam primjetila ovulaciju prema iscjetku i boli u jajniku. Nakon toga su me boljele grudi i bradavice na sam dodir. Radila sam test prije dva dana s popodnevnim urinom i bio je negativan. Danas sam trebala dobiti, prema ovulaciji, bole me grudi i trbuh, ali nista... Da nije mozda rano bilo za test? Vec mi je dosta tih minusa. Pijem i Femisan tinkturu i maticnu i konopljiku... Koma. 

tata_me_zove_zlato
    04. Prosinac 2018. 19:53

Vrazicak...nisam sigurna da je troll,ali u svakom je njenom postu bilo draga,ljubim te draga moja,hvala drage,i slicno,mnogo mi bilo smesno..neko je pitao za sliku mog stomaka,evo sad me sin uslikao,mi smo vam inace bas,bas veliki u ovoj trudnoci 😁💗🌼

url=https://lilypie.com]

Grizli
    04. Prosinac 2018. 19:54

Trudilica nesto se nazire desno, al daj pricekaj 2 dana pa naoravi test ovako se samo mucis draga s testovima a jos ti je rano.
    Tonkica mislim smijesno i zalosno kako te setaju. Ne kuzim zasto moras cekat 2 ciklusa za trombofilju? Nju ili imas ili nemas nema tu neke veze sa ciklusima.to prvi put cujem moram priznat.
    Hanni dobrodosla i zelim ti plus sto prije. Za regulaciju ciklusa sa pcos je dobar inofolic isl. preparati sa mioinozitolom. Preporucila bih ti da si izvadis spolne hormone i ogtt test ako nisi trudna

Grizli
    04. Prosinac 2018. 19:58

Tata ajme meni koji lijepi busic! A za vrazicak se slažem malo je bilo smjeano i kontradiktorni su bili postovi al dobro nema veze. Ako je zensko ja joj zaista ne zelim nikad da bude na ovakvom forumu zbog zelje i ceznje za bebom. 

_svjesna
    04. Prosinac 2018. 20:10

Hanni, obzirom na tvoje cikluse, potrazi strucnu pomoc nemoj se truditi zatrudniti bez pomoci dobrog doktora, to ti je moj savjet. Dobronamjeran. 
    Tata, tu su blizanci 😁 
    Kao moja dva stomaka, fascinantno. Presladak je. ❤️

Hanni27
    04. Prosinac 2018. 20:33

Hormoni svi u redu, inzulinska rezinstencija ok... Spermiogram ok. Endokrinologica mi rekla da ne vidi prepreke za zacece, i da to po njoj nije pcos vec blazi oblik policisticnih jajnika, jer je i ovulacija prisutna. Inofolic sam pila, ali mi nije pomogao, vise mi je pomogao femimaxx. Valjda ce se biti nesto uskoro... Vidjet cemo. Citam vas i javljam novosti. 😊😉

teresita
    04. Prosinac 2018. 20:44

Evo da se i ja javim, proslo je mjesec i nesto sitno od kiretaze, docekala vec jedan ciklus, sad u iscekivanje drugog pa onda mozemo probati opet. Kako ste vi cure bile nakon kiretaze? , jel imala koja komplikacije nekakve, ili je teze ostala trudna.?? Ja se zaista nadam da ce upalit iz prve kao do sad, no onda druga vrsta straha.... tribati ce zivaca za priživiti to sve ☺️☺️😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.