Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    04. Prosinac 2018. 20:46

Hanni ne znam sto da ti savjetujem onda ako su bas svi hormoni uredni cudno da su ti tako dugi ciklusi. Jesu probali sa duphastone terapijom? Iz mog iskustva cure sa tako dugim ciklusima bas tesko zatrudne. Ne znam koliko imas godina al mozda da se javite i na humanu mozda mogu oni savjetovat jos nesto od pretraga 

Grizli
    04. Prosinac 2018. 20:47

Tata samo jos nesto da ti kazem trenutno ne znam dal savi vise ljubomorna na tu tvoju pidzamu ili busicu 🤗😍😉

Mika111
    04. Prosinac 2018. 21:40

Tata prekrasan ti je trbuščić, jos malo i bebica je u tvojim rukama😊😊.
    Teresita ja sam nakon kiretaže cekala 5 ciklusa iako su mi doktori rekli da mozemo vec nakon 3 ciklusa, i uspjelo nam je iz prve, ali na zalost oper je završilo spontanim sto kod tebe nece biti slucaj, samo sam htjela reci da se nista nije kompliciralo obzirom na kiretažu

• medi89
    04. Prosinac 2018. 21:52

Grizli

Moguce da je progesteron skratio ti siklus pa je to najava M. Treba neko vrijeme dok se ne unormali ciklus pod progesteronima. Koliko dana je proslo od zadnjeg progesterona?
    Mini samo ti papaj sto ti se jede. Jedna pizza nije nikog ubila. Ocat samo pripazi jer ima alkohola u sebi pa probaj ga zamjeniti limunom. Nije to puno alkohola al ja pusem na hladno. Sretno!

Grzili u petak je bio zadnji dan od jucer mi je taj iscjedak znaci malo na ulosku i kad piskim bolova nikakvih osim dosadne prehlade... 

Želim male bebane <3 <3 <3

tata_me_zove_zlato
    04. Prosinac 2018. 22:00

Svjesna i ja nekad kazem mozda se druga beba sakrila i dr je ne moze videti 😂
    Grizli,hvala,a pidzama.....muz mi kupio i zove me za velicinu da proveri.Ja kazem uzmi donji deo M,a gornji XL 😁 nije kaze to tako.izvodljivo ,ne daju mu tako da raspara.Medjutim doneo mi kuci bas kako sam i porucila,kad sam ga pitala kako si uspeo,kaze ajde ne moras bas sve znati 😂😂😂 
    Cure,hvala vam svima,svima vam to naravno zelim sto pre,to vec i znate 🙏🙏

url=https://lilypie.com]

Grizli
    04. Prosinac 2018. 22:34

Medi ond aje moguce da jw to od progeaterona. Al i dalje navijam za plusic naravno... 
    Tata muz ti je zakon, bitno da si ti dobila pidzamu kako treba sta te briga kako je došao do te kombinacije... Car! 👏

Hanni27
    04. Prosinac 2018. 22:34

Grizli

Hanni ne znam sto da ti savjetujem onda ako su bas svi hormoni uredni cudno da su ti tako dugi ciklusi. Jesu probali sa duphastone terapijom? Iz mog iskustva cure sa tako dugim ciklusima bas tesko zatrudne. Ne znam koliko imas godina al mozda da se javite i na humanu mozda mogu oni savjetovat jos nesto od pretraga

27 imam. Dugi su jer samo jedan jajnik (manje policistican ovulira) . Zato imam mengu svaki drugi mj. Pila sam 5 god kontracepcijske pa su se jos i ulijenili jajnici (tako kaze ginekologica)... Zadnja dva ciklusa su kraca nego oni prethodni tako da mislim da se ipak nesto pokrece. Jer do nedavno ni nije bilo ovulacija, a to sam znala prema duljini krvarenja, izostanku plodne sluzi i boli... U prvom mj. idem na kontrolu pa ako ne bude plusic do tada vidjet cemo dalje. 

teresita
    04. Prosinac 2018. 22:44

Mika111

Tata prekrasan ti je trbuščić, jos malo i bebica je u tvojim rukama😊😊.
    Teresita ja sam nakon kiretaže cekala 5 ciklusa iako su mi doktori rekli da mozemo vec nakon 3 ciklusa, i uspjelo nam je iz prve, ali na zalost oper je završilo spontanim sto kod tebe nece biti slucaj, samo sam htjela reci da se nista nije kompliciralo obzirom na kiretažu

Meni je dr na kiretazi rekla 3 mjeseca, no ako se dogodi ranije dobro se dogodi, pa budem probala nakon dva😊😊,kontam ako tijelo nije spremno nece se nista dogoditi.... znas li uzrok ponovljenog spontanog?

Mika111
    04. Prosinac 2018. 22:48

Na zalost ne znamo uzroke, jos cekam nalaz inzulinske rezistencije i vitamina D, a odradili smo kariograme, TORCH, urin na CUM, pretrage na trombofiliju, OGTT, TSH i sve je uredno. Planiramo iduci ciklus ponovno krenuti u borbu s tim da mi je doktorica rekla da od plusa odmah krenem s aspirinom 100 i utrogestanima pa cemo vidjeti.

Ana Donna
    05. Prosinac 2018. 09:04

E cure, evo danas je dan kad M treba doći, nema je još! E sad može bit da ce vjestica doc veceras, ili kasni jer sam bila na putu, vidit cemo...uglavnom ne osjecam ništa, nema prišteva na licu, nema grčeva, cike ne bole, samo sam eto nervozna jako...jer je naravno godišnji zavrsio 😂 i nema još M,pa sam malo luda 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.