Trudilica ja ne znam zasto si bacila test u vatru! Sad sam tek skuzila da si vidila 2 crticu. Drzim fige da za 2 dana bude jasno vidljiva i da saljes sliki na kojoj je i mi vidimo.
Za vrazicak nemam komentara ako je troll zbilja zalosno i ruzno.
Mika kad god trebajadaj se i pifaj sve sto te zanima zato i jesmo ovdje.
Trudilica ja ne znam zasto si bacila test u vatru! Sad sam tek skuzila da si vidila 2 crticu. Drzim fige da za 2 dana bude jasno vidljiva i da saljes sliki na kojoj je i mi vidimo.
Za vrazicak nemam komentara ako je troll zbilja zalosno i ruzno.
Mika kad god trebajadaj se i pifaj sve sto te zanima zato i jesmo ovdje.
Osjećam se ludom dok ju promatram,cijeli dan ne bih mogla funkcionirati i samo bi gledala u nju. Jutros sam opet ponovila test,i ista stvar,blicom ju ne mogu uhvatiti da slikam,ali kad stavim na svjetlost je tu,mrvicu primjetnija. Jel moguće da će se pokazati tek za dan-dva,sa 11-12 dpo? Jer točno znamo kad sam ovulirala,pila sam klomifene i radila ovulacijske testove
Grizli, dobar mi je TSH. Vadila sam i njega i antitijela prije cc mjesec i pol. Ispod jedan je bio, vise se ne sjećam tocno koliko.
Trudilice ja mislim da ce to svakako biti jedna super vidljiva crtica za 2-3 dana čim se vec sada vidi pa makar i slabo 😊
Cure ja sam tako umorna. Nisam mogla spavati do 2 u noći zbog jake boli u ledjima i to desno od lijeve lopatice. Baš je jaka i nekako na mahove dolazi. Jutros nije bilo i sada opet. Nigdje nisam našla da bi to mogao biti simptom...da vas ne gnjavim ovdje sa simptomima ima li mozda neki podforum gdje cure pišu o ranom simptomima trudnoće? Hvala cure...
Trudilica ja te razumijem zasto si bacila test u vatru, i mislim da si dobro napravila i nadam se da ce ovih dana doci onaj pravi debeli plus kojeg ces čuvati zauvijek 💖
Minicooper tako mi je drago da si se javila i da je sve u redu! Vec sam se malo prepala i zapitala zasto se ne javljas, ali samo tako nastavi , i javi kako je prosao uzv 🙏 imam osjecaj da si vec na pola puta koliko se nisi javila 😂
ABC sretno i tebi na pregledu i da vidis svoje zrno 💖
Evo da vam ispricam jednu zgodu za dobro jutro... jutros mi je stiglo 50 lh trakica (s e baya za 7 funti, po Grizlinoj preporuci) pa sam se sjetila... kad sam tek rekla svojoj gin da želimo poceti radit na bebi, i trazila je da mi propise folacin.. nakon pregleda ja vidim da je propisala dvije kutije, i mislim se kao ma nece mi sigurno trebati dvije, ostat cu ja trudna u roku dva ciklusa.. a rec cu vam samo da je to bilo u svibnju 😂😂😂 isto tako s trakicama, dva puta sam narucivala po 20kom, kao necu ja to sve potrosit.. zato sam se sad opremila da slucajno ne propustim O 😂
Trudilica prwmali ti je razmak izmedju 2 testa zato se ni ne moze vidit jace crtica. Ja ti savjetujem da pricekas 2 dana i napravis ga opet. Vjerujem da ce biti jaca crtica nekog sada.
Lalla onda super kad je pod kontrolom stitnjaca. Najbolje da izvadis spolne jos 3-5dc pa vidis da tu sto ne koci.
Wintergirl jel ti se bol siri prema ramenu. Ako da nazovi svoju ginekologicu i reci joj za to. Za svaki slucaj! Ne bi te plasila, al bolje puhat na sladoled nego se opeci.
Pina folacin ce ti i te kako trebat u trudnoci zato navijam da ti sto prije gin prepiše recept za to al zbog trudnoce.
Grizli hvala, znam da treba ali evo nazalost u inozemstvu ostala bez njih. Mislila sam cak probati femisan kapi ili fertilup + kapsule ili caj od vrkute. Sto ti mislis o tome? I sto mi preporucas za dragog? Za njega bi bio najbolji neki vitaminski spoj jer je jako tezak s tim tabletama, pa ako imas neki prijedlog.
Trudilice ponovi test za dva dana i ja vjerujem da ce + biti velik k'o kuca.
Wintergirl cestitam.
Meni 7dana do menge. Ne ocekujem nista jer ovaj mjesec mi se svasta izdogadjalo tako da ne znam ni kad je bila ovulacija. Al svejedno sam si nekako cudna,evo sjedim i placem bez razloga jer sam naletila na faceu na neki plakat o humanitarnoj akciji i to tamo nedje u bijelom svijetu. I taki,rasplakalo me. A juce sam bila toliko nervozna da to nije normalno. Ako je PMS bogme je poludio skroz.
Uglavnom,jel itko pio FemiSan A kapi.? Kako ste ih konzumirali i zasto?
Pozdrav svima <3
Sortiraj odgovore
Najstariji