Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    03. Prosinac 2018. 13:27

Grizli mm nije radio spermiogram, ja stvarno ostanem jako brzo trudna pa su nam rekli da to nema bas smisla raditi.
    A sto se tice andola, sjecam se da si vec spominjala to svoje lose iskustvo pa sam i ja mislila odmah od iduce M poceti piti andol, ovaj ciklus mi nekako nema smisla jer jos necemo raditi na bebici. Jel ti uzimas andol i za vrijeme M ili tad napravis pauzu?

03. Prosinac 2018. 15:07

Mika111

Pina, meni isto danas 5dc, ali ovaj mjesec jos necemo pokusavati. Cekam jos nalaze inzulinske rezisrencije i vitamina D, to ce mi taman krajem mj.biti gotova. Sve sto smo dosad odradili (kariogram, briseve, TORCH, pretrage na trombofiliju) sve je uredno i nitko be zna zasto sam izgubila prosle 2 trudnoće. Dogovorila sam se s doktoricom da cim vidim iduci plus krenem s utrogesranima i andolom 100 pa cemo vidjeti, uzasno me strah, ali ako ne probamo necemo znati a mozda cw bas ovaj puta biti dobitan.
    Tebi zelim plus vec ovaj mjesec i da ne morate u nikakce obrade😊

drago mi je da su ti nalazi u redu, i mislim da zbog toga nema straha jer bar znas da ces opet moc ostati trudna, nadam se ovaj put sa sretnim zavrsetkom.  Onda ovaj mjesec otprilike u isto vrijeme ocekujemo O , koje ti metode pracenja inace koristis? Puno srece draga 🙏

Mika111
    03. Prosinac 2018. 15:16

Ja koristim samo cervikalnu sluz, stvarno je imam jako puno i uvijek tako odredim O, prosli puta nam je uspjelo od prvoga pokušaja, nadam se da ce ovaj puta kad se dogodi to biti to, dosta mi je razocaranja, vise se ne mogu ni veseliti pozitivnom testicu nego postanem sva u strahu, ali nema nam druge nego pokusati i nadati se da ce ovaj puta biti sve u redu. Nadam se da ce kod nas biti treca sreca🙏🙏

Mika111
    03. Prosinac 2018. 15:17

Aurora, sretno i da za nekoliko dana javis lujepe vijesti 😊

• ABC123
    03. Prosinac 2018. 15:25

Drage zenice evo mene s pregleda,jutros beta 11 447 doktor kaze da je sve uredu vidi se zumanjcana vrecica misli da je sve sasvim ok danas sam 6+4 narucili me ponovo u petak kazu da bismo tada vec trebali vidjeti bebicu ☺️☺️
    Winter i ja sam imala slicne simptome jako su me boljeli jajnici probadalo me svuda a doktorica odmah posumnjala na vanmatericnu ali sve je dobro kazu da se fino razvija unutar materice tako da su moguci isti ti simptomi i kod tebe ja nisam imala nikakav vise simptom osim povecanih i tamnijih bradavica.. sretno da bude sve uredu 💕💕
    Ostalim zenicama zelim da sto prije ugledaju svoje plusice 💕💕💕

• medi89
    03. Prosinac 2018. 15:33

Opet moje lazne nade ali nista ne kostam da pitam danas mi je 23 dan cikulusa i maloprije mi se pojavilo rozikasto malo nesto ali skroz svijetlo jedva sam i vidjela jer su gacice svijetle oa sam uocila ovulacija je po doktoru bila 12 dan pa se pitam je li to od progesterona znak da cu dobiti ili bi moglo biti implatacijsko? Nesto se bojim jer sam ovoliko bolesna pa nesto i kontam znam da je i prehlada siptom ali vec sedmicu dana sam bolesna... Ako ima neko neko misljenje neka pise.  

Želim male bebane <3 <3 <3

mrs_čiči
    03. Prosinac 2018. 18:43

Curke moje evo i mene sa LH trakicama. Situacija je slijedeca. Prvi put sam koristila trakice danas popodne dosle sa Wish- a pa kazem idem napravit, jer me bole grudi i dole me ziga u jajnicima, uostalom i da se upoznam sa trakicama. 
    Da ne vrtite film unatrag da ponovim, od 1.11 je krenilo krvarenje koje je bilo 7 dana nakon “menge”, protumaceno kao spontani. Pila sam estrofem i provera tablete, od provere mi je ostalo jos nekoliko dana za piti po dvije dnevno. Sada vi meni pokusajte pomoci sto sada znaci ova slika, dali ce tu biti ovulacije kroz par dana ili je mozda bila jer me dva- tri dana boli u jajnicima povremeno danas bas dosta grudi. Pliz pomoc ako itko zna. Trakicu piskila u 6 sati sada, nisam mokrila sigurno od 12-13 sati danas.

• Profa1988
    03. Prosinac 2018. 19:23

Čiči, kada ti testna crtica bude iste boje ili čak tamnija od kontrolne onda imas pik. To znaci da O nastupa 12-48 sati nakon. Ovisno što piše u uputama. Koje su ti boje trakice, jer svaka boja označava drugačiju osjetljivost.

mrs_čiči
    03. Prosinac 2018. 19:55

To sam citala ovdje od vas ali s obzirom na cijelu situaciju nemam pojma kad ocekivati O a kada M, sad sam cijela zbunjena... moje su plave trakice

• Profa1988
    03. Prosinac 2018. 19:59

Plave su ti najosjetljivije. Probaj se testirat svaki dan u isto vrijeme. A kad vidis da tamni onda mozes i dva puta, npr. u 11 i 18 sati i tako svaki dan. Ja imam aplikaciju glow s kojom slikam test i ona mj kaze da li je pozitivan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.