Ja glupača radila test s trakicom iz njuškala, pise na njoj 10mlU/ml..vec bi se trebalo pokazati da je trudnoca..negativan naravno..12 dpo..sad sam se totalno zbedirala...jucer cijeli dan osjecaj ko da budem procurila, danas opet toplina u trbuhu..ak treba nek dođe čim prije da se ne mučim..
Ana a da probaš napraviti test pa se riješiš iščekivanja?
Baby, mozda je jos rano, ponovi za dan, dva ako m ne dođe, a nadam se da nece. Jesi danas radila s prvim jutarnjim urinom?
Mika bolje cu pričekati još bar do sutra...lakše mi je čekat, jer sam već stotinu testova tak napravila prije, i obećala sam si da cu napravit ako mi bar 1-2 dana kasni :)

A htjela sam muza iznenaditi pa mu sutra ostaviti test na prozoru :) ko fol za sv. Nikolu :D ideja je bila dobra hh al od realizacije nista
Bok cure!
Da i ovdje napišem, na 9 dpo sam imala lijepu, svijetlo rozu crticu na trakici iz mullera, dok isti dan na First sign trakici iz dm - ništa!
Tako da, one Duchesse iz mullera su super osjetljive!
A htjela sam muza iznenaditi pa mu sutra ostaviti test na prozoru :) ko fol za sv. Nikolu :D ideja je bila dobra hh al od realizacije nista
Tako sam ja htjela svog za njegov rođendan….pa nisam uspjela😐.
A onda si mislim….za rođendan svakako dobije poklon, mozda je i veca fora da ga iznenadim za jedan sasvim obican dan pa da mu i taj dan ostane u posebnom sjecanju…
Slažem se :) kolko god si mislim pa budem cekala dok mi ne kasni neki vrag mi neda mira i onda idem radit ranije..
Istusiram se ljepo i obucem i evo vjestice...tako da nista od mog plusica..
Alisa ako su ovulacijske onda ti se blizi ovulacija, mislim da bude ubrzo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji