Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    05. Prosinac 2018. 09:29

Ja glupača radila test s trakicom iz njuškala, pise na njoj 10mlU/ml..vec bi se trebalo pokazati da je trudnoca..negativan naravno..12 dpo..sad sam se totalno zbedirala...jucer cijeli dan osjecaj ko da budem procurila, danas opet toplina u trbuhu..ak treba nek dođe čim prije da se ne mučim..

Mika111
    05. Prosinac 2018. 09:43

Ana a da probaš napraviti test pa se riješiš iščekivanja?
    Baby, mozda je jos rano, ponovi za dan, dva ako m ne dođe, a nadam se da nece. Jesi danas radila s prvim jutarnjim urinom?

• baby
    05. Prosinac 2018. 10:13

Da

Ana Donna
    05. Prosinac 2018. 10:52

Mika bolje cu pričekati još bar do sutra...lakše mi je čekat, jer sam već stotinu testova tak napravila prije, i obećala sam si da cu napravit ako mi bar 1-2 dana kasni :) 

• baby
    05. Prosinac 2018. 11:47

A htjela sam muza iznenaditi pa mu sutra ostaviti test na prozoru :) ko fol za sv. Nikolu :D ideja je bila dobra hh al od realizacije nista

VolimJesen
    05. Prosinac 2018. 11:51

Bok cure!
    Da i ovdje napišem, na 9 dpo sam imala lijepu, svijetlo rozu crticu na trakici iz mullera, dok isti dan na First sign trakici iz dm - ništa!
    Tako da, one Duchesse iz mullera su super osjetljive!

• baby
    05. Prosinac 2018. 12:20

Aurora87

baby

A htjela sam muza iznenaditi pa mu sutra ostaviti test na prozoru :) ko fol za sv. Nikolu :D ideja je bila dobra hh al od realizacije nista

Tako sam ja htjela svog za njegov rođendan….pa nisam uspjela😐.
    A onda si mislim….za rođendan svakako dobije poklon, mozda je i veca fora da ga iznenadim za jedan sasvim obican dan pa da mu i taj dan ostane u posebnom sjecanju…

Slažem se :) kolko god si mislim pa budem cekala dok mi ne kasni neki vrag mi neda mira i onda idem radit ranije..

• baby
    05. Prosinac 2018. 14:37

Istusiram se ljepo i obucem i evo vjestice...tako da nista od mog plusica..

• Alisa
    05. Prosinac 2018. 15:48
    Cure koje koriste trakice,sta mislite?
    Cure koje koriste trakice,sta mislite?
  • baby
    05. Prosinac 2018. 16:03

Alisa ako su ovulacijske onda ti se blizi ovulacija, mislim da bude ubrzo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.