Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    05. Prosinac 2018. 16:03

Baby žao mi je što je došla, puno srece u sljedecem ciklusu, samo hrabro 💓
    Alisa, sutra još jednom testiraj blizu je, čak bi rekla da bi preksutra mogla bit pozitivna, ugl blizu je O

Mika111
    05. Prosinac 2018. 16:06

Baby zao mi je da je stigla m, zelim da ti vec iduci ciklus bude uspješan.😊

• Alisa
    05. Prosinac 2018. 16:19

baby

Alisa ako su ovulacijske onda ti se blizi ovulacija, mislim da bude ubrzo

Ovulacijske su da,ok,hvala,ova od danas je bas dosta tamna pa me zbunilo..ali ipak jos nije to to izgleda

• medi89
    05. Prosinac 2018. 16:38

Ja sam ipak dobila ponovoooo... Toliko sam. Umorna na poslu sam. Jutros se isplakala... Zanima me sta je sa mnommm??? Ako su mi nalazi uredni jajvodi propuhivanje uredu histeroskopiju uradila imala neke priraslice i bile su kao spirala poslje njih zatrudnila spontani veoma rano... Sta se desava ako nema drugih prepreka???, u muza spermogram odlican dali da idem na ivf sta mislite amh mi je ponizak a 29 godina mi je vec??? 

Želim male bebane <3 <3 <3

• wintergirl
    05. Prosinac 2018. 17:13

Ako neka od vas ima životinjice kod  kuće pa je možda upućena: imam papigu, kunića i štenca od 6 mjeseci. On se još dosta puta pomokri po stanu, može li meni nešto biti kad to čistim? Znam za mačke da nije dobro zbog toksoplazme...ali ne znam za ostale životinjice...danas ću na pregledu pitati gin....

tata_me_zove_zlato
    05. Prosinac 2018. 17:59

Wintergirl,ne moze nista biti od malog nevaljalca,samo redovno ruke peri i to je to.Eto na mojoj profilnoj mozes videti moju blesu,sada joj deset meseci,ali jos letos sam cistila za njom na pola trudnoce eto.

url=https://lilypie.com]

• perla
    05. Prosinac 2018. 17:59

wintergirl

Ako neka od vas ima životinjice kod kuće pa je možda upućena: imam papigu, kunića i štenca od 6 mjeseci. On se još dosta puta pomokri po stanu, može li meni nešto biti kad to čistim? Znam za mačke da nije dobro zbog toksoplazme…ali ne znam za ostale životinjice…danas ću na pregledu pitati gin….

Mislim da samo moraš voditi računa o higijeni ruku nakon čišćenja životinjica,i redovito voditi psića veterinaru(cijepiva i one aniparazitne tabletice što im daju).

• wintergirl
    05. Prosinac 2018. 18:35

Evo mene nakon ultrazvuka. Gin najprije gleda dugo i pita ako me inace nešto boli i kaže da ne vidi  trudnocu u maternici te da je obzirom na betu 1295 negdje van maternice. Da je to jako rijetko ali se dogadja i da se obicno pocne krvariti. U tom trenutku ja već ne znam za sebe od šoka da bi mi onda rekla da ipak vidi gestacijski mjehur i da je jako mali i da neće dirati nego se vidimo za dva tjedna jer osim toga ne vidi ništa. Da pazim da se ne razbolim u ta dva tjedna. Meni je danas 6 tjedana od zadnje mjesečnice ali imam duge cikluse. Izgleda da se moram pripremiti na obe opcije..moram se smiriti nekako.

yoyo102
    05. Prosinac 2018. 18:43

Wintergirl bit će sve dobro  draga držim fige <3

yoyo102
    05. Prosinac 2018. 18:46

Koke iako sam si rekla da sam se prestala nadati, evo me.
    27 dc, nemam pojma jesam li ulovila ovulaciju- kao da je bila neka kasnija malo.
    PMS krenuo tek prije dva dana, ali znam da m dolazi :(
    Ovo je prvi ciklus od kada pokušavamo, da nisam test kupila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.