Cureee mojeeee evo me oprostite sto se nisan digo javljala.. Stvarno san bila na 100 strana.. Zavrsila sezona pa smo ono isli na put pa kad smo se vratili vraćanja u rutinu... Pa svi frendovi zovu koje zbog sezone nismo vidjeli jer nismo imali vremna.. Pa non stop neko kroz kucu 🤪 a nama samo fali malo mira 😁 pa onda moj rođendan pa godinsnjica braka pa sad pripreme za muzev rođendan. Uglavnom nisam vas zaboravila. Ja sam dobro hvala Bogu, u iscekivanju drugog pregleda. 🤗🙏😍 Nemam mucnina nego samo gađenja na određene mirise i hranu. Cini mi se da je trbuh narastao bar moj muz tako kaze 🤗 i prije sam bila malo na tom području jača pa je sad mozda jace naglašeno. Mislin da se vidi ono da je stomak drugačiji a ne kao da aam samo debela 🤪. Uglavnom mojim trudnicama sve najjjjj i da izguraju junački do kraja 😍🙏 a trudilicama želim puno vjere i samopouzdanja ❤️ iako se ne poznamo uživo prirasle ste mi sve srcu 😍❤️😘
Evo Mini! 🤗🤗 Drago mi je da si se javila i jos mi je draze da sve ide kako treba. 😉❤️
Samo pozitiva i bit ce sve super. ✌🏻
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Elenica onda najbolje se opustiti i uzivati. Pretpostavljam da nisi starija od 35 kad gin ne zuri s peetragama nakon 6mj. Polako doci ce. Jedino mozea pocet uzimat prenatale to je dobra priprema za trudnocu.
Lalla koliki ti je TSH? Svakako bis trebala provjeriti hormone a godinama se mjenjaju. Spolne i stitnjace ako nisi dugo vadila ih.
Mika i ja sam ostajala lako trudna. U 1,5 godinu 4 puta s time da nakon svakog spontanog smo imali pauze od 3.mj. Pa na kraju mm ima spore spermije i ocito je uzrok upravo to. Mozda on ima puno sjemena i volumen i sve, al je mozda morfologija losa. Svakako bi to trebao odraditi. Andol uzmem obicno oko 10-11 ujutro svaki dan osim 2 dc jer meni onda kevarenje bude najjace pa da bas ne potenciram joa vise. Al ostale dane uredno uzimam.
ABC super divne vijesti da je ave u redu. I nadam se da ces vidjet vasu bebicu u petak.
Medi peogesteron moze imat utjecaj da se pojavljuje neki obojani iscjedak prije M, a moze biti i implantacija. Svakako dezim fige da je ovo drugo.
Mini bas mi je drago cut te... Samo nek si ti dobro i uzivaj u trudnoci! Sretan rodjendan sa zakasnjenjem onda 😊
Ja sam bila kod 3 ginekologa i nijedna nije spominjala spremio, mogu traziti jos njegovu doktoricu pa da mu da uputnicu i da jos i to napravimo, iako ako je to uzrok ne znam kako na to mozemo utjecati. Koliko sam skuzila vi idete na ivf ali i spontano pokušavate a to ti je onda opet rizik jer ne znas koji spermij ce oploditi js
Poslala sam poruku prije nego sam zavrsila
Uglavnom, ne znam vise sto bih, vec sam se pogubila u svim tim pretragama i imam osjecaj da i dalje necemo znati u cemu je problem
Tebi Grizli hvala na svim savjetima koje si mi dala😊, i zelim ti iducu uspjesnu trudnocu na koji god nacin do nje došli. ☺😉
Nisam se mogla suzdržati jutros (9dpo) i napravim test naravno, i ugledam sjenu gdje bi trebala biti druga crtica,vidljivu samo iz određenog kuta, nemoguće ju uslikati . Nakon 10min buljenja u test znala sam da bi me to izluđivalo cijeli dan i bacim ga,ne u smeće nego u vatru,da ga ne mogu izvaditi 😂 Izluđuje me ovo čekanje ☹️
Mini drago mi je sto si se javila, uzivaj 💓 pošalji koju slikicu bebice sa uz 😘😘
Evo prvo moju sestru uhvatila viroza pa mene, a sutra bi još trebala dobit :( grlim wc školjku cijeli dan, prekrasnoo 😂
Mika njemu to svakako treba dati opci doktor uputnicu. Mm ima spore spermije, a ja trombofiliju, a zapravo su nam dali ivf bas da izbjegnu da spori spermij oplodi js. S time da sad pazimo na broj dana razmaka izmedju odnosa jer je kod veceg razmaka imao puno bolji rezultat. I nadamo se najboljem ishodu ako se spontano dogodi. U pocetku nismo htjeli kao riskirati al s vremenom smo odlucili se opustiti i sto bude. Nije ni ivf garancija da se nece dogoditi spontani. Al sad vise pazimo na neke detalje na koje prije nismo, uzimam redovito andol, suplemente oboje tako da se nadamo da ce zaista jedno se dogoditi ovako ili onako samo da bude uspješno. Nemoj se zalostiti, tesko je znam, cak i ako se otkrijes nista meni je to dalo mir da je ostalo sve zapravo u redu i da su sanse za uspjeh vece nego sto sam mislila.
Trudilica, pa zasto mislis da 9dpo test ne moze dati rezultat? ☺️
Ja sam zivi primjer, test je bio pozitivan 10dpo. Ista crta kao kod tebe, mikroskopska, do bete sam napravila jos puuuno testova 😁 Drzim fige.
Nazalost ja odavno mislim da je Vrazicak troll, njeni su mi postovi nekako bili dvosmisleni, a mislim i da su cure na drugim temama to vec komentirale. Mozda grijesim...
I dalje drzim fige svojim curama ovdje ❤️
Grizli hvala ti puno na riječima utjehe, stvarno si divna. Baš mi je nekako lako s tobom pricati o tome jer imamo slične probleme pa znas o cemu pricam. Onaj tko to nije proživio tesko moze razumjwti1. Hvala jos jednom, malo me ulovilo neko lose raspolozenje ovih dana ali nadoci cu ja😀.
Slazem se Svjesna s tobom i ostalim curama, i ja mislim da je vrazicak troll i moram priznati da mi je to bas ruzno.
Sortiraj odgovore
Najstariji