I danas iscjedak neki bijeli, trakica negativna :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany koji ti je dan ciklusa, možda da nije O bila dok ste bili na putu?
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Draga ANAMANY..
Izracunaj si do kada se moze desit ovulacija na nacin da uzmes svoj najduzi ciklus do sada i oduzmes od toga 14 dana.. i tako isto uzmi najkraci ciklus i oduzmi 14 dana... u tom periodu bis trebala svakako dobit pozitivan test.. mislim ako se dobro sjecam da i tebi ciklusi dosta variraju kao i meni.. ja sam ovaj put imala ovulaciju 22 dc a inace mi ciklusi znaju trajat i do 38 dana.. tako da nema panike do 24dc.. (bar u mom slucaju)
M je bila 18.03.
Najkraći ciklus bio mi je 30 dana, a najduži 42 dana..Znači O bi trebala biti između između 16tog i 28 dc?
Danas mi je 17 dc
Na putu neznam dal je moguće da je bila, ali ništa me nije ni žigalo, ni ništa pa sumnjam da je bila.
Nastavit ću sa trakicama sada kako spada pa ćemo vidjeti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Gricko? Javi nam se ,da cujemo da je sve u redu ,da je beta raste i da je krvarenje stalo.
Ja sam po svom proracunu ovulacije trebala dobiti u nedelju,prvog,to je 14 dana od ovulacije.Nema je jos,ali grudi su prestale boleti kao pred M i temp je prilicno niska za trudnocu.Ako danas dobijem ili sutra onda ispada da mi je luteinska 16,17 dana,a cisto sumnjam u to jer su mi ciklusi relativno kratki.
Ovaj mesec cu poceti sa trakicama da propratim,cekaju u fioci ...Da utvrdim trajanje obe faze cikluze i moguca odstupanja jer sad ovo kasnjenje od dva dana je vec nehumano i mucenje je
url=https://lilypie.com]
Tata moguce da nije ni bilo ovulacije ti pa zna kasniti M. Nadam se da ce ti trakice pomoc da bar znas na cemu si.
Anymany drzim fige da O nije bila jos i da je ovih dana da bude uspjesno. Po trakici koliko kuzim nije jos pozitivna. Koliko vidim imas one step trakice ili neke druge? Mene su full zbunile zapravo nisam ni sigurna dal funkcioniranju ove moje.
Gricko???
Idem popodne u ginekologa pa cu valjda tada vadit betu. Jer mi treba kao proc 48h a to je veceras.
Ugl vec sam izgubila sve nade. I dalje krvarim bista strasno ali jesam i pocne me bolit kao pred M grcevi imam osjecaj da cu svaki tren procurit kao u M. A jbg sta je tu je :(
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Grizli,ja se stvarno ne razumem u to izostajanje ovulacije,zasto dodje do toga?Ja imam jedan jajnik,ali mi je dr rekla da su mi ovulacije redovne i da on vrsi funkciju oba i da ne brinem uopste.Ne znam ,videcu sa trakicama sad,pretpostavljam da cu bar videti kad tacno ovuliram i da li. Kako si ti,ima li ikakvih simptoma,rekla si da izostaju kad su meni kasnili? :-)
Gricko,ja i dalje verujem da ce biti ok .I nije mi jasno uopste zasto nisi zadrzana na urgentnom to vece kada si se javila sa krvarenjem. uf,nemoj misliti negativno molim te!Bice sve u redu kakav god ishod bio.
url=https://lilypie.com]
Gricko bas mi je zao sto je takva situacija kod tebe. Nazalost bojim se da je ipak u pitanju spontani to sto opisujes ja sam imala sva 4 puta, al jos uvije drzim fige da nije i da sve na kraku bude ok. Drzi se i sretno na pregledu. Nazalost u tim malim tjednima cim krene opadanje bete najcesce nista ne reagiraju doktori njima je to kao normalno.
Tata desava sa ponekad da jednostavno iz nekih razloga ne dodje do O.ja cijeli jedan period od par mjeseci nisam imala O zbog stresa velikog.Tako da sve je moguce, al to obicno bude 1-2 ciklus pa poslije bude sve u redu.Kod mene je cekanje M trenutno. Trebala bi dobiti za 2 dana,al nemam niti 1 jedini uobicajeni simptom pms-a bas nista. Tu i tamo neka blaga bol u trbuhu i imam zadnja 2 dana par kapi smedjeg iscjedak, a to nikad nisam imala prije M, pa racunam da se nesto poremetilo s hormonima ovaj mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji