Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    trudilica26
    02. Prosinac 2018. 22:30

I daaa,čula sam za gravignost ultra,on je dosta skuplji ali navodno otkrije ranije,dosta je osjetljiv, ne znam jel netko isprobao?

trudilica26
    02. Prosinac 2018. 22:35

baby

Koji su najosjetljiviji?

Ne pokaže svakome neki test isto,kod neki već u 10dpo dobiju pozitivan,a nekima kasni par dana i druga crtica bude jaaako slaba. Pokušaj sa gravignost,imaš pakiranja po 2 komada i uzmi si u dm-u imaš 2 za 30kn,i pokušaj.. 

• baby
    03. Prosinac 2018. 06:37

trudilica26

baby

Koji su najosjetljiviji?

Ne pokaže svakome neki test isto,kod neki već u 10dpo dobiju pozitivan,a nekima kasni par dana i druga crtica bude jaaako slaba. Pokušaj sa gravignost,imaš pakiranja po 2 komada i uzmi si u dm-u imaš 2 za 30kn,i pokušaj..

Hvala :) pricekala budem jos par dana..da nisam pratila ovulaciju trakicama mislila bi da je bila ranije, skoro sam vec odustala i mislila da je nema ovaj mj..

Grizli
    03. Prosinac 2018. 07:50

Ne treba hutiri sa testovima jer implantacija moze biti od 5-10 dana nakon O, kod dugih ciklusa racunaju cak i do 12 dana. I onda se curke bezveze zbediraju. Svi testovi koje sam napisala su osjetljivi, cak i ovi sa ebaya uvijek uzmem najosjetljivije. A ono sto je Trudilica rekla nekad cak i osjetljivi testovi ne pokazu rezultat a beta vec bude troznamenkasta. 

Vrazicak123@
    03. Prosinac 2018. 07:52

Curke kasni mi dva dana menga za nekih 12 dana cu pravit test ovako sad mi je rano.
    Javim rezultat za 12 dana curke moje.
    Pozdrav curke moje😘😘😘

Grizli
    03. Prosinac 2018. 07:58

Vrazicak iskreno ne kuzim tvoju spiku. Sta nisi neki dan imala neku sjenku na testu rastavljenom, sad ti kasni 2 dana i cekat ces 12 za test??? Iskreno ne kuzim. Ako ti kasni test mozea napraviti i morao bi vec pokazat finu crticu ako je trudnoca u pitanju. A ako si trudn za 12 dana bi vec mogla na prvi uzv. Bo i dalje sam zbunjena... 

Ana Donna
    03. Prosinac 2018. 08:16

Vrazicak, ne kuzim ni ja, prekjucer ili jucer si radila test ako ti kasni 2 dana mozes ga ponovit, i otic onda ginekologu da utvrdi jel sve uredu. 
    Baby drzim 🤞 da nam javis plusic uskoro...
    Kod mene nista novo, M treba doc za 2 dana i vec su počeli grcevi i tak...
    Mini, jesi ti dobro? 

• baby
    03. Prosinac 2018. 08:18

Grizli

Ne treba hutiri sa testovima jer implantacija moze biti od 5-10 dana nakon O, kod dugih ciklusa racunaju cak i do 12 dana. I onda se curke bezveze zbediraju. Svi testovi koje sam napisala su osjetljivi, cak i ovi sa ebaya uvijek uzmem najosjetljivije. A ono sto je Trudilica rekla nekad cak i osjetljivi testovi ne pokazu rezultat a beta vec bude troznamenkasta.

Cekala budem, nemam ionak neke prevelike nade ali da znam koji bi radila ak bude kasnila..imam neku cudnu toplinu u trbuhu, mozda m ipak dode prije

• Babylove
    03. Prosinac 2018. 09:07

Taman dođem vidjeti dali je Vražicak radila ponovno test pa se malo zbunim.. slazem se sa Grizli i Anom..
    💓 
    Baby i trudilice sretno 🤞.. neka bude + ko kuca

Raštika
    03. Prosinac 2018. 09:32

Grizli, hvala ti.  I nadam se da te trbuh ne muči zbog cipelica nego zbog nečeg puno boljega. 
    Sad više ni meni nije jasno ništa Vražićak, šta je bilo s jučerašnjim testovima? Jesi ih kupila na kraju ili ne?
    Ajde cure svima stvarno držim fige za plusiće. Malo da se proširi pozitiva i nada na ovom dijelu foruma. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.