Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    02. Prosinac 2018. 21:19

Ponavljam nalaze hormona, jeli važno 2 ili 3 dan.Do sada sam uvijek išla drugi dan ciklusa.Sad vidim da mi na uputnici piše 3-5 dan.

• baby
    02. Prosinac 2018. 21:26

Nadam se da ne budem dobila m ovaj mjesec..kad mogu najranije raditi test?

Grizli
    02. Prosinac 2018. 21:27

Najbolje kazu da je 3 dan. Ne znam zasto. Pa ako mozes idi 3 dan

Grizli
    02. Prosinac 2018. 21:29

Baby najranije 14 dpo bi ja preporucila ako mozes cekat tj izdrzis. Iako ima puno cura kojima je vec 11dpo pozitivan test

• baby
    02. Prosinac 2018. 21:49

Bila mi je dosta kasno ovulacija ovaj mjesec po trakicama...znaci sad cekati bar jos 5-6 dana..ajme, ko ce izdrzat...hh a koje testove za 
    trudnocu koristite?

trudilica26
    02. Prosinac 2018. 21:54

Meni je 8dpo,ja ću pokušat sa 11dpo.
    Koristim gravignost mini,čula sam sve najbolje o njemu

Grizli
    02. Prosinac 2018. 21:59

Gravignost je dobar, a meni su ok bili i oni od mullera od 14-15kn, geratherm u ljekarnama se kupuje. Iako nisu meni bili losi ni oni sa ebaya. Kad je bil t pokazali su plus. 
    Sretno cureke i da budu plusici

trudilica26
    02. Prosinac 2018. 22:09

Imam 2 neka s Aliexpressa i 2 gravignosta,pa ću baš usporediti. Nadam se da je terapija uspjela iz prve,bio bi to prekrasan poklon za Božić bakama i djedovima 😊😊 Hvala na podršciii

• baby
    02. Prosinac 2018. 22:14

Koji su najosjetljiviji?

trudilica26
    02. Prosinac 2018. 22:29

Ja sam čula za te gravignost i ovi iz dm-a ili mullera.
    Kažu i clearblue plus da je dobar ali često pokaže "lažnu" liniju,a nekom bude super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.