Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Travanj 2018. 07:13

Kike ja corava krivo procitala. Bit ce da mi ova sila jaja lupila u glavu. Hvala ti na savjetu, ako ne budem imala sto raditi danas onda cu trakice maltretirat. 
    Gricko kako si? Javi sto kazu danas. 🤞🙏

• Babylove
    02. Travanj 2018. 08:00

Gricko sretno ti danas 🤞 drzi se 💖

Gricko3
    02. Travanj 2018. 08:43

Hvala vam cure na lijepim rijecima. Bas mi to puno znaci kao i prvi put kad sam izgubila bebicu!
    Nisu mi nista dali jer sam cak bila i smirena, ali kuci sam toliko plakala da mi je doslo povracanje i muka pa sam uspijela se nekako smirit i zaspat.
    Prvi put kad sam izgubila T sam bila na normabelu.

Ne boli me apsolutno nista, krvarenja cilu noc nije bilo, ali i kad sam ga imala je toliko slabo da niti tockice nema na dnevnom ulosku tako da mi je bas cudno. 

Imam jos mrvu nade da ce sve bit dobro 🙏

Najgore mi je sta moja kcer sve zna. Ja dolazim od doktora (nismo joj htjeli nista spominjat prrmalena je) ali ona djete sve osjeti i vidi da placem i pita 'mama jel raste seka u stomaku? Dobro se onesvjestila nisam. Legnemo u krevet a ona dragi boze cuvaj mamu, tatu i moju seku. 😢😢😢😢  kad mi srce nije stalo. Ona toliko zeli seku, samo zbog nje sam se i odlucila na T.  Uuuuuf 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Venea
    02. Travanj 2018. 09:08

Gricko čitam ovaj gornji post već par puta i toliko osjetim da je sve uredu❤️ Pogotovo što nije jako krvarenje. Samo razmišljaj kako je bebica dobro i bit će dobro. Čim sam ustala, odmah sam jurnila na forum da pročitam novosti. Šaljem zagrljaj! 🙏🏻

Gricko3
    02. Travanj 2018. 09:30

Venea

Gricko čitam ovaj gornji post već par puta i toliko osjetim da je sve uredu❤️ Pogotovo što nije jako krvarenje. Samo razmišljaj kako je bebica dobro i bit će dobro. Čim sam ustala, odmah sam jurnila na forum da pročitam novosti. Šaljem zagrljaj! 🙏🏻

Hvala ti draga, daj boze da je tako!!!🙏🙏
    Kako si ti?

• ANYMANY
    02. Travanj 2018. 09:33

Pozdrav cure moje, sinoć smo došli sa puta. Prekjučer i jučer sam imala nekih tragova na gačicama, probat ću trakicu danas pa ću viditi dali se bliži išta ili ništa.

Gricko, draga moja, ne daj se..ne odustaj. Mislim na tebe i neka bude sve u redu.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Venea
    02. Travanj 2018. 10:20

Dobro sam za sad, hvala ma pitanju 🙏🏻 Mirujem koliko mogu, ne naprežem se, ali hodam po vani u kratkim šetnjama. Kućanske poslove sam svela na minimum, ostalo muž obavi. Zadnja dva dana sam imala blagu mučninu bez povraćanja. Najgore mi je na mirise. Od šunke sam bježala. Jako mi smeta. I dim od cigarete isto. A bila strastveni pušač par godina. Sutra zovem ginića da dogovorimo pregled. I malo me bolucka donji dio leđa, žgaravica i tjt. 

Grizli
    02. Travanj 2018. 10:44

Vanea lijepo je cut da te muce slatke muke. Cuvaj se i sretno. Da ti sto lijepse prodje trudnoca

Gricko3
    02. Travanj 2018. 10:45

Venea

Dobro sam za sad, hvala ma pitanju 🙏🏻 Mirujem koliko mogu, ne naprežem se, ali hodam po vani u kratkim šetnjama. Kućanske poslove sam svela na minimum, ostalo muž obavi. Zadnja dva dana sam imala blagu mučninu bez povraćanja. Najgore mi je na mirise. Od šunke sam bježala. Jako mi smeta. I dim od cigarete isto. A bila strastveni pušač par godina. Sutra zovem ginića da dogovorimo pregled. I malo me bolucka donji dio leđa, žgaravica i tjt.

Odlicno, samo tako neka nastavi. Ja bi isto da me uvate svi moguck simptomi samo neka je sve dobro.
    Evo ja dosla s hitne. Nista nisu me ni prigledali ni nista. Jer kao nema smisla od sinoc se sigurno nista nije promjenilo. Za betu treba 48h a za ultrazvuk da pricekam jos tjedan dana. Samo neka ovo krvarenje stane. Cijelu noc nista, al cim sam krenila u doktora izaslo smedeg iscjetka. Ah bit ce sta bude. 🙏  

02. Travanj 2018. 12:13

Grizli draga nema na čemu🤗🤗
    Gricko samo pozitivno koliko možeš, ako mozes sutra vadi betu da si mirnija, drži se draga ❤❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.